Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η τριλογία του άρχοντα…Noti !!!



ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ

“ΕΡΩΤΙΚΟΝ”

ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη είναι γεγονός! Ο Νότης Σφακιανάκης κυκλοφορεί από την Universal music έναν από τους σημαντικότερους δίσκους των τελευταίων ετών. Πρόκειται για ένα κύκλο τραγουδιών με γενικό τίτλο ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ, ο οποίος ολοκληρώνεται σε 3 ενότητες.

Το πρώτο μέρος της τριλογίας ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ «Κοινωνικόν» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2009 με 7 κοινωνικού περιεχομένου τραγούδια, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αποδοχή. Το δεύτερο μέρος της τριλογίας με τίτλο «Ερωτικόν» κυκλοφορεί στις 25 Απριλίου και περιέχει 7 ερωτικά τραγούδια. Έπεται το τρίτο μέρος της τριλογίας, το “Χορευτικόν” με 7 χορευτικά τραγούδια.

Τολμηρός στην σύλληψή του –όπως όλες οι δουλειές του Νότη–, καθηλωτικός, επίκαιρος και αιχμηρός και ταυτόχρονα διορατικός για όλα κείνα που περιμένουμε, κι ονειρευόμαστε. Ένα έργο που μας αφορά. Σκηνοθετημένο, ενορχηστρωμένο και ερμηνευμένο με την γνωστή ευαισθησία αλλά και μαεστρία του Νότη να ανιχνεύει με πάθος το σπουδαίο μέσα στα μικρά, απλά κι ουσιαστικά ζητήματα της κάθε μέρας.

Το «Κλείνω τις κουρτίνες» σε μουσική και στίχους Βασίλη Δήμα, το πρώτο από τα 7 τραγούδια του δίσκου ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ “Ερωτικόν”, οπτικοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Μανόλη Τζιράκη.

blogger templates 3 columns | Make Money Online