Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Η επιστροφή των «Σκαθαριών» !!!


Τι κι αν πέρασαν 22 ολόκληρα χρόνια
τα θρυλικά Σκαθάρια δεν “πεθαίνουν” και επιστρέφουν στα δισκοπωλεία
με μια μοναδική και συλλεκτική κασετίνα
με τίτλο "The Beatles Remasters".

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η νέα συλλογή των Σκαθαριών, θα περιέχει 12 albums που θα είναι remaster των παλιών album και το εξώφυλλο καθώς και το tracklist θα είναι όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησαν.

Μέσα στο κάθε album, θα βρείτε μικρά λευκώματα / booklet που θα έχουν πληροφορίες για τα τραγούδια καθώς και αποκλειστικές φωτογραφίες για το πώς δημιουργήθηκαν.



Η συλλεκτική αυτή συλλογή θα περιλαμβάνει και DvDs με πολλά ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα μαζί με ένα βίντεο για το πώς δημιουργήθηκε αυτή η συλλογή.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η μια έκδοση θα περιλαμβάνει τα album με στερεοφωνικό ήχο ενώ η δεύτερη έκδοση θα περιλαμβάνει τα album με μονοφωνικό ήχο και θα είναι λίγο πιο ακριβή από την πρώτη.

Οι δημιουργοί χρειάστηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν αυτό το υλικό και στην συνέχεια να το επεξεργαστούν με τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν την πιο σημαντική συλλογή των Beatles.

Μετά από μια μικρή έρευνα που κάναμε στο internet, βρήκαμε την συλλογή στην τιμή των £169.98 ενώ την πιο συλλεκτική (μονοφωνική) έκδοση στις £199.98


Τα album που θα βρείτε μέσα στην συλλογή είναι:

"The Beatles Remasters"

Please Please Me
With the Beatles
A Hard Day’s Night
Beatles for Sale
Help!
Rubber Soul
Revolver
Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band
Magical Mystery Tour
The Beatles (The White Album)
Abbey Road
Let It Be
Past Masters
Yellow Submarine


blogger templates 3 columns | Make Money Online