Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Πρεμιέρες του Star !!!


Ένα Σαββατοκύριακο εντατικής δουλειάς και άγχους
θα περάσουν όλοι οι παρουσιαστές των εκπομπών μας,
μια και τη Δευτέρα (14/9) έχουμε 4 πρεμιέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



07:45 – «Πρωινή Μελέτη»

Η Ελεονώρα Μελέτη, πανέμορφη αλλά και χαρούμενη γιατί πέρασαν πια τα δύσκολα και τώρα όλα της πάνε καλά, είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους τηλεθεατές της εκπομπής της. Σε συνεργασία με τον έμπειρο αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη, θα παρουσιάσουν αποκλειστικότητες, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και πολύ life style.

Ο Βαγγέλης Γκούμας θα παρουσιάζει ανατρεπτικά ρεπορτάζ για την καθημερινότητα του πολίτη. Η Τζορτζέλα Κόσιαβα θα αποκαλύπτει το παρασκήνιο, όσα συμβαίνουν δηλαδή πίσω από τα λαμπερά φώτα των πλατό για εκπομπές και σίριαλ.

Η Ελισάβετ Κυρίτση θα παρουσιάζει τηλεοπτικό ρεπορτάζ και υπόσχεται να είναι πολύ πλούσιο.

Η Μαίρη Μποζίκη είναι υπεύθυνη για τον τομέα ομορφιάς. Ακόμα θέματα που θα αφορούν στις εργαζόμενες γυναίκες και τις νεαρές μαμάδες.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα μας μεταφέρει στον λαμπερό κόσμο της μόδας και έχει εξασφαλίσει να προβάλλει επιδείξεις μεγάλων σχεδιαστών της διεθνούς πασαρέλας. Άνθρωποι της μόδας θα δίνουν συμβουλές για το καθημερινό ντύσιμο, αλλά και για την πιο απαιτητική βραδινή εμφάνιση. Ο Σπύρος Σιγούρος θα «συμβάλει» με συνεντεύξεις, αφιερώματα, αποκαλύψεις από τον χώρο της σόου μπιζ.

Η μετεωρολόγος Πηγή Ζαχαρία θα δίνει τηλεφωνικά την πρόβλεψη του καιρού της ημέρας αλλά και του Σαββατοκύριακου.
Ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ Χρήστος Τσεμπέρης θα κάνει το πολιτικό σχόλιο της ημέρας.

10:15 – «Νηστικοί Πράκτορες»

Νέα συνεργασία για τον Θανάση Πάτρα και τη Ντίνα Νικολάου. Όπως δείχνουν τα πράγματα από την προεργασία και τις πρόβες, είναι ένα δίδυμο που έχει δέσει καλά. Τη Δευτέρα 14/9 έχουν βάλει τα δυνατά τους και θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πρώτο πιάτο, αλλά και γλυκό. Ο Θανάσης Πάτρας επισκέπτεται την Κύμη της Εύβοιας και δίνει συνταγή για τον πιο ωραίο μπακλαβά. Αρχισυντάκτης της εκπομπής η Χριστιάνα Μπαξεβάνη.

13:30 – «Super Star»

Ο Ζήκος είναι μόνο στα τρέιλερ. Η Χριστίνα Λαμπίρη, ξεκούραστη, λαμπερή, πανέτοιμη, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο Star για 8η χρονιά. Φιλοδοξεί και εργάζεται σκληρά για να προσφέρει ένα πρόγραμμα με τη δική της προσωπική συνταγή: αποκαλύψεις, life style, σόου μπιζ, κοσμικές εμφανίσεις, αλλά πάντα με όρια. Μαζί με την πολύτιμη αρχισυντάκτη Φραντζέσκα Σαββοργινάκη έχουν ετοιμάσει καινούριες στήλες πάντα γύρω από το life style, αλλά με ανατρεπτική διάθεση.

16:45 – «Φώτης – Μαρία Live»

Το Star καλωσορίζει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο Φώτης θα βγάλει τη στολή του γερμανού αξιωματικού και η Μαρία θα λύσει τα χέρια της από τις χειροπέδες και θα εμφανιστούν κεφάτοι, σπιρτόζοι και λαμπεροί στο ολοκαίνουριο σκηνικό τους. Μαζί με τον αρχισυντάκτη Νικόλα Τουρουντού έχουν πολλά να μας δείξουν και να μας εντυπωσιάσουν. Διαγωνισμοί στο δρόμο, στους οποίους παίρνουν μέρος διάφοροι περαστικοί.

Κάθε μέρα ένας διαφορετικός σεφ θα μας αποκαλύπτει τη σπεσιαλιτέ του για την οποία είναι περήφανος.

Γνωστοί ηθοποιοί δέχονται να παίζουν διαφορετικούς ρόλους, εκπλήσσοντάς μας πάντα ευχάριστα. Αφιερώματα σε προσωπικότητες από τον ελληνικό και τον ξένο χώρο της πολιτικής, του κινηματογράφου, του θεάματος. Θεματολογία που θα ενθουσιάσει τους νέους π.χ. parkour (ο τρόπος να πηγαίνεις ευθεία, δηλαδή να ξεπερνάς τα όποια εμπόδια υπάρχουν στο δρόμο σου, συνδυασμός στίβου, ενόργανης γυμναστικής και πολεμικών τεχνών) κ.λ.π.

Γκάλοπ ανάμεσα στους περαστικούς για θέματα καθημερινότητας, πάντα από την διασκεδαστική πλευρά, κοσμική ζωή από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο, αλλά πολλές φορές και live νεανικά συγκροτήματα, ταξιδιωτικές ιδέες, γιατί και ο Φώτης και η Μαρία λατρεύουν τα ταξίδια.

Στο πάνελ οι: Πάρης Κολλιντζάς, Κριστίνα Γουλιελμίνο.

Συνεργάζονται οι: Γιάννης Πουλόπουλος, Ελένη Καρποντίνη, Χρύσα Οικονομοπούλου, Ράνια Αλευρά.

Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων

Ο Θοδωρής Δρακάκης έχει ένα προσωπικό ρεκόρ.

Παρουσιάζει το μακροβιότερο δελτίο, ίδιος παρουσιαστής στον ίδιο σταθμό από το 1995. Φέτος κάτι θα αλλάξει. Και αυτό είναι η ώρα. Το μεσημεριανό δελτίο με τον Θοδωρή Δρακάκη από τη Δευτέρα 14/9 θα πάει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή το ραντεβού του με τους τηλεθεατές θα είναι στις 12:30 ακριβώς.

Ο Θοδωρής σχολιάζοντας την αλλαγή της ώρας, πάντα αισιόδοξος και χαμογελαστός, είπε «Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα».


Read more...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Η νέα sexy φωτογράφηση της Lady Gaga !!!


Για το Ιαπωνικό Vogue φωτογραφήθηκε αυτή την φορά η Lady Gaga.
Και όπως ήταν φυσικό εξέπληξε αφού το concept είναι πρωτότυπο και ιδιαίτερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Για άλλη μια φορά η Lady Gaga, φωτογραφίζεται γυμνή.

