Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Το mygreek.fm είναι εδώ !!!


Ολόκληρη
η Ελληνική δισκογραφία
σε ένα site

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το mygreek.fm είναι ένα μοναδικό site στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλη την ελληνική δισκογραφία.

Στο site υπάρχουν κατηγορίες ανάλογα με το είδος του τραγουδιού που θέλετε να βρείτε καθώς και κατηγορία με όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες.

Ακόμα υπάρχει το προνόμιο να ακούσετε όλα τα τραγούδια του album που έχετε αναζητήσει να φτιάξετε την δική σας playlist, να δείτε όλα τα παλιά και καινούργια video clip και να διαβάσετε συνεντεύξεις τραγουδιστών


Μια επίσκεψη θα σας πείσει -> http://www.mygreek.fm/el


Read more...

Η Ε.Μερκούρη στο Gala της Κυριακής !!!


Το πρόσωπο των ημερών
τη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη
φιλοξενούν αυτή την Κυριακή 18/4 στις 23:15
η Μαρία Σταματέρη και η εκπομπή “Gala”

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Ειρήνη Μερκούρη αποκαλύπτει στη Μαρία Σταματέρη και τους τηλεθεατές της εκπομπής το πρόσωπό της και σχολιάζει όσα ακούστηκαν για εκείνη το τελευταίο διάστημα.

- «Στην αρχή μου φάνηκε αστείο. Περνούσαν οι μέρες και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι όλο αυτό είναι τραγικό. Από αστείο, όπως νόμιζα αρχικά, πήρε τεράστια έκταση, με αποτέλεσμα να στενοχωρηθώ».

Στη συνέχεια αποκαλύπτει τι συνέβη από την ημέρα που κυκλοφόρησε η «επίμαχη» φωτογραφία που την δείχνει παραμορφωμένη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν φοβάται να απαντήσει με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις της Μαρίας Σταματέρη. Όταν της ζητάει την αλήθεια για το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, εκείνη απαντά:

- «Η αλήθεια είναι ότι είμαι εγώ εδώ. Η εικόνα τα λέει όλα, ό,τι κι αν αφήνει να εννοηθεί αυτή η εικόνα που βλέπετε».

Δεν ντρέπεται να παραδεχτεί ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ανασφάλειες με την εμφάνισή του.

Επίσης μιλάει για εχθρούς και υποστηρίζει:
- «Όλοι έχουμε εχθρούς παντού σκορπισμένους. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».


Read more...

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

«Έφυγε» ο Μάνος Ξυδούς


Στην γειτονία τον αγγέλων
τραγουδάει
ο αγαπημένος ερμηνευτής
Μάνος Ξυδούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σήμερα το βράδυ έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος ερμηνευτής Μάνος Ξυδούς.

Ο Μάνος κατά την διάρκεια των προβών του, ένιωσε κάποια αδιαθεσία και οι συνεργάτες του, κάλεσαν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς ο Μάνος «έφυγε» κατά την διάρκεια της μετάβασης του στο νοσοκομείο.

Ήταν γνωστό στον καλλιτεχνικό χώρο ότι τον τελευταίο χρόνο ο Μάνος, δεν αισθανόταν καλά και αναγκαζόταν να παίρνει ουσίες.

Είναι κρίμα πάντως να χάνονται άδικα δημιουργοί σας τον Μάνο.

Καλό ταξίδι φίλε Μάνο, θα σε θυμόμαστε πάντα, απολαμβάνοντας τις δημιουργίες που άφησες πίσω σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες, σύντομα.

Μάνος Ξυδούς

Γεννήθηκε στις αρχές του '50 (από πατέρα Μήλειο και μητέρα Κρητικιά) στους Αγίους Αναργύρους Αθηνών. Πήγε σχολείο στους Αγίους και μετά δούλευε ως κλητήρας (εξωτερικές δουλειές) στην τότε Columbia στην Ριζούπολη, ενώ έπαιζε μπάσκετ στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και όταν τελείωσε τη σχολή σπούδασε marketing. Τα ίδια χρόνια έβαζε μουσική ως DJ στις "Καρυάτιδες" της Πλάκας. Συνέχισε να εργάζεται στην ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ απεσταλμένος στην Κρήτη ως πωλητής. Έμεινε εκεί τρία χρόνια και απέκτησε μεγάλη εμπειρία, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να αντιληφθεί με ποια κριτήρια αγοράζει ο κόσμος τους δίσκους, πράγμα που αποδεικνύεται μεγάλο προτέρημα όταν ασχολείται αργότερα με παραγωγές και marketing.

