Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ελεονώρα Μελέτη στο νέο Down Town !!!


Το άδοξο τέλος του «Πρωινού Καφέ», το «λαμπερό» συμβόλαιο
με το Star, η δολιοφθορά που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή
και η πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Ελεονώρα, τώρα πια, δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται να μιλήσει, γι’ αυτό και είναι πιο ενδιαφέρον από ποτέ να την ακούς.

Από την ερχόμενη Δευτέρα που ξεκινάει η εκπομπή σου θα έχει περισσότερο πολιτικό χαρακτήρα λόγω εκλογών;

Το συζητήσαμε με το κανάλι. Σίγουρα δεν μας βοηθάει η πολιτική επικαιρότητα. Θα καταπιαστούν με τις εκλογές όλες οι απέναντι εκπομπές. Εμείς είμαστε εναλλακτική εκπομπή και αυτόν το χαρακτήρα θα κρατήσουμε. Με την πολιτική θα ασχοληθούμε σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις.

Άκουσες ότι ο φίλος σου Ηλίας Ψινάκης δέχτηκε πρόταση να κατέβει στις εκλογές με το ΛΑ.Ο.Σ.;

Αλήθεια; Είναι τρελός, θα τον ψήφιζα! Από τον Ηλία όλα τα περιμένω. Σοβαρά τώρα, είναι πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος από πολλούς άλλους που καμουφλάρονται πίσω από το σακάκι της πολιτικής και σίγουρα έχει πιο πολλή πέραση στον κόσμο. Το έζησα και στις διακοπές αυτό, όταν συναντηθήκαμε στο Ιόνιο.

Αν κάποιος μπορεί να μιλήσει για τον «Πρωινό Καφέ, αυτή είσαι εσύ. Τουλάχιστον έμεινες τρία χρόνια.

Όσα είχε μείνει και η Ρούλα! Τηλεοπτικά έχει τεράστιο ενδιαφέρον αυτό που γίνεται με τον «Πρωινό Καφέ». Προσωπικά, ένιωσα μια τεράστια ικανοποίηση, τα κατάφερα περίφημα. Δεν μπορώ να μιλάω ακόμη για τις πρωτιές που είχαμε πριν από τρία χρόνια, θα ήταν γραφικό. Ο κόσμος, όμως, ξέρει. Έχω αλλάξει σελίδα πλέον.

Εσύ πίστευες ότι η Μανωλίδου θα έδινε το φιλί της ζωής στον «Καφέ»;

Ναι, το πίστευα και το πιστεύω όσο δεν έχω πιστέψει άλλο πρόσωπο όσα χρόνια ασχολούμαι με τα τηλεοπτικά. Το έχω μεταφέρει και στην ίδια μέσω κοινών γνωστών. Ο «Πρωινός Καφές» με την Ευγενία θα έβρισκε ξανά την παλιά του αίγλη και δύναμη. Πιστεύω ότι θα έφερνε τον «Πρωινό Καφέ» στην πρώτη θέση. Αυτή η γυναίκα έχει όλο το πακέτο και θα έφερνε τη μεγάλη ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα.



Φοβάσαι ότι ο γάμος μπορεί να κάνει κακό στη σχέση σου με τον Γιάννη;

Τι να φοβηθώ; Σαν παντρεμένη ζω. Κοιμάμαι, ξυπνάω και τρώω μαζί με τον άνθρωπό μου. Τι άλλο θα αλλάξει πέρα από μια τελετή και ένα πάρτι; Με εκνευρίζει που υπάρχουν ορισμένοι ματαιόδοξοι φελλοί –άντρες και γυναίκες– που το μόνο που βλέπουν σε ένα γάμο είναι μια καλή ευκαιρία για να δειχτούν και να αναδειχτούν ευτελίζοντας το θεσμό και που γενικά ο γάμος αντιμετωπίζεται ως πανηγυράκι. Όταν πάψει να αντιμετωπίζεται κοινωνικά με αυτό τον τρόπο και θα είναι πραγματικά η ένωση δύο ανθρώπων, μπορεί και να παντρευτώ.

Σκέφτεσαι ότι ο Γιάννης είναι ο άντρας που δίπλα του θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου;

Δεν κάνω τέτοιες σκέψεις. Απολαμβάνω το παρόν και θα ήθελα αυτό που ζω να συνεχιστεί και στο μέλλον. Ο γάμος είναι μια στιγμιαία προσπάθεια να εγκλωβίσεις για πάντα ένα συναίσθημα που μπορεί να μεταλλαχθεί στο μέλλον. Δεν μπορείς να εκβιάσεις έναν άνθρωπο να είναι για πάντα δικός σου. Δεν μπορείς να τον εκβιάσεις να νιώθει για πάντα όπως ένιωσε τη στιγμή που ανεβήκατε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν σου λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ, κάποια στιγμή θα το κάνω για γραφειοκρατικούς λόγους. Ξέρεις τι άλλο με εκνευρίζει πολύ; Που βλέπω γυναίκες να κυνηγάνε να παντρευτούν πλούσιους άντρες για να περάσουν μια άνετη ζωή και μετά παίρνουν διαζύγιο και διεκδικούν την περιουσία του συζύγου.

Είναι αλήθεια ότι βρήκες το αυτοκίνητό σου με κομμένα τα φρένα;

Ξύπνησα ένα πρωί και βλέπω το αυτοκίνητό μου να έχει σκασμένο λάστιχο και να είναι γεμάτο γρατσουνιές. Αναφέρομαι στο MX-5 που έχω από το 1996 και που το είχα φέρει στην Κηφισιά μια μέρα πριν. Φωνάζω έναν άνθρωπο να μου αλλάξει το λάστιχο και ξεκινάω να κάνω τις δουλειές μου. Φτάνω στην πρώτη μεγάλη διασταύρωση, πάω να σταματήσω στο STOP και συνειδητοποιώ ότι τα φρένα δεν πιάνουν. Σηκώνω, λοιπόν, χειρόφρενο και το αυτοκίνητο γυρνάει «τετακέ» και μένει στη μέση της Τατοΐου. Αν δεν ήταν Αύγουστος και είχε κίνηση, θα μπορούσε να έχει γίνει πολύνεκρο. Ανακάλυψαν ότι τα φρένα ήταν κομμένα με μαχαίρι ή ψαλίδι. Δεν θεωρώ ότι ήμουν προσωπικός στόχος κάποιου, γιατί αλλιώς θα πείραζαν το τζιπ που χρησιμοποιώ καθημερινά και έχω κάθε μέρα έξω από το σπίτι. Στην Αστυνομία μου είπαν ότι παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλα αυτοκίνητα στην περιοχή, οπότε προφανώς υπάρχει κάποιος που διασκεδάζει έτσι τα βράδια.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online