Κάτι που δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση αφού πιο πολλές φορές την βλέπουμε σε αυτήν την κατάσταση. Το παράξενο θα ήταν να φωτογραφιζόταν ντυμένη.

Το concept της φωτογράφησης είναι πολύ ωραίο και πρωτότυπο.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας (βλ. Photoshop) ο φωτογράφος μετέτρεψε τις φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής δίνοντας τους μοντέρνο στυλ και πολύ έντονα χρώματα.

Απολαύστε την φωτογράφηση της Lady Gaga από το Ιαπωνικό Vogue

lady-gaga-nude-bondage-06 lady-gaga-nude-bondage-05 lady-gaga-nude-bondage-04 lady-gaga-nude-bondage-03 lady-gaga-nude-bondage-02 lady-gaga-nude-bondage-01


Read more...

Η BEYONCE για πρώτη φορά στην Ελλάδα!


Η βασίλισσα της σκηνής, πιο sexy και πιο άγρια από ποτέ
έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η Beyonce θα εμφανιστεί στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 8 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της «I AM…».

Ο τίτλος της περιοδείας είναι σε συμφωνία με το τελευταίο διπλό άλμπουμ της στο οποίο το πρώτο cd ονομάζεται “I AM…” και το δεύτερο “Sasha Fierce”.

«Η SASHA FIERCE είναι ο άλλος μου εαυτός», αποκαλύπτει η ίδια. «Αναλαμβάνει εκείνη όταν έρχεται η ώρα να δουλέψω και να βγω στη σκηνή. Αυτό το alter ego με βοηθά να προστατέψω αυτό που πραγματικά είμαι.

Tο πρώτο cd με τίτλο I AM… δείχνει ποια κρύβω κάτω από το μακιγιάζ και πίσω από τα φώτα, ενώ το δεύτερο cd με τίτλο SASHA FIERCE δείχνει τη πιο διασκεδαστική, άγρια και αισθησιακή πλευρά που προβάλλω όταν είμαι στη σκηνή.

Το διπλό αυτό άλμπουμ μου δίνει τη δυνατότητα να πάρω περισσότερα ρίσκα και να δείξω στο κόσμο μια πλευρά που μόνο οι δικοί μου άνθρωποι γνωρίζουν.»

Στις 8 Νοεμβρίου σε ένα μοναδικό show, η Beyonce ντυμένη με τα υψηλής αισθητικής κουστούμια του Thierry Mugler και συνοδευόμενη από τις “Suga Mamma”, την all female μπάντα της, θα μας δείξει ποια πραγματικά είναι..

Μέχρι εκείνο το βράδυ για εμάς η Beyonce είναι η καλλιτέχνης με τις 75.000.000 πωλήσεις δίσκων από την εποχή που ήταν στις Destiny’s Child μέχρι σήμερα.

Είναι η καλλιτέχνης με τα 7 Grammy Awards, τα 2 American Music Awards, τα 7 Billboard Music Awards και τα 6 ΒΕΤ awards!

Είναι η σταρ με πέντε “Hot 100” number 1 singles, κάτι που την κατατάσσει μεταξύ των δύο καλλιτέχνιδων με τη μεγαλύτερη επιτυχία στη δεκαετία 2000 – 2009

Είναι η καλλιτέχνης με τις περισσότερες εβδομάδες στο #1 των charts την τελευταία δεκαετία

Είναι το νούμερο 4 στη λίστα του Forbes με τους σταρ που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή.

Στην Αθήνα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία εμφάνιση για την οποία η Beyonce έκανε πρόβες επί οκτώ μήνες προκειμένου η κίνησή της, η ερμηνεία της, αλλά και η σκηνοθεσία του όλου show να είναι στην εντέλεια.

Οι fans της αμαζόνας του r’n’b – pop θα έχουν την ευκαιρία να τη βλέπουν σε απόσταση αναπνοής να δαμάζει τη σκηνή, καθώς πέραν του φαντασμαγορικού main stage, η Beyonce θα περνάει ανάμεσα από τον κόσμο για να κατευθυνθεί στο δεύτερο stage το οποίο θα είναι στημένο στο κέντρο της αρένας!

Το συγκεκριμένο show έκανε ήδη πολλά sold out, ενώ τα σχόλια του τύπου είναι αποθεωτικά:

"H απόλυτη καλλίτεχνις έδωσε μία εκπληκτική συναυλία στο Madison Square Garden. Βγαίνοντας μέσα από ένα σύννεφο καπνού έκανε το κοινό να παραληρεί με την φωνή, παρουσία της και χορευτικές τις ικανότητες.

Τα εντυπωσιακά της ρούχα , make up και τραγούδια κάθε άλλο παρά παραπονεμένους άφησαν τους χιλιάδες θαυμαστές της. Ανοίγοντας με το ‘’Crazy in Love’’ και συνεχίζοντας με τραγούδια όπως ‘’ If I were a Boy ‘’ , ‘’ At Last’’ , ‘’Smash into you’’, ‘’Baby Boy’’ και άλλα πολλά ανέβασε τον πήχη για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες οι οποίοι θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν μία τέτοια εμφάνιση."



Rolling Stone magazine
"Ήταν απλά υπέροχη! Ένα θέαμα που δεν έχουμε ξαναδεί! Ακριβή παραγωγή, εκπληκτικά κουστούμια του Thierry Mugler και μία Beyonce εκρηκτική!"

Ok magazine UK
"Άξιζε τη κάθε λίρα! Απλά εκθαμβωτική!"

Elle Uk
"Η ώρα ήρθε και έφυγε! Ήταν μία συναυλία που δεν έχουμε ξαναδεί! Είναι σαν πολέμαρχος στη σκηνή!"

US magazine
Η Βeyonce πρόσφατα βραβεύτηκε από το Billboard ως ‘’ Γυναίκα της Χρονιάς’’. Η τιμή αυτή της δόθηκε για τη συμβολή της στο χώρο της μουσικής και τις πρωτοποριακές της ιδέες.


Στις 8 Νοεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα δούμε την Beyonce και… τη Sasha να δίνουν τους καλύτερους εαυτούς τους…!


Κατηγορίες Εισιτηρίων

50€ - Καθήμενοι Άνω Διάζωμα
60€ - Αρένα Ορθίων Β’
80€ - Αρένα Ορθίων Α’
80€ - Καθήμενοι Κάτω Διάζωμα Β’
100€ - Καθήμενοι Κάτω Διάζωμα Α’
250€ - VIP

σημεία πώλησης / box offices

PUBLIC

Αγορές με Μετρητά και πιστωτικές κάρτες.
Παραδόσεις Κρατήσεων με Πιστωτικές κάρτες ή Κατάθεση σε τράπεζα
Συντάγματος:
Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος 105 63 Αθήνα, Τηλ: 210 3241323
Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινές: 09.00-21.00, Σάββατο: 09.00-20.00

VIRGIN MEGASTORES – THE MALL

Αγορές με Μετρητά και πιστωτικές κάρτες.