Όταν συναντιέται με τους "Πυξ Λαξ" είναι Marketing Director στην ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ, θέση που την ευθύνη της επιλογής έχει η ΕΜΙ Αγγλίας και έχει ως παραγωγός χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Επίσης, έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία με τους "Dreamer and the fool moon" και το τραγούδι "Sambrina" που είχε αγγλικούς στίχους. Αυτό το maxi single πούλησε 49.000 αντίτυπα και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των καταλόγων της Ιταλίας, Ελβετίας, Γαλλίας κ.ά. Συμμετέχει στην παραγωγή του πρώτου και του τρίτου δίσκου των Πυξ Λαξ και γίνεται μέλος του συγκροτήματος γράφοντας στίχους, μουσική και κάνοντας φωνητικά.

Συμμετείχε στον δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου: "Προσέχω δυστυχώς" στον οποίο έγραψε στίχους και μουσική στα περισσότερα τραγούδια ενώ έχει συνεργαστεί και με τους Όναρ. Έχει γράψει και έχει συμμετάσχει σε πολλούς δίσκους, με κυριότερο τον καταπληκτικό δίσκο με τίτλο «Μέχρι να πάρεις παγωτό, σε βρίσκει ο Χειμώνας» μαζί με τον Πάνο Κατσιμίχα, όπου τους ξανάφερε να τραγουδούν παρέα. Όλα τα τραγούδια που έδωσαν νόημα στην λαχτάρα μας και την δίψα μας για ακρόαση με νόημα και ουσία. Όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε λιώνοντας τα βινύλια και τα cd που δισκογραφούσαν, από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους.

Το τελευταίο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2008 με τίτλο "Τ' αστέρια θα 'ναι πάντα μακριά " σε μουσική δική του, σε κάποια τραγούδια μαζί με τον Βαγγέλη Καραπέτρο, τον Τόλη Φασόη και τον Γιάννη Ευσταθίου. Τους στίχους εκτός από τον ίδιο, υπογραφουν ο Θανάσης Πασπαλάκης, ο Χαράλαμπος Χατζηνάκης, ο Πάμπος Φιλίππου, η Εβίτα Μπουρμά και η Ντέπυ Χατζηκαμπάνη. Συμμετείχε και ο Χάρης Κατσιμίχας που ερμήνευσε μαζί με τον Ξυδούς το «Μεριδιάνα Ι», ο Γιάννης Χαρούλης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι De file des ames και οι Sharp Ties.

Προσωπική Δισκογραφία

2008 Τ' αστέρια θα 'ναι πάντα μακριά
2007 Βράδιασε τα ξαναλέμε
2006 Περιμένοντας το νέκταρ
2005 Κανάστα







Read more...

«Opa» - Το video Clip !!!



Δείτε
το video Clip της
Ελληνικής συμμετοχής
στην φετινή Eurovision



Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Read more...

Ο Αντώνης Ρέμος υπέγραψε στην Heaven !!!

Ο Αντώνης Ρέμος αποχώρησε
από την Sony Music μετά
από 14 χρόνια συνεργασίας
και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο
με την δισκογραφική Heaven.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Η Heaven Music έχει την χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με έναν κορυφαίο ερμηνευτή του ελληνικού ρεπερτορίου.

Με τιμή σας ανακοινώνει ότι ο Αντώνης Ρέμος εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Heaven, με την οποία υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven Music Μάκης Πουνέντης επισφράγισαν τη συνεργασία τους, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, στην αίθουσα Τσώρτσιλ του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια, παρουσία του αντιπροέδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος καλωσόρισε τον Αντώνη Ρέμο στην οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ και της Heaven Music.

Η Heaven Music και ο Αντώνης Ρέμος ξεκινούν μια κοινή πορεία θέτοντας τις βάσεις για μια δημιουργική και δυναμική συνέχεια.

Ο Αντώνης Ρέμος αναχωρεί αυτές τις ημέρες για μια σειρά sold out συναυλιών σε Αυστραλία, Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.


Read more...

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η τριλογία του άρχοντα…Noti !!!



ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ

“ΕΡΩΤΙΚΟΝ”

ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη είναι γεγονός! Ο Νότης Σφακιανάκης κυκλοφορεί από την Universal music έναν από τους σημαντικότερους δίσκους των τελευταίων ετών. Πρόκειται για ένα κύκλο τραγουδιών με γενικό τίτλο ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ, ο οποίος ολοκληρώνεται σε 3 ενότητες.

