Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Λήστεψαν το Starz !!!

Σήμερα τα ξημερώματα λήστεψαν το Starz,
το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τις αδελφές Μαγγίρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 7 το πρωί την ώρα που γινόταν η καταμέτρηση των εισπράξεων, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλα στο νυχτερινό κέντρο και με την απειλή όπλου απέσπασαν από τα ταμεία τις εισπράξεις τις χθεσινής βραδιάς.

Το χρηματικό ποσό που απέσπασαν οι ληστές υπολογίζεται κοντά στα 200.000€, κάτι που δεν επιβεβαιώνουν οι καταστηματάρχες αφού υποστηρίζουν ότι τα χρήματα ήταν πολύ λιγότερα.

Ο Σάκης και οι αδελφές Μαγγίρα την ώρα που έγινε η ληστεία, δεν βρίσκονταν στο μαγαζί αφού έφυγαν αμέσως μόλις τελείωσαν το πρόγραμμα τους.

Περισσότερα νέα σύντομα !!!


Read more...

Ο Λούκας υπέγραψε & επισήμως με την Sony Music


Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα στα γραφεία της Sony Music υπέγραψε επισήμως
ο Λούκας το πρώτο του συμβόλαιο σαν ο μεγάλος νικητής του X Factor.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο νικητής του X Factor Λούκας, που μας συγκίνησε με τις φωνητικές του ικανότητες & την δύναμη της ερμηνείας του, είναι στο στούντιο και ετοιμάζει το πρώτο του άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.


Προάγγελος του, το τραγούδι «Δεν φαντάζεσαι» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους & στίχους του Θάνου Παπανικολάου ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα.

Μία πολύ δυναμική μπαλάντα που σίγουρα θα μας συναρπάσει όλους!


Τα καλύτερα έρχονται για τον Λούκα & την Sony Music!!!


Read more...

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Ο Μεγάλος Ελληνικός Euroτελικός !!!


Μια βραδιά αντάξια των προσδοκιών όλων, ήταν ο χθεσινός Ελληνικός Τελικός.
Κοινό και κριτική επιτροπή επέλεξαν το τραγούδι «This Is Our Night» για την Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Μόσχα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More +photos +video


Στο κατάμεστο «Αθηνών Αρένα» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο μεγάλος Ελληνικός EuroΤελικός μέσα από τον οποίο επιλέχτηκε με ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει ο Σάκης Ρουβάς στην φετινή Eurovision.

Το σύνθημα της εκκίνησης της μεγάλης αυτής βραδιάς, το έδωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι αδελφές Μαγγίρα με τον μοναδικό τρόπο, που μόνο αυτές ξέρουν.

Οι αδελφές Μαγγίρα με μαύρες βραδινές τουαλέτες καλωσόρισαν τον κόσμο λέγοντας μεταξύ άλλων πως φέτος η διοργάνωση στηρίχτηκε σε τρεις βασικούς ανθρώπους που υπογράφουν πάντα μεγάλες επιτυχίες.

Ο λόγος φυσικά για τον συνθέτη των τριών τραγουδιών Δημήτρη Κοντόπουλο, τον χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό και τον μοναδικό Σάκη Ρουβά.

Αμέσως μετά στην σκηνή βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος με την συνοδεία μπαλέτου, ερμήνευσε κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες που ξεχώρισαν από το τελευταίο του album.







Η βραδιά συνεχίστηκε με μια ιστορική αναδρομή στα προηγούμενα χρόνια της Eurovision, από το 1964 μέχρι και σήμερα.

Οι μοναδικές αδελφές, με ασπρόμαυρη αναπαράσταση μας θύμισαν τα πρώτα χρόνια της Eurovision με την συνοδεία του μπαλέτου του Φωκά Ευαγγελινού και την ορχήστρα της ΕΡΤ υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Πυλαρινού.

Συνέχισαν με την αναπαράσταση τραγουδιών από επόμενες χρονιές φτάνοντας μέχρι τις περσυνές συμμετοχές που ξεχώρισαν.