Παραδόσεις Κρατήσεων με Πιστωτικές κάρτες ή Κατάθεση σε τράπεζα

Μαρούσι - The Mall

Ανδρέα Παπανδρέου 35 - Μαρούσι Τηλ.: 210 63 00 224
Ωράριο λειτουργίας:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 11:45 - 20:45
Δευτέρα, Τετάρτη : 15:45 - 20:45
Σαβ: 11:00 - 20:00

TICKETNET.GR

Αγορές με Μετρητά και πιστωτικές κάρτες.

Παραδόσεις Κρατήσεων με Πιστωτικές κάρτες ή Κατάθεση σε τράπεζα

Λ. Κηφiσίας 46 - Αμπελόκηποι - 115 226, 1ος Οροφος
Τηλ.: 210 88 40 600, 211 10 86 000
Δευ - Παρ: 09:00 - 21:00
Σαβ - Κυρ: 10:00 - 21:00

Ταμεία Θεάτρου Badminton

Αγορές με Μετρητά και πιστωτικές κάρτες.

Παραδόσεις Κρατήσεων με Πιστωτικές κάρτες ή Κατάθεση σε τράπεζα
Αλσος Στρατού - Γουδή
Τηλ.: 211 10 86 024
Δευ - Παρ: 10:00 - 19:00
Σαβ - Κυρ: 11:00 - 18:00


Καταστήματα Γερμανός
σε οποιοδήποτε από τα 430 καταστήματα του Δικτύου, σε όλη την Ελλάδα.







Read more...

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

«Μη στα λέω» από την Μαριάννα !!!

«Μη στα λέω» μπορεί να έχει τίτλο το πρώτο digital single
της Μαριάννας που κυκλοφορεί στις 14/9 αλλά
η ίδια έχει την διάθεση να μας τα πει όλα
στην καριέρα της που μόλις ξεκινάει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το «Μη στα λέω.» είναι ένα sexy χορευτικό pop τραγούδι σε διεθνή πρότυπα παραγωγής που την μουσική-ενορχήστρωση έχει κάνει ο Αποστόλης Φωτάκης ενώ τους στίχους και την παραγωγή ο Απόλλωνας.

Το mastering έχει γίνει στο κορυφαίο στούντιο του είδους, στο Metropolis studio of London.


Λίγα λόγια για την Μαριάννα

Η Μαριάννα από την ηλικία των έξι ετών σπουδάζει κλασικό πιάνο. Συμμετείχε στην ροκ όπερα «Jesus Christ superstar» και συνεργάστηκε με την Γλυκερία και τα Κίτρινα Ποδήλατα στο τραγούδι «Κι όλο πετάω».

Τον Ιούνιο του 2005 παρουσίασε την εκπομπή της ΕΡΤ «φίλοι για πάντα», μια συμπαραγωγή με την EBU.

Το 2008 συμπαρουσίασε μαζί με τον Γ. Αμοιρά και της Ρ. Τσιτσιμπίκου από το «Μένουμε Ελλάδα» την Eurovision Junior.

Πήρε μέρος στο σίριαλ «Πάλι από την αρχή» στο Mega Channel και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ως καλεσμένη όπως στον «Πρωινό καφέ» και «Αξίζει να το δείς». Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο εθνικό κανάλι της Ινδονησίας «Global Tv» στην εκπομπή “Class Trip”.

Απολαύστε το τραγούδι «Μη στα λέω» από την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Μαριάννα.



Read more...

Η Ελεονώρα Μελέτη στο νέο Down Town !!!


Το άδοξο τέλος του «Πρωινού Καφέ», το «λαμπερό» συμβόλαιο
με το Star, η δολιοφθορά που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή
και η πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Ελεονώρα, τώρα πια, δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται να μιλήσει, γι’ αυτό και είναι πιο ενδιαφέρον από ποτέ να την ακούς.

Από την ερχόμενη Δευτέρα που ξεκινάει η εκπομπή σου θα έχει περισσότερο πολιτικό χαρακτήρα λόγω εκλογών;

Το συζητήσαμε με το κανάλι. Σίγουρα δεν μας βοηθάει η πολιτική επικαιρότητα. Θα καταπιαστούν με τις εκλογές όλες οι απέναντι εκπομπές. Εμείς είμαστε εναλλακτική εκπομπή και αυτόν το χαρακτήρα θα κρατήσουμε. Με την πολιτική θα ασχοληθούμε σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις.

Άκουσες ότι ο φίλος σου Ηλίας Ψινάκης δέχτηκε πρόταση να κατέβει στις εκλογές με το ΛΑ.Ο.Σ.;

Αλήθεια; Είναι τρελός, θα τον ψήφιζα! Από τον Ηλία όλα τα περιμένω. Σοβαρά τώρα, είναι πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος από πολλούς άλλους που καμουφλάρονται πίσω από το σακάκι της πολιτικής και σίγουρα έχει πιο πολλή πέραση στον κόσμο. Το έζησα και στις διακοπές αυτό, όταν συναντηθήκαμε στο Ιόνιο.

Αν κάποιος μπορεί να μιλήσει για τον «Πρωινό Καφέ, αυτή είσαι εσύ. Τουλάχιστον έμεινες τρία χρόνια.

Όσα είχε μείνει και η Ρούλα! Τηλεοπτικά έχει τεράστιο ενδιαφέρον αυτό που γίνεται με τον «Πρωινό Καφέ». Προσωπικά, ένιωσα μια τεράστια ικανοποίηση, τα κατάφερα περίφημα. Δεν μπορώ να μιλάω ακόμη για τις πρωτιές που είχαμε πριν από τρία χρόνια, θα ήταν γραφικό. Ο κόσμος, όμως, ξέρει. Έχω αλλάξει σελίδα πλέον.

Εσύ πίστευες ότι η Μανωλίδου θα έδινε το φιλί της ζωής στον «Καφέ»;

Ναι, το πίστευα και το πιστεύω όσο δεν έχω πιστέψει άλλο πρόσωπο όσα χρόνια ασχολούμαι με τα τηλεοπτικά. Το έχω μεταφέρει και στην ίδια μέσω κοινών γνωστών. Ο «Πρωινός Καφές» με την Ευγενία θα έβρισκε ξανά την παλιά του αίγλη και δύναμη. Πιστεύω ότι θα έφερνε τον «Πρωινό Καφέ» στην πρώτη θέση. Αυτή η γυναίκα έχει όλο το πακέτο και θα έφερνε τη μεγάλη ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα.



Φοβάσαι ότι ο γάμος μπορεί να κάνει κακό στη σχέση σου με τον Γιάννη;

Τι να φοβηθώ; Σαν παντρεμένη ζω. Κοιμάμαι, ξυπνάω και τρώω μαζί με τον άνθρωπό μου. Τι άλλο θα αλλάξει πέρα από μια τελετή και ένα πάρτι; Με εκνευρίζει που υπάρχουν ορισμένοι ματαιόδοξοι φελλοί –άντρες και γυναίκες– που το μόνο που βλέπουν σε ένα γάμο είναι μια καλή ευκαιρία για να δειχτούν και να αναδειχτούν ευτελίζοντας το θεσμό και που γενικά ο γάμος αντιμετωπίζεται ως πανηγυράκι. Όταν πάψει να αντιμετωπίζεται κοινωνικά με αυτό τον τρόπο και θα είναι πραγματικά η ένωση δύο ανθρώπων, μπορεί και να παντρευτώ.