Το πρώτο μέρος της τριλογίας ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ «Κοινωνικόν» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2009 με 7 κοινωνικού περιεχομένου τραγούδια, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αποδοχή. Το δεύτερο μέρος της τριλογίας με τίτλο «Ερωτικόν» κυκλοφορεί στις 25 Απριλίου και περιέχει 7 ερωτικά τραγούδια. Έπεται το τρίτο μέρος της τριλογίας, το “Χορευτικόν” με 7 χορευτικά τραγούδια.

Τολμηρός στην σύλληψή του –όπως όλες οι δουλειές του Νότη–, καθηλωτικός, επίκαιρος και αιχμηρός και ταυτόχρονα διορατικός για όλα κείνα που περιμένουμε, κι ονειρευόμαστε. Ένα έργο που μας αφορά. Σκηνοθετημένο, ενορχηστρωμένο και ερμηνευμένο με την γνωστή ευαισθησία αλλά και μαεστρία του Νότη να ανιχνεύει με πάθος το σπουδαίο μέσα στα μικρά, απλά κι ουσιαστικά ζητήματα της κάθε μέρας.

Το «Κλείνω τις κουρτίνες» σε μουσική και στίχους Βασίλη Δήμα, το πρώτο από τα 7 τραγούδια του δίσκου ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ “Ερωτικόν”, οπτικοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Μανόλη Τζιράκη.


Read more...

Η επιστροφή της Δέσποινας Βανδή !!!


Η Δέσποινα Βανδή
στο Thalassa people’s Stage!
Είστε έτοιμοι
για τις πιο cool νύχτες
της παραλιακής;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά απο 52 sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε,
τις super επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη στη συνέχεια,
η Δέσποινα Βανδή είναι έτοιμη για την επιστροφή της στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Μετά από δυόμισι χρόνια απουσίας από την Αθήνα, και για πρώτη φορά στα τελευταία 12 χρόνια, η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί το Καλοκαίρι , για να ... “ταράξει” τα νερά της παραλιακής με ένα μοναδικό πρόγραμμα στο Thalassa people's stage, για ένα καλοκαίρι με άρωμα…club!

Η Δέσποινα Βανδή ανανεωμένη και εκρηκτική όσο ποτέ!

Το νέο της τραγούδι από τον Φοίβο, που κυκλοφόρησε από την εταιρεία του,
“Spicy” , έχει ήδη γίνει talk of the town.

“Κορίτσι πράμα” ερμηνεύει ηΔέσποινα Βανδή, ένα ροκ τραγούδι δοσμένο με ειλικρίνεια και πρωτοτυπία που θα γίνει το αγαπημένο hit του καλοκαιριού!

Μαζί της το συγκρότημα 48 ώρες που τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε μέσα από το X-Factor.

Το εσωτερικό του Thalassa people's stage είναι στημένο σε συναυλιακή μορφή και η διαρρύθμιση έχει γίνει μόνο με καναπέδες έτσι ώστε το κέφι να μένει αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Έναρξη 15 Απριλίου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Spicy
Σκηνοθεσία: Απόλλων Παπαθεοχάρης
Μουσική Διεύθυνση: Γ. Λιονάκης
Χορογραφίες: Jeilly Jenicks, Loukas Kosmidis
Επιμέλεια ήχου: Β. Νικολόπουλος / Β. Παπαδόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμού: Π. Αναγνωστόπουλος

Hμέρες Λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο
Τιμή φιάλης: Πέμπτη 160 ευρώ Είσοδος με ποτό 10 ευρώ
Παρασκευή, Σάββατο 170 ευρώ Είσοδος με ποτό 15 ευρώ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Παραλία Αστέρας Γλυφάδας
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-8982979


Read more...

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Brainwash Squad !!!




Το πρώτο single των Brainwash Squad
των νικητών του
MAD4Bands2009
είναι εδω!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το συγκρότημα "The Brainwash Squad", ο μεγάλος νικητής του περυσινού διαγωνισμού Mad4Bands, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του single, με τίτλο "Streets".


Oι "The Brainwash Squad" με το τραγούδι "Decay" είχαν αναδειχθεί ομόφωνα από την κριτική επιτροπή ως νικητές του διαγωνισμού στις 8 Απριλίου 2009 και έλαβαν έπαθλο 5.000 ευρώ για την παραγωγή του πρώτου τους album!

