Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Οι Πρεμιέρες του Star !!!


Ένα Σαββατοκύριακο εντατικής δουλειάς και άγχους
θα περάσουν όλοι οι παρουσιαστές των εκπομπών μας,
μια και τη Δευτέρα (14/9) έχουμε 4 πρεμιέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



07:45 – «Πρωινή Μελέτη»

Η Ελεονώρα Μελέτη, πανέμορφη αλλά και χαρούμενη γιατί πέρασαν πια τα δύσκολα και τώρα όλα της πάνε καλά, είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους τηλεθεατές της εκπομπής της. Σε συνεργασία με τον έμπειρο αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη, θα παρουσιάσουν αποκλειστικότητες, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και πολύ life style.

Ο Βαγγέλης Γκούμας θα παρουσιάζει ανατρεπτικά ρεπορτάζ για την καθημερινότητα του πολίτη. Η Τζορτζέλα Κόσιαβα θα αποκαλύπτει το παρασκήνιο, όσα συμβαίνουν δηλαδή πίσω από τα λαμπερά φώτα των πλατό για εκπομπές και σίριαλ.

Η Ελισάβετ Κυρίτση θα παρουσιάζει τηλεοπτικό ρεπορτάζ και υπόσχεται να είναι πολύ πλούσιο.

Η Μαίρη Μποζίκη είναι υπεύθυνη για τον τομέα ομορφιάς. Ακόμα θέματα που θα αφορούν στις εργαζόμενες γυναίκες και τις νεαρές μαμάδες.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα μας μεταφέρει στον λαμπερό κόσμο της μόδας και έχει εξασφαλίσει να προβάλλει επιδείξεις μεγάλων σχεδιαστών της διεθνούς πασαρέλας. Άνθρωποι της μόδας θα δίνουν συμβουλές για το καθημερινό ντύσιμο, αλλά και για την πιο απαιτητική βραδινή εμφάνιση. Ο Σπύρος Σιγούρος θα «συμβάλει» με συνεντεύξεις, αφιερώματα, αποκαλύψεις από τον χώρο της σόου μπιζ.

Η μετεωρολόγος Πηγή Ζαχαρία θα δίνει τηλεφωνικά την πρόβλεψη του καιρού της ημέρας αλλά και του Σαββατοκύριακου.
Ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ Χρήστος Τσεμπέρης θα κάνει το πολιτικό σχόλιο της ημέρας.

10:15 – «Νηστικοί Πράκτορες»

Νέα συνεργασία για τον Θανάση Πάτρα και τη Ντίνα Νικολάου. Όπως δείχνουν τα πράγματα από την προεργασία και τις πρόβες, είναι ένα δίδυμο που έχει δέσει καλά. Τη Δευτέρα 14/9 έχουν βάλει τα δυνατά τους και θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό πρώτο πιάτο, αλλά και γλυκό. Ο Θανάσης Πάτρας επισκέπτεται την Κύμη της Εύβοιας και δίνει συνταγή για τον πιο ωραίο μπακλαβά. Αρχισυντάκτης της εκπομπής η Χριστιάνα Μπαξεβάνη.

13:30 – «Super Star»

Ο Ζήκος είναι μόνο στα τρέιλερ. Η Χριστίνα Λαμπίρη, ξεκούραστη, λαμπερή, πανέτοιμη, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο Star για 8η χρονιά. Φιλοδοξεί και εργάζεται σκληρά για να προσφέρει ένα πρόγραμμα με τη δική της προσωπική συνταγή: αποκαλύψεις, life style, σόου μπιζ, κοσμικές εμφανίσεις, αλλά πάντα με όρια. Μαζί με την πολύτιμη αρχισυντάκτη Φραντζέσκα Σαββοργινάκη έχουν ετοιμάσει καινούριες στήλες πάντα γύρω από το life style, αλλά με ανατρεπτική διάθεση.

16:45 – «Φώτης – Μαρία Live»

Το Star καλωσορίζει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο Φώτης θα βγάλει τη στολή του γερμανού αξιωματικού και η Μαρία θα λύσει τα χέρια της από τις χειροπέδες και θα εμφανιστούν κεφάτοι, σπιρτόζοι και λαμπεροί στο ολοκαίνουριο σκηνικό τους. Μαζί με τον αρχισυντάκτη Νικόλα Τουρουντού έχουν πολλά να μας δείξουν και να μας εντυπωσιάσουν. Διαγωνισμοί στο δρόμο, στους οποίους παίρνουν μέρος διάφοροι περαστικοί.

Κάθε μέρα ένας διαφορετικός σεφ θα μας αποκαλύπτει τη σπεσιαλιτέ του για την οποία είναι περήφανος.

Γνωστοί ηθοποιοί δέχονται να παίζουν διαφορετικούς ρόλους, εκπλήσσοντάς μας πάντα ευχάριστα. Αφιερώματα σε προσωπικότητες από τον ελληνικό και τον ξένο χώρο της πολιτικής, του κινηματογράφου, του θεάματος. Θεματολογία που θα ενθουσιάσει τους νέους π.χ. parkour (ο τρόπος να πηγαίνεις ευθεία, δηλαδή να ξεπερνάς τα όποια εμπόδια υπάρχουν στο δρόμο σου, συνδυασμός στίβου, ενόργανης γυμναστικής και πολεμικών τεχνών) κ.λ.π.

Γκάλοπ ανάμεσα στους περαστικούς για θέματα καθημερινότητας, πάντα από την διασκεδαστική πλευρά, κοσμική ζωή από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο, αλλά πολλές φορές και live νεανικά συγκροτήματα, ταξιδιωτικές ιδέες, γιατί και ο Φώτης και η Μαρία λατρεύουν τα ταξίδια.

Στο πάνελ οι: Πάρης Κολλιντζάς, Κριστίνα Γουλιελμίνο.

Συνεργάζονται οι: Γιάννης Πουλόπουλος, Ελένη Καρποντίνη, Χρύσα Οικονομοπούλου, Ράνια Αλευρά.

Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων

Ο Θοδωρής Δρακάκης έχει ένα προσωπικό ρεκόρ.

Παρουσιάζει το μακροβιότερο δελτίο, ίδιος παρουσιαστής στον ίδιο σταθμό από το 1995. Φέτος κάτι θα αλλάξει. Και αυτό είναι η ώρα. Το μεσημεριανό δελτίο με τον Θοδωρή Δρακάκη από τη Δευτέρα 14/9 θα πάει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή το ραντεβού του με τους τηλεθεατές θα είναι στις 12:30 ακριβώς.

Ο Θοδωρής σχολιάζοντας την αλλαγή της ώρας, πάντα αισιόδοξος και χαμογελαστός, είπε «Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα».

blogger templates 3 columns | Make Money Online