Σκέφτεσαι ότι ο Γιάννης είναι ο άντρας που δίπλα του θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου;

Δεν κάνω τέτοιες σκέψεις. Απολαμβάνω το παρόν και θα ήθελα αυτό που ζω να συνεχιστεί και στο μέλλον. Ο γάμος είναι μια στιγμιαία προσπάθεια να εγκλωβίσεις για πάντα ένα συναίσθημα που μπορεί να μεταλλαχθεί στο μέλλον. Δεν μπορείς να εκβιάσεις έναν άνθρωπο να είναι για πάντα δικός σου. Δεν μπορείς να τον εκβιάσεις να νιώθει για πάντα όπως ένιωσε τη στιγμή που ανεβήκατε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν σου λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ, κάποια στιγμή θα το κάνω για γραφειοκρατικούς λόγους. Ξέρεις τι άλλο με εκνευρίζει πολύ; Που βλέπω γυναίκες να κυνηγάνε να παντρευτούν πλούσιους άντρες για να περάσουν μια άνετη ζωή και μετά παίρνουν διαζύγιο και διεκδικούν την περιουσία του συζύγου.

Είναι αλήθεια ότι βρήκες το αυτοκίνητό σου με κομμένα τα φρένα;

Ξύπνησα ένα πρωί και βλέπω το αυτοκίνητό μου να έχει σκασμένο λάστιχο και να είναι γεμάτο γρατσουνιές. Αναφέρομαι στο MX-5 που έχω από το 1996 και που το είχα φέρει στην Κηφισιά μια μέρα πριν. Φωνάζω έναν άνθρωπο να μου αλλάξει το λάστιχο και ξεκινάω να κάνω τις δουλειές μου. Φτάνω στην πρώτη μεγάλη διασταύρωση, πάω να σταματήσω στο STOP και συνειδητοποιώ ότι τα φρένα δεν πιάνουν. Σηκώνω, λοιπόν, χειρόφρενο και το αυτοκίνητο γυρνάει «τετακέ» και μένει στη μέση της Τατοΐου. Αν δεν ήταν Αύγουστος και είχε κίνηση, θα μπορούσε να έχει γίνει πολύνεκρο. Ανακάλυψαν ότι τα φρένα ήταν κομμένα με μαχαίρι ή ψαλίδι. Δεν θεωρώ ότι ήμουν προσωπικός στόχος κάποιου, γιατί αλλιώς θα πείραζαν το τζιπ που χρησιμοποιώ καθημερινά και έχω κάθε μέρα έξω από το σπίτι. Στην Αστυνομία μου είπαν ότι παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλα αυτοκίνητα στην περιοχή, οπότε προφανώς υπάρχει κάποιος που διασκεδάζει έτσι τα βράδια.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.


Read more...

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Η Tarja Live στο Gagarin 205 !!!


TARJA
FINAL STORM TOUR

10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
GAGARIN205

Εκπληκτικές φωνητικές δυνατότητες και
εντυπωσιακή σκηνική παρουσία:
η όμορφη Tarja έχει ήδη κατακτήσει το χώρο
της μουσικής παγκοσμίως,
βρίσκοντας τη χρυσή φωνητική ισορροπία
ανάμεσα στο metal και την όπερα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Εμείς θα την απολαύσουμε στις 10 Οκτωβρίου στο Gagarin205.
Στη βραδιά έρχονται να προστεθούν και δύο opening acts: οι Άγγλοι trash
metal Furnaze & οι Φιλανδοί progressive metal Kings Of Modesty.


Και τα δύο γκρουπ συντροφεύουν την Tarja στο μεγαλύτερο μέρος της Final
Storm Tour, δίνοντας στο κοινό μία δόση γερού μέταλ, λίγο πριν η μαγευτική
φωνή της "σκληρής" σοπράνο μας συνεπάρει.

More to know.

Οι Kings Of Modesty, μένοντας πιστοί στο progressive metal, κυκλοφορούν το
πρώτο τους άλμπουμ, "Hell Or Highwater", στις 25 Σεπτεμβρίου, μόλις λίγες
μέρες πριν από την εμφάνισή τους στην Αθήνα. Ήδη το πρώτο single "Never
Touched The Rainbow" έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Ενώ, οι Furnaze, με δύο ήδη άλμπουμ στο ενεργητικό τους, αποδεικνύουν
συνεχώς πως είναι συνεπείς στον χαρακτηρισμό του original trash metal band:
δυνατές εκτελέσεις τραγουδιών με μελωδικές γραμμές speed & heavy metal.

Check:
www.myspace.com/kingsofmodesty
www.myspace.com/furnaze


Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30.

Opening Acts:

FURNAZE & KINGS OF MODESTY

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!

Furnaze | 19:30 -20:00

Kings Of Modesty | 20:15 - 20:45

TARJA | 21:15 - 23:15


Τιμή Εισιτηρίου: 30e

Σημεία προπώλησης
Ticket House
Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102

ONLINE SALES
www.ticketpro.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας

MTV - HEADBANGERS BALL | RED 96,3 | MINDRADIO.GR | ROCKING.GR | ROCK HARD


Read more...

Η επιστροφή των «Σκαθαριών» !!!


Τι κι αν πέρασαν 22 ολόκληρα χρόνια
τα θρυλικά Σκαθάρια δεν “πεθαίνουν” και επιστρέφουν στα δισκοπωλεία
με μια μοναδική και συλλεκτική κασετίνα
με τίτλο "The Beatles Remasters".

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η νέα συλλογή των Σκαθαριών, θα περιέχει 12 albums που θα είναι remaster των παλιών album και το εξώφυλλο καθώς και το tracklist θα είναι όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησαν.

Μέσα στο κάθε album, θα βρείτε μικρά λευκώματα / booklet που θα έχουν πληροφορίες για τα τραγούδια καθώς και αποκλειστικές φωτογραφίες για το πώς δημιουργήθηκαν.



Η συλλεκτική αυτή συλλογή θα περιλαμβάνει και DvDs με πολλά ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα μαζί με ένα βίντεο για το πώς δημιουργήθηκε αυτή η συλλογή.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μια έκδοση θα περιλαμβάνει τα album με στερεοφωνικό ήχο ενώ η δεύτερη έκδοση θα περιλαμβάνει τα album με μονοφωνικό ήχο και θα είναι λίγο πιο ακριβή από την πρώτη.

Οι δημιουργοί χρειάστηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν αυτό το υλικό και στην συνέχεια να το επεξεργαστούν με τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν την πιο σημαντική συλλογή των Beatles.

Μετά από μια μικρή έρευνα που κάναμε στο internet, βρήκαμε την συλλογή στην τιμή των £169.98 ενώ την πιο συλλεκτική (μονοφωνική) έκδοση στις £199.98


Τα album που θα βρείτε μέσα στην συλλογή είναι:

"The Beatles Remasters"

Please Please Me
With the Beatles
A Hard Day’s Night
Beatles for Sale
Help!
Rubber Soul
Revolver
Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band
Magical Mystery Tour
The Beatles (The White Album)
Abbey Road
Let It Be
Past Masters
Yellow Submarine



Read more...

Η Scarlett Johansson επιστρέφει στην δισκογραφία !!!


Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα κυκλοφορήσει
το πολυαναμενόμενο νέο album
του Αμερικάνου μουσικού Pete Yorn στο οποίο συμμετέχει
η διάσημη και πανέμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός Scarlett Johansson.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στις 14 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει –μετά από πολλές αναβολές- το νέο album του γνωστού μουσικού Pete Yorn.

Στο νέο album του Pete με τίτλο «Break Up» συμμετέχει και η γνωστή ηθοποιός Scarlett Johansson.

Το πρώτο single του δίσκου είναι το “Relator”, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο μουσικόφιλο κοινό.



Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη της δισκογραφική απόπειρα, αφού το 2008 είχε κυκλοφορήσει έναν δίσκο με τίτλο «Anywhere I Lay My Head» με διασκευές τραγουδιών του Tom Waits.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο debut album της Scarlett συμμετείχε και ο David Bowie στα τραγούδια Falling Down" και "Fannin Street".


Απολαύστε δύο τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της πανέμορφης ηθοποιού και κάντε υπομονή μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου για τα νέα της τραγούδια.








Read more...

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Tokio Hotel Live στην Αθήνα !!!


MTV DAY '09 - TOKIO HOTEL

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

MTV DAY 2009 ΜΕ ΤΟΥΣ TOKIO HOTEL

Το ελληνικό MTV γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του
με τους Tokio Hotel σε μια συναυλία- σταθμό!


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα του ελληνικού MTV και της συναυλίας MTV DAY 2008, με τους R.E.M., Kaiser Chiefs, Gabriella Cilmi και C:REAL, δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, με το MTV DAY 2009 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Οι Tokio Hotel, με τους Bill Kaulitz (τραγούδι), Tom Kaulitz (κιθάρα), Gustav Schäfer (drums) και Georg Listing (μπάσο), θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα παρουσιάσουν σε παγκόσμια πρώτη τη νέα τους πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά, live!

Οι Tokio Hotel έχουν κατακτήσει με το ταλέντο, τη μουσική και τη σκηνική τους παρουσία το νεανικό κοινό, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το συγκρότημα διακρίθηκε στα 2007 MTV Europe Music Awards στην κατηγορία «Best International Act», ενώ το κοινό τους αποθέωσε όταν ερμήνευσαν ζωντανά τη μεγαλύτερη τους επιτυχία «Monsoon».

Το 2008 κέρδισαν το βραβείο «Best New Act» στα MTV Video Music Awards και σάρωσαν τα βραβεία στα MTV Latin America Awards, κερδίζοντας στις κατηγορίες «Song of the Year», «Best New Act», «Best Fanclub – Venezuela» και «Best Ringtone».

Την ίδια χρονιά στα MTV Europe Music Awards στο Λίβερπουλ, οι Tokio Hotel κέρδισαν τις εντυπώσεις όταν διακρίθηκαν στην κατηγορία «Headliner of the year».

Στο MTV DAY 2009 με τους Tokio Hotel, θα απολαύσουμε επίσης live τους Μύρωνα Στρατή, Professional Sinnerz, Moral, αλλά και ένα ακόμη όνομα από τη διεθνή μουσική σκηνή, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δε θα πρέπει βέβαια να προκαλεί έκπληξη ότι το Vodafone CU είναι χορηγός του MTV DAY 09, καθώς μας έχει συνηθίσει να είναι παρόν σε τέτοιες μεγάλης απήχησης και πολυαναμενόμενες συναυλίες!

Έτσι δε θα λείψει ούτε αυτή τη φορά, επιβεβαιώνοντας ότι οι CU landers που θα παραβρεθούν στο MTV DAY 09, θα ζήσουν άλλη μια φοβερή live εμπειρία, ενώ δε θα σταματήσουν να εκπλήσσονται από όσα τους επιφυλάσσει το Vodafone CU και αυτή τη φορά.

«Happy Birthday MTV Greece!» με τους Tokio Hotel στην Αθήνα.

Ημερομηνία: Παρασκευή 9 Οκτωβρίου/ Venue: Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ/ Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00

Line up: Tokio Hotel, Μύρωνας Στρατής, Professional Sinnerz, Moral & special guest.


Χορηγός του MTV DAY 09 είναι το Vodafone CU




Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ/ Η προπώληση έχει αρχίσει.


Σημεία διάθεσης εισιτηρίων


Public Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα

Ticket House Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) – Αθήνα / τηλεφωνικό κέντρο 210-3608366

Ticket Services Πανεπιστημίου 39 – Αθήνα / τηλεφωνικό κέντρο 210-7234567

e-ticketing www.mtvday.gr


Read more...

Νέο «Best Of» από την Britney Spears !!!



Ένα διπλό album ετοιμάζει
η Britney Spears με τα καλύτερα single

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το νέο διπλό album της Britney δεν θα είναι μια απλή συλλογή με singles από την καριέρα της.

Όλα τα single που θα υπάρχουν στο διπλό αυτό album, θα ηχογραφηθούν από την αρχή και πολλά από αυτά θα είναι μιξαρισμένα από πολύ γνωστά και σημαντικά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως Moby, Danja ,Christopher “Tricky” Stewart και Bloodshy & Avant.

Ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας δεν γνωρίζουμε. Σύμφωνα όμως με την δισκογραφική η συλλογή θα κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων.


Read more...

Η Milla Jovovich (γυμνή) στο Purple Magazine !!!


Η νέα γυμνή φωτογράφηση της Milla Jovovich
στο περιοδικό Purple.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η πανέμορφη –πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός- Milla Jovovich επιστρέφει στην επικαιρότητα με την νέα της γυμνή φωτογράφηση στο περιοδικό Purple.

Το concept είναι πάρα πολύ ωραίο και χειμωνιάτικο. Η φωτογράφηση έγινε μέσα σε ένα διαμέρισμα και το μόνο που φορούσε (σε κάποιες φωτογραφίες) η Milla ήταν ένα πάπλωμα.

Το ότι ο φωτογράφος επέλεξε οι φωτογραφίες να είναι ασπρόμαυρες, κάνουν ακόμα πιο ωραία την φωτογράφηση.

Απολαύστε την φωτογράφηση της Milla Jovovich και γράψτε μας τις εντυπώσεις σας.

milla-jovovich-nude-purple-01 small milla-jovovich-nude-purple-02 small milla-jovovich-nude-purple-03 small milla-jovovich-nude-purple-04 small milla-jovovich-nude-purple-05 small milla-jovovich-nude-purple-06 small milla-jovovich-nude-purple-07 small milla-jovovich-nude-purple-08 small milla-jovovich-nude-purple-09 small milla-jovovich-nude-purple-10 small milla-jovovich-nude-purple-11 small milla-jovovich-nude-purple-12 small milla-jovovich-nude-purple-14 small


Read more...

Εθισμένη στα ναρκωτικά ήταν η Lady Gaga !!!


Μεγάλο πρόβλημα με τα ναρκωτικά αντιμετώπισε
στο παρελθόν η Lady Gaga.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η γνωστή σε όλους, για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, Lady Gaga, μίλησε για την δυσκολότερη περίοδο της ζωής της.

Μαζί με όλα τα άλλα η Gaga, δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά.

«Έκανα σακούλες κοκαΐνης και ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω» δήλωσε συν της άλλης, η γνωστή τραγουδίστρια.

Την δύσκολη αυτή περίοδο, η Lady Gaga εκτός από το κόλλημα με τα ναρκωτικά, είχε και ένα ακόμα. Ήταν φυσικά η μουσική και πιο συγκεκριμένα η μουσική του συγκροτήματος «The Cure».

Το τραγούδι που άκουγε συνέχεια ήταν αυτό που έλεγε «whatever I do, it’s not enough».

Στήριγμα της, ήταν ο πατέρας της ο οποίος την βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεράσει τα προβλήματα με τα ναρκωτικά. Όπως τόνισε και η ίδια, αν δεν ήταν αυτός, σήμερα δεν θα υπήρχε.


Read more...

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Τα πρωτότυπα τρέιλερς των εκπομπών του Star !!!


Η αυλαία της καλοκαιρινής σεζόν κλείνει σιγά – σιγά
και στο ολοκαίνουριο πρόγραμμα του Star
αναγγέλλουν τα τρέιλερς των εκπομπών.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Οι ζωντανές εκπομπές κλείνουν το μάτι στους τηλεθεατές. Έχοντας ως δέλεαρ το κέφι και την πρωτοτυπία επιδιώκουν να τους ξαφνιάσουν θετικά ώστε να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους από την εβδομάδα που ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Φέτος τα τρέιλερς τριών από τις εκπομπές μας «Πρωινή Μελέτη», «Super Star», «Φώτης-Μαρία Live» εμπνέονται από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και οι πρωταγωνιστές τους Ελεονώρα Μελέτη, Χριστίνα Λαμπίρη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους. Δεν βγαίνουν από το κουτί της κούκλας ατσαλάκωτοι και καλοχτενισμένοι.

Τρέιλερ «Πρωινή Μελέτη»


Εμφανίζεται ως κλασική γραμματέας με ταγεράκι και γυαλιά, κρατώντας εγχειρίδιο για την «Καλή παρουσίαση πρωινής εκπομπής». Καθώς το διαβάζει εμφανίζονται «συννεφάκια» από διάφορες ταινίες, όπως: «Υπάρχει και φιλότιμο» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως Μαυρογιαλούρο, πολιτικό που υπόσχεται, «Μια ζωή την έχουμε» με τον Δημήτρη Χορν, έναν λογιστή που ξενυχτάει υπολογίζοντας χρήματα και «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» με τον Νικήτα Πλατή που διαμαρτύρεται για τη μιζέρια της καθημερινής του ζωής.

Ξυπνητήρι, όλα ήταν όνειρο, η Ελεονώρα εμφανίζεται φρέσκια και λαμπερή και δίνει ραντεβού για τη Δευτέρα 14/9 στις 07:45 – 10:15.

Τρέιλερ «Super Star»


Εδώ το τρέιλερ εμπνέεται από τον «Μπακαλόγατο», την κινηματογραφική εκδοχή με τον Κώστα Χατζηχρήστο ή από τη θεατρική του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η Χριστίνα Λαμπίρη γίνεται ο τηλεοπτικός «Ζήκος» με περούκα και την ποδιά του μπακάλη, κυκλοφορεί με ένα παλιό ποδήλατο που όμως στο καφάσι μπροστά αντί για τρόφιμα έχει βιντεοκασέτες.

Τραγουδάει η ίδια το τραγούδι «Μικρό το μεροκάματο, η κάψα μου μεγάλη» στην τηλεοπτική version: «Μικρό - στο Star - μικρό το μεροκάματο / και η γλώσσα μου μεγάλη / έχω τα αποκλειστικά / για όλους ξέρω μυστικά / ταξίδια κι αυτοκίνητα / θα σας μοιράσω πάλι». Και ένα δεύτερο τρέιλερ στο οποίο η Χριστίνα βρίσκεται σε ένα παραδοσιακό μπακάλικο που το ανακαλύψαμε στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας.

Καινούρια ώρα για φέτος. Η εκπομπή θα μεταδίδεται από 13:30 – 16:30.


Τρέιλερ «Φώτης – Μαρία Live»


Σε ρόλο Αλίκης Βουγιουκλάκη και γερμανού αξιωματικού μεταμορφώνονται η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Βλέπουμε τη Μαρία να βασανίζεται στα γερμανικά κρατητήρια ως υπολοχαγός Νατάσσα και τον Φώτη ως γερμανό αξιωματικό να την ρωτάει γιατί δεν συνεργάζεται. Εκείνη τον φτύνει και αυτός τραβώντας την της λέει «Πάμε». Τα πρόσωπα αλλάζουν, φωτίζονται γιατί ο γερμανός της αποκαλύπτει ότι «Πάνε στο Star».

Η εκπομπή θα προβάλλεται 16:45-18:45.

Τρέιλερ «Νηστικοί Πράκτορες»


Σε εντελώς άλλο κλίμα κινείται η εκπομπή μαγειρικής «Νηστικοί Πράκτορες» με την Ντίνα Νικολάου και τον Θανάση Πάτρα. Τους βλέπουμε σε ένα κωμικό μπρα ντε φερ, χορεύουν με κατσαρολικά στα χέρια και σε παραφθορά ταινίας Τζέιμς Μποντ ποζάρουν ως «Νηστικοί Πράκτορες».

Η εκπομπή θα μεταδίδεται από τις 10:15-11:15.


Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων

Αλλαγή ώρας μετά από 13 χρόνια στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τον Θοδωρή Δρακάκη. Για την αναγγελία της αλλαγής αυτής ο Θοδωρής γύρισε κι αυτός το δικό του τρέιλερ που είναι σε πολιτική σάτιρα.

Gala

Για την εκπομπή «Gala» που θα ξεκινήσει το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου δεν έχει γυριστεί ακόμα τρέιλερ.


Read more...

Παντρεύονται (?) η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιριλο !!!


Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης έχει γίνει τους τελευταίους μήνες
η ηθοποιός Έλενα Ασημοκοπούλου, θέλοντας να βρίσκεται
κοντά στον αγαπημένο της, τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Μπρούνο Τσιρίλο.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το ζευγάρι, που μένει σε πολυτελή μονοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, είναι μαζί τρία χρόνια και σκέφτεται σοβαρά να επισημοποιήσει σύντομα τη σχέση του.

Η ανερχόμενη ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το νέο σίριαλ του ANT1 «Ονειροπαγίδα», με αποτέλεσμα μία φορά την εβδομάδα να κάνει το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι αποφάσισε τα Σαββατοκύριακα να τα αφιερώνει στη σχέση τους, με συνέπεια η Ελένη να ακυρώσει τελικά τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη θεατρική παράσταση «Μπακαλόγατος», που θα φιλοξενείται –για τρίτη χρονιά– στην Αθήνα, στο Θέατρο Μουσούρη.

Περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.


Read more...

Tiesto@Airport Arena !!!


Το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά
τον Νο 1 DJ TIESTO σε ένα ανεπανάληπτο show με ειδικά εφέ
που καθηλώνουν και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο Tiesto γεννήθηκε στην Breda της Ολλανδίας και ξεκίνησε να παίζει μουσική σε clubs της πόλης του.

Μια καλή έρευνα στο internet θα σας αποκαλύψει πολλά γνωστά "πειραγμένα" από τον Tiesto κομμάτια, όπως τα "Take My Breath Away" (SuReal), "Hide U" (Kosheen), "The Space Between" (Dave Mathews Band) και άλλα.

Τον Αύγουστο του 2004 έπαιξε τις μουσικές του στην παρέλαση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

To άλμπουμ που περιέχει το list εκείνης της βραδιάς έχει τον τίτλο "Parade Of The Athletes".

To 2007 κυκλοφόρησε τη νέα του προσωπική δισκογραφική δουλειά που έχει τον τίτλο "Elements Of Life", στα φωνητικά της οποίας είδαμε τη συμμετοχή πολλών γνωστών ονομάτων.

ΠΟΥ
Airport Arena, Θεσσαλονίκη

ΠΟΣΟ
Προπώληση €44

ΠΟΤΕ
9 Σεπτεμβρίου




Read more...

50 χρόνια Λευτέρης Παπαδόπουλος !!!


Δεκαέξι από τους μεγαλύτερους Ελληνες ερμηνευτές,
τιμούν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, σε μια μεγάλη γιορτή
για τα 50 του χρόνια στο τραγούδι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μια ανεπανάληπτη βραδιά στην οποία συμμετέχουν οι συνθέτες:
Χρήστος Νικολόπουλος Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός Χρήστος Χατζηνάσιος, Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Στέφανος Κορκολής

Ερμηνεύουν οι:
Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος Μανώλης Μητσιάς Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Πάριος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σαββόπουλος, Πασχάλης Τερζής, Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Φαραντούρη και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τον σκοπό "Μια ανάσα ζωής για την Πάρνηθα".

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπ. Πολιτισμού της Ε.Σ.Η.Ε.Α. - γιατί ο Λευτέρης Παπαδόπουλος συμπληρώνει φέτος και 50 χρόνια στην δημοσιογραφία - του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών - Φλώρινας και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Εντός των Τεχνών.


7 Σεπτεμβρίου, 20:30 * Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ)

Τιμές εισιτηρίων:

€20 (ΑΡΕΝΑ), €15 (ΑΡΕΝΑ - φοιτητικό), €25 (ΖΩΝΗ Γ', Κερκίδες: Θύρες 1 - 3, 33 -35) €30 (ΖΩΝΗ Β', Κερκίδες: Θύρες 4 - 8, 11 - 12, 24, 28 - 32 ), €40 (ΖΩΝΗ Α', Κερκίδες: Θύρες 9 - 10, 25 - 27) * Προπώληση εισιτηρίων στα Metropolis, Public, Ticketnet.gr, Village Cinemas


Read more...

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Στις 17 Νοεμβρίου το νέο album της Leona Lewis !!!


Νέο album τον Νοέμβριο, από την μοναδική Leona Lewis

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στις 17 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο ολοκληρωμένο album της Leona Lewis με τίτλο «Echo».

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της album, οι funs της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα από τα single της νέα της δισκογραφικής δουλειάς, το οποίο έχει τον τίτλο «Happy» και θα είναι διαθέσιμο από της 15 Σεπτεμβρίου στα I Tunes.

Για το τραγούδι «Happy» συνεργάστηκε με τους γνωστούς παραγωγούς Ryan Tedder και Evan Bogat.

Ακούστε το νέο τραγούδι της Leona Lewis με τίτλο «Happy»


Read more...

Η πιο ωραία cheerleader των γηπέδων !!!


Μοιρασμένη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
είναι η… καρδιά της πανέμορφης χορεύτριας Ειρήνης Ντούρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Photos


Προγνωστικά, exit polls, αποτελέσματα κι όλα τα συναφή που συνθέτουν την εικόνα της προεκλογικής αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου απασχολούν την όμορφη Ειρήνη Ντούρου.

Η μελαχρινή χορεύτρια, πάντως, δεν προτίθεται να... χορέψει στο ρυθμό των πολιτικών! «Μ' αυτά ας ασχοληθούν άλλοι» λέει χαμογελώντας πλατιά, προσθέτοντας πάντως ότι η άποψή της αυτή δεν σημαίνει πως αδιαφορεί για τα πολιτικά δρώμενα.

«Απλά δεν μ' έχουν κερδίσει οι πολιτικοί» επισημαίνει, αφήνοντας ανοιχτό το... πεδίο για μία καθαρά αθλητική κουβέντα. Χορεύτρια γαρ και μάλιστα μέχρι προ διετίας στο έμψυχο δυναμικό των τσιρλίντερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

«Της ομάδας-δυναστεία στον μπασκετικό χάρτη της χώρας» λέει η όμορφη Ειρήνη, η οποία δεν κρύβει (πλέον) την αγάπη της για τον Ολυμπιακό, αλλά υποκλίνεται στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ.

«Δύσκολα μπορεί κάποια ομάδα να του πάρει τα σκήπτρα. Ο,τι δηλαδή συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο με τον αγαπημένο μου Ολυμπιακό, ο οποίος θεωρώ ότι δεν θα 'χει πρόβλημα να σαρώσει και πάλι τους εγχώριους τίτλους».

Ενα... γαυράκι στο «πράσινο» άντρο!

Ακούγεται λίγο παράδοξο να υποστηρίζεις τους δύο «αιώνιους»...

«Οντως! Αλλά, τι να κάνουμε; Ολυμπιακός είμαι από μικρό παιδί. Από τότε που με θυμάμαι, μαζί με τον αδερφό μου, υποστηρίζαμε τον Ολυμπιακό. Όμως όταν μπήκα στην ομάδα των ''Fan Patrol'', ''δέθηκα'' με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Και να σου πω και κάτι, που είναι κι η μεγάλη αλήθεια; Έχει τρομερή ομάδα ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ κι ακόμη και ουδέτερος αν είσαι, χαίρεσαι να τον βλέπεις να παίζει».

Μήπως... αλλαξοπίστησες; (γέλια)

«Κατά κάποιον τρόπο! Διότι πανηγύριζα τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού. Και μάλιστα χάρηκα πάρα πολύ τη φιέστα για τα 100 χρόνια».

Τα άλλα κορίτσια των «Fan Patrol» γνώριζαν ότι ήσουν «γαυράκι» κατά βάθος;

«Οχι, φυσικά! Ή, μάλλον, κάνα δυο από τις κοπέλες γνώριζαν στο περίπου και μου έκαναν τη σχετική πλάκα. Αλλά γενικά δεν εκδηλωνόμουν». (γέλια)

Στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό όμως τι έκανες; Πού ήταν «δοσμένη» η καρδιά σου;

«Ηταν δύσκολα τα πράγματα. Ήθελα σίγουρα να νικήσει ο Παναθηναϊκός και πανηγύριζα τις νίκες του. Βαθιά μέσα μου, πάντως, επιθυμούσα ορισμένες φορές να γίνει κάτι, να κερδίσει ο Ολυμπιακός, αν και γνώριζα ότι με τη διαφορά κλάσης που υπήρχε στις ομάδες, αυτό δεν ήταν εφικτό».

Καλά μπορείς να μου εξηγήσεις πώς ένα «γαυράκι» βρέθηκε μέσα στο... άντρο του Παναθηναϊκού;

(γέλια) «Εντελώς τυχαία. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι να σου πω την αλήθεια, απλά έτυχε το γραφείο με το οποίο συνεργαζόμουν επαγγελματικά να ζητήσει από κάποιες κοπέλες να δοκιμαστούν για το τμήμα χορού που ετοίμαζε ο Παναθηναϊκός. Και με δεδομένο ότι το στυλ ήταν αυτό που μου άρεσε, πήγα. Και βρέθηκα να είμαι στην ομάδα».

«Μ' αρέσει ο άντρας να έχει τον πρώτο λόγο»...

Ωραίο το ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι, πάντως, σαν τον χορό! Αλήθεια, πώς προέκυψε ο χορός στη ζωή σου;

«Από μικρή το είχα το... μικρόβιο! Αν και είχα ασχοληθεί λίγο με τον στίβο και στη συνέχεια και με το μπάσκετ, αλλά και το βόλεϊ, ωστόσο, ο χορός με κέρδισε για τα καλά. Οταν, μάλιστα, έτυχε να δω και κάποιες cheerleader απ’ το εξωτερικό, αποφάσισα ότι ήθελα ν' ασχοληθώ με αυτό. Κι ήρθε και... έδεσε στην πορεία».

Να υποθέσω ότι αυτή σου η επιλογή είχε βρει σύμφωνη και τη μαμά.

«Κι όμως όχι και τόσο. Γενικά οι γονείς μου είναι αντίθετοι με το χορό και κυρίως με το cheerleading. Το θεωρούν κάτι όχι αποδοτικό».

Ε, λογικό όπως κάθε γονιός θα 'θελαν να σε δουν να εξασκείς κάποιο πιο... σοβαρό επάγγελμα! (γέλια)

«Ακριβώς. Δεδομένου ότι έχω σπουδάσει αισθητικός, εναλλακτικές θεραπείες, μασάζ και γενικά όλα τα συναφή με τον συγκεκριμένο χώρο, θέλουν να τα εξασκήσω και να μην τα εγκαταλείψω».

Απ' ό,τι καταλαβαίνω, δεν πρέπει να σ' είχαν δει όταν ήσουν στην ομάδα χορού του Παναθηναϊκού.

«Πράγματι, δεν είχαν έρθει. Και να σκεφτείς ότι είναι και οπαδοί του Παναθηναϊκού κι οι δύο! Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τώρα που χορεύω σε διάφορα club τους... κάθεται πιο ''βαρύ στο στομάχι'' και προτιμούν να ήμουν ακόμη στην ομάδα»!

Πώς είναι να χορεύεις σε διάφορα μαγαζιά, με τους άνδρες από κάτω να σε «τρώνε» με τα μάτια;

«Στην αρχή είναι κάπως δύσκολα. Ζόρικα... Σιγά-σιγά, όμως συνηθίζεις».

Δεν λείπουν, πάντως, και τα... τυχερά! Ολο και κάποιοι θα πρέπει να σε πλησιάζουν.

«Ναι, υπάρχουν κι αυτά, αν και να σου πω πως δεν τα πολυ-προσέχουμε. Εάν, βέβαια, υπάρξει κάποιος που θα ξεπεράσει τα όρια, τότε ευτυχώς υπάρχουν οι υπεύθυνοι ασφαλείας και φροντίζουν να τον απομακρύνουν».

Αν, όμως, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου... γυαλίσει; Τότε τι γίνεται;

(γέλια) «Κι αυτό έχει τύχει, αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε. Είμαι βλέπεις από εκείνες τις γυναίκες που περιμένουν απ' τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση».

Οπότε μπορεί να χάσεις και την ευκαιρία!

«Τι να κάνουμε; Μ' αρέσει ο άντρας να έχει τον πρώτο λόγο».

Αλήθεια πώς είναι το... ιδανικό πακέτο του άντρα για την Ειρήνη;

«Να είναι προσεγμένος, ν' ασχολείται με τον εαυτό του, αλλά να μην έχει το μυαλό του μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Να είναι έξυπνος και ώριμος. Και να μην είναι υπερβολικός».

Αυτό μάλλον κάτι... κρύβει! Δεν μου λες, επί... προσωπικού σε τι κατάσταση είσαι;

«Μόλις χώρισα... Αυτό νομίζω ότι είναι αρκετό»!

Εντάξει δεν είναι και τόσο, αλλά δεν πειράζει...

«Τουλάχιστον απάντησα, δεν μπορείς να πεις».

Ναι, εντάξει, αν και περίμενα περισσότερες λεπτομέρειες. Θα μου πεις κάτι παραπάνω αναφορικά με τις μελλοντικές προοπτικές;

«Επί της παρούσης είμαι στη διαδικασία συζητήσεων για να δω τι ακριβώς θα κάνω το χειμώνα. Α, και διαβάζω για να πάρω και το πτυχίο. Από εκεί κι έπειτα, ο καιρός θα δείξει».

Παίζει κανένα σενάριο να σε δούμε στην τηλεόραση; Σε κανένα show ή σε κανένα reality;

«Η τηλεόραση δεν με εξιτάρει και τόσο. Όσον αφορά τα reality, εάν είναι κάτι που να είναι μουσικοχορευτικό, τότε δεν θα το απέκλεια ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αρκεί να είναι κάτι αξιόλογο. Αλλιώς θα δούμε»...

Πηγή: Goal News

Απολαύστε την φωτογράφηση της πανέμορφης και sexy Ειρήνης Ντούρου.


eirini small
2009090600947_4004415_type11442 small 2009090600948_4004414_type11442 small 2009090600949_4004413_type11442 small 2009090600952_4004420_type11442 small 2009090600953_4004419_type11442 small 2009090600955_4004418_type11442 small 2009090600962_4004411_type11442 small 2009090600946_4004416_type11442 small 2009090600950_4004422_type11442 small 2009090600951_4004421_type11442 small


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online