Με την υποστήριξη του MAD, το group υπέγραψε με την Sony Music και εμφανίστηκε τον Ιούνιο στα MAD Video Music Awards 2009 μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Σύντομα θα είναι έτοιμο το videoclip για το "Streets", ενώ περιμένουμε πώς και πώς και ολόκληρο το album!

Μέχρι τότε, ακούστε εδώ το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο, "Streets"!


Read more...

"Αυλαία" για τον Αλέκο Τζανετάκο


Την Κυριακή
σε ηλικία 73 ετών
άφησε την τελευταία του πνοή στις 3.30 μ.μ.
στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί το Σάββατο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο αγαπητός ηθοποιός ταλαιπωρούνταν τα τελευταία χρόνια από σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποκορύφωμα μία εγχείρηση ανευρύσματος στην κοιλιακή αορτή τον Νοέμβριο του 2009. Νευρώδης, συχνά αφελής για τις ανάγκες του ρόλου του, χαριτωμένα γραφικός με τα παρδαλά πουκάμισά του ως τεντιμπόης και τα μεγάλα γουρλωτά μάτια του, πέταγε ατάκες στο λεπτό και στήριζε με τις ερμηνείες του τους πρωταγωνιστές συναδέλφους του.

Στη συνείδηση του ευρύτερου κοινού καθιερώθηκε μέσα από μια πληθώρα ρόλων ως καρπαζοεισπράκτορας σε ταινίες της Φίνος Φιλμς -ειδικότερα στο πλευρό του Διονύση Παπαγιαννόπουλου με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε σε 12 ταινίες-, ενώ στο θέατρο είχε μια συνεχή και αξιόλογη πορεία.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1937, αδελφός των επίσης ηθοποιών Αννας, Νίκης και Κάσσης Τζάνετ, σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου.

Το 1957, πρωτοεμφανίστηκε στο θεατρικό σανίδι με τον θίασο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου στο έργο «Οι δικοί μας άνθρωποι» και συμμετείχε σε τουρνέ ανά την Ελλάδα με το Περιφερειακό Θέατρο Θεσσαλονίκης του Κώστα Χατζίσκου.

Στη συνέχεια καθιερώθηκε ως πρωταγωνιστής του θεάτρου Μπουρνέλη στο πλευρό κωμικών, όπως ο Ορέστης Μακρής, ο Βασίλης Αυλωνίτης, ο Νίκος Σταυρίδης και η Ρένα Βλαχοπούλου. Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του ήταν ο «Τρελός του Λούνα Παρκ» (σύμπραξη με τους Θανάση Βέγγο και Σμαρούλα Γιούλη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Νέα Υόρκη). Το 1985, έκανε περιοδεία με δικό του θίασο στις ΗΠΑ, κερδίζοντας ειδική τιμητική πλακέτα.

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Αλέκου Τζανετάκου συνέπεσε με το θεατρικό του, καθώς συμμετείχε στην «Αρπαγή της Περσεφόνης». Αργότερα, ήρθαν πολλές ταινίες, ανάμεσά τους ο «Δράκος», ο «Ηλίας του 16ου» (ο γνωστός... Σπανομαρίας), το «Μερικοί το προτιμούν κρύο», ο «Νόμος 4000», το «Κάτι να καίει», το «Ενα κορίτσι για δύο», η Βίλα των οργίων», ο «Εγωισμός», το «Θύμα», η «Ωραία του κουρέα», το «Ενα έξυπνο, έξυπνο μούτρο», το «Μια τρελή, τρελή οικογένεια», ο «Μπαμπάς μου ο τεντιμπόης», τα «Κορίτσια για φίλημα», το «Καλώς ήλθε το δολάριο», ο «Τρελοπενηντάρης», «Δύο μοντέρνοι γλεντζέδες» κ.ά.

Ο Αλέκος Τζανετάκος ασχολήθηκε και με το σενάριο, καθώς στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 αποφάσισε να σταματήσει τις θεατρικές του εμφανίσεις και να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιντεοταινιών με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή.

Πίσω του άφηνε 12 χρόνια επιθεώρησης καθώς και άλλα 13 στην πρόζα και την κωμωδία.

Είχε, ακόμη, παίξει σε τηλεοπτικές σειρές και είχε ιδιαίτερο πάθος για τους αγώνες ταχύτητας.

Πρωταθλητής μοτοσικλέτας, είχε κερδίσει δέκα κύπελλα σε ισάριθμους αγώνες, ενώ είχε λάβει μέρος και σε πρωταθλήματα σκοποβολής.

Πηγή e-go.gr


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online