Αμέσως μετά ανέβηκε η Καλομοίρα η οποία ερμήνευσε με μοναδική σκηνική παρουσία τραγούδια από την νέα της δισκογραφική δουλειά αλλά και το «Secret Combination» που κατέκτησε την τρίτη θέση στην περσυνή Eurovision.



Στην συνέχεια στην σκηνή του «Αθηνών Αρένα» βρέθηκε η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου, Χριστίνα Μεταξά η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «FireFly» που έγραψε για αυτήν ο αδελφός της Νικόλας Μεταξάς (βλ. Χ Factor).




Λίγο πριν τις 12 άρχισε επιτέλους η παρουσίαση των τριών υποψήφιων τραγουδιών, που όπως φάνηκε ήταν playback αφού ο Σάκης δεν ήταν σε θέση να ερμηνεύσει live τα τραγούδια εξ αιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.







Αμέσως μετά το break, ξεκίνησε η ψηφοφορία η οποία διήρκησε 20 λεπτά. Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στην σκηνή βρέθηκαν οι συμμετοχές της Αγγλίας με την καταπληκτική Jade , της Μάλτας με την Chiara η οποία συμμετέχει για τρίτη φορά στην Eurovision, η συμμετοχή από το Μαυροβούνιο με το τραγούδι “Just get out of my life” που ερμήνευσε η Andrea Demirovic και η συμμετοχή της Λευκορωσίας με ερμηνευτή τον Petr Elfimov.


Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το φετινό φαβορί, η συμμετοχή της Τουρκίας με την Hadise η οποία δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις με την ερμηνεία και την εμφάνιση της.

Η ψηφοφορία τελείωσε και ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιο είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision.

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, κ. Μίμης Πλέσσας βρέθηκε στην σκηνή με τον φάκελο ανά χείρας.

Αφού έκανε ένα σχετικό πρόλογο άνοιξε τον φάκελο για να ανακοινώσει τον τίτλο του τραγουδιού, όμως όσοι παρακολούθησαν τον τελικό από την τηλεόραση είχαν την ευκαιρία να τον μάθουν νωρίτερα από αυτούς που βρίσκονταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο αφού ένας λάθος του σκηνοθέτη αποκάλυψε αυτά που έγραφε ο φάκελος από μια εναέρια κάμερα.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Σάκης στην σκηνή της Eurovision στην Μόσχα είναι το «This is Our Night» το οποίο αναδείχτηκε με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.

Σε ότι αφορά την δημοσκόπηση του eurovision.ert.gr τα αποτελέσματα που έδωσε ο κόσμος που ψήφισε διαδικτυακά ήταν τα ακόλουθα:

This is our Night 74.3 %
Out Of Control 15,1 %
Right On Time 10,5 %

Η βραδιά έφτασε στο τέλος της και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι από το νυχτερινό κέντρο αφού το τραγούδι που επιλέχτηκε ήταν αυτό που ήθελαν οι περισσότεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κείμενα της βραδιάς ήταν γραμμένα από τον χαρισματικό Γιώργο Καπουτζίδη.

Γενικά η βραδιά για όσους την παρακολούθησαν από την τηλεόραση τους ήταν λίγο βαρετή και ανιαρή. Όσοι όμως την παρακολούθησαν από κοντά, πέρασαν υπέροχα αφού το περιβάλλον μέσα στο νυχτερινό κέντρο ήταν πάρα πολύ ευχάριστο.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Σάκη Ρουβά και να γυρίσει από Ρωσία με την πολυπόθητη πρώτη θέση.

Φυσικά δεν θα σας αφήσουμε έτσι, αφού θα ταξιδεύουμε και θα συμμετάσχουμε στην Ελληνική αποστολή και θα μπορείτε μέσα από το site μας να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα Eurovisionika νέα.

Καλή επιτυχία Ελλάδα, Καλή επιτυχία Σάκη !!!



Σχετικές Αναρτήσεις

Το μεγάλο Pre Final Party και ο σημερινός τελικός !!!

Σε Ιδιωτική Κλινική ο Σάκης Ρουβάς (update)

Η παρουσίαση των Euroτράγουδων !!! Ακούστε τα !!!

Τα 3 Euroτράγουδα του Ρουβά !!! (update)

Το τραγούδι του Νικόλα Μεταξά στην Eurovision !!!

Στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision ο Σάκης Ρουβάς !!!


Read more...

Η Ευγενία Μανωλίδου στο «Gala» με την Μαρία Σταματέρη


Το τηλεοπτικό πρόσωπο που σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο τη φετινή τηλεοπτική περίοδο, η Ευγενία Μανωλίδου, φιλοξενείται από τη Μαρία Σταματέρη και την εκπομπή «Gala» αυτή την Κυριακή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 «Η Στιγμή της Αλήθειας» και σύντροφος του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη, απαντάει σε όλα όσα της καταλογίζουν και αρνείται να επιτρέψει στο τηλεοπτικό life style να ενοχλήσει τη ζωή της.

Η Ευγενία Μανωλίδου θυμάται τον γάμο που έκανε σε ηλικία 20 ετών, λίγο πριν φύγει για την Αμερική:

- «Ήταν ένας άνθρωπος τον οποίο έβλεπα σαν αδελφή ψυχή μου... δεν ξεκίνησα διαδικασίες για το διαζύγιο, γιατί δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Ήθελα απλά να τελειώσει σιγά - σιγά, ομαλά με την πάροδο των χρόνων».

Σχετικά με τη μουσική, δηλώνει ότι δεν έφυγε ποτέ από τη ζωή της. Τα σχέδιά της γύρω από τη σύνθεση και τις συναυλίες κλασσικής μουσικής παραμένουν πάντα στον ορίζοντα:

- «Δεν θέλω να βάλω στη ζωή μου την τηλεόραση, γιατί φοβάμαι ότι θα σπρώξει τη μουσική... Κι εμένα το κομμάτι της τηλεόρασης με ενδιαφέρει λιγότερο από την ενασχόλησή μου με τη μουσική».

Για τα σχόλια που προκάλεσε το ριάλιτι τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει εξομολογείται:
- «Πέφτουν όλοι να με φάνε. Έχω υποστεί τον χειρότερο κανιβαλισμό που έχει υποστεί ποτέ άνθρωπος στη “Στιγμή της Αλήθειας”... Μου αλλάξανε τα φώτα».

Όσο για το περίφημο «μπουμπούκος», το χαϊδευτικό που χρησιμοποίησε για τον σύντροφό της, δηλώνει μετανοιωμένη αλλά και πολύ ενοχλημένη από τη συνεχή εκμετάλλευσή του από τις πολιτικές εφημερίδες.

Η Ευγενία Μανωλίδου αρνείται να ενταχθεί στο τηλεοπτικό star system και με ευθύτητα απαντάει στα σχόλια λέγοντας:
- «Δεν έχω 125 φορέματα, έχω πέντε. Και αυτό το φόρεμα θα το ξαναφορέσω και έξω, και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση είναι κατάλληλο. Θα βαρεθείτε να το βλέπετε».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει στην κάμερα της εκπομπής και σχολιάζει την παρουσία της συντρόφου του στο τηλεπαιχνίδι.


Read more...

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Το μεγάλο Pre Final Party και ο σημερινός τελικός !!!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε
το Pre Final Eurovision Party, χθες το βράδυ στο Villa Mercedes.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Αποκλειστικές φωτογραφίες


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το μεγάλο Pre Final Eurovision Party στο club Villa Mercedes.

Το party διοργανώθηκε από την Connes Events Production και από τον Ogae Greece το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα.

Σε αυτήν την υπέροχη βραδιά, παραβρέθηκαν πολλά ονόματα της εγχωρίας showbiz καθώς και οι αποστολές της Μεγάλης Βρετανίας, Λευκορωσίας, Μάλτας, Τουρκίας, Μολδαβίας, Κύπρου και Μαυροβουνίου.

Οι πόρτες του Villa Mercedes άνοιξαν στις 9:00 μ.μ. για να υποδεχτεί όλους αυτούς που ήθελαν να δουν και να θαυμάσουν τον Σάκη Ρουβά από κοντά καθώς και να γνωρίσουν τις ξένες αποστολές που παραβρέθηκαν στο party, οι οποίες επισκέφτηκαν την χώρα μας ενόψει του σημερινού Ελληνικού Τελικού.

Ο Σάκης Ρουβάς έφτασε για άλλη μια φορά αργοπορημένος όπως είχε κάνει και στην συνέντευξη τύπου στην οποία παρουσιάστηκαν τα τραγούδια, αφού κατέφτασε στο party που διοργανώθηκε προς τιμήν του, λίγο μετά τις 12:30 και παρέμεινε στον χώρο περίπου 40 λεπτά.

Η αργοπορία αυτή ήταν δικαιολογημένη εν μέρει, αφού ο Σάκης μέχρι της 11 το βράδυ ήταν στο Αθηνών Αρένα για να πραγματοποιήσει τις πρόβες του για τον σημερινό τελικό.

Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερεύσει αρκετά και θα είναι σε θέση να ερμηνεύσει live τα τρία υποψήφια τραγούδια στο ελληνικό τελικό.

Στον αποψινό τελικό εκτός από τα τρία υποψήφια τραγούδια θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τις συμμετοχές της Μεγάλης Βρετανίας, Λευκορωσίας, Μάλτας, Τουρκίας, Μολδαβίας, Κύπρου και Μαυροβουνίου.

Το θέμα της βραδιάς που θα παρουσιάσουν οι αδερφές Μαγγίρα θα είναι η πορεία και ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision με σημείο αναφοράς την εξέλιξη της τηλεόρασης.

Φυσικά από την βραδιά του ελληνικού τελικού, δεν θα μπορούσε να λείπει η Καλομοίρα, που πέρυσι με το τραγούδι «Secret Combination» κατέκτησε την τρίτη θέση στην Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Σερβία.

Αποκλειστική πληροφορία.
Μαζί με την Καλομοίρα στην σκηνή του Αθηνών Αρένα, θα βρεθούν οι Master Tempo, οι οποίοι έχουν κάνει ένα μοναδικό remix στο τραγούδι «Secret Combination».
Το τηλεοπτικό κοινό κατα 60% και η κριτική επιτροπή κατά 40% θα αποφασίσουν ποιο από τα τρία τραγούδια θα μας πει ο Σάκης στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου της Μόσχας, αρχικά στις 14 και ελπίζουμε στον τελικό της 16ης Μαϊου.

Τα τρία τραγούδια με τη σειρά που θα τα ακούσουμε είναι:

Out Of Control
Right On Time
This Is Our Night

Μην χάσετε τον Ελληνικό τελικό τραγουδιού απόψε στις 22:00 από την συχνότητα της Νετ.

Σχετικές Αναρτήσεις

Σε Ιδιωτική Κλινική ο Σάκης Ρουβάς (update)
Η παρουσίαση των Euroτράγουδων !!! Ακούστε τα !!!
Τα 3 Euroτράγουδα του Ρουβά !!! (update)
Στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision ο Σάκης Ρουβάς !!!










Read more...

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Σε Ιδιωτική Κλινική ο Σάκης Ρουβάς (update)


Μάθαμε ότι τις τελευταίες μέρες μια βαριά ίωση ταλαιπωρούσε τον Σάκη Ρουβά.
Οι σημερινές όμως εξελίξεις ήρθαν και τάραξαν τους υπευθύνους της ΕΡΤ.

Update: Μετά από αίτημα του ίδιου, πήρε εξιτήριο προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του καθώς απόψε πρέπει να γίνουν οι τελικές πρόβες αλλά και να είναι έτοιμος για την αυριανή παρουσίαση των τραγουδιών.
Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα ο Σάκης είχε πολύ μεγάλη πίεