Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Τα πρωτότυπα τρέιλερς των εκπομπών του Star !!!


Η αυλαία της καλοκαιρινής σεζόν κλείνει σιγά – σιγά
και στο ολοκαίνουριο πρόγραμμα του Star
αναγγέλλουν τα τρέιλερς των εκπομπών.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Οι ζωντανές εκπομπές κλείνουν το μάτι στους τηλεθεατές. Έχοντας ως δέλεαρ το κέφι και την πρωτοτυπία επιδιώκουν να τους ξαφνιάσουν θετικά ώστε να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους από την εβδομάδα που ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Φέτος τα τρέιλερς τριών από τις εκπομπές μας «Πρωινή Μελέτη», «Super Star», «Φώτης-Μαρία Live» εμπνέονται από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και οι πρωταγωνιστές τους Ελεονώρα Μελέτη, Χριστίνα Λαμπίρη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους. Δεν βγαίνουν από το κουτί της κούκλας ατσαλάκωτοι και καλοχτενισμένοι.

Τρέιλερ «Πρωινή Μελέτη»


Εμφανίζεται ως κλασική γραμματέας με ταγεράκι και γυαλιά, κρατώντας εγχειρίδιο για την «Καλή παρουσίαση πρωινής εκπομπής». Καθώς το διαβάζει εμφανίζονται «συννεφάκια» από διάφορες ταινίες, όπως: «Υπάρχει και φιλότιμο» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως Μαυρογιαλούρο, πολιτικό που υπόσχεται, «Μια ζωή την έχουμε» με τον Δημήτρη Χορν, έναν λογιστή που ξενυχτάει υπολογίζοντας χρήματα και «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» με τον Νικήτα Πλατή που διαμαρτύρεται για τη μιζέρια της καθημερινής του ζωής.

Ξυπνητήρι, όλα ήταν όνειρο, η Ελεονώρα εμφανίζεται φρέσκια και λαμπερή και δίνει ραντεβού για τη Δευτέρα 14/9 στις 07:45 – 10:15.

Τρέιλερ «Super Star»


Εδώ το τρέιλερ εμπνέεται από τον «Μπακαλόγατο», την κινηματογραφική εκδοχή με τον Κώστα Χατζηχρήστο ή από τη θεατρική του με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η Χριστίνα Λαμπίρη γίνεται ο τηλεοπτικός «Ζήκος» με περούκα και την ποδιά του μπακάλη, κυκλοφορεί με ένα παλιό ποδήλατο που όμως στο καφάσι μπροστά αντί για τρόφιμα έχει βιντεοκασέτες.

Τραγουδάει η ίδια το τραγούδι «Μικρό το μεροκάματο, η κάψα μου μεγάλη» στην τηλεοπτική version: «Μικρό - στο Star - μικρό το μεροκάματο / και η γλώσσα μου μεγάλη / έχω τα αποκλειστικά / για όλους ξέρω μυστικά / ταξίδια κι αυτοκίνητα / θα σας μοιράσω πάλι». Και ένα δεύτερο τρέιλερ στο οποίο η Χριστίνα βρίσκεται σε ένα παραδοσιακό μπακάλικο που το ανακαλύψαμε στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας.

Καινούρια ώρα για φέτος. Η εκπομπή θα μεταδίδεται από 13:30 – 16:30.


Τρέιλερ «Φώτης – Μαρία Live»


Σε ρόλο Αλίκης Βουγιουκλάκη και γερμανού αξιωματικού μεταμορφώνονται η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Βλέπουμε τη Μαρία να βασανίζεται στα γερμανικά κρατητήρια ως υπολοχαγός Νατάσσα και τον Φώτη ως γερμανό αξιωματικό να την ρωτάει γιατί δεν συνεργάζεται. Εκείνη τον φτύνει και αυτός τραβώντας την της λέει «Πάμε». Τα πρόσωπα αλλάζουν, φωτίζονται γιατί ο γερμανός της αποκαλύπτει ότι «Πάνε στο Star».

Η εκπομπή θα προβάλλεται 16:45-18:45.

Τρέιλερ «Νηστικοί Πράκτορες»


Σε εντελώς άλλο κλίμα κινείται η εκπομπή μαγειρικής «Νηστικοί Πράκτορες» με την Ντίνα Νικολάου και τον Θανάση Πάτρα. Τους βλέπουμε σε ένα κωμικό μπρα ντε φερ, χορεύουν με κατσαρολικά στα χέρια και σε παραφθορά ταινίας Τζέιμς Μποντ ποζάρουν ως «Νηστικοί Πράκτορες».

Η εκπομπή θα μεταδίδεται από τις 10:15-11:15.


Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων

Αλλαγή ώρας μετά από 13 χρόνια στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τον Θοδωρή Δρακάκη. Για την αναγγελία της αλλαγής αυτής ο Θοδωρής γύρισε κι αυτός το δικό του τρέιλερ που είναι σε πολιτική σάτιρα.

Gala

Για την εκπομπή «Gala» που θα ξεκινήσει το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου δεν έχει γυριστεί ακόμα τρέιλερ.

blogger templates 3 columns | Make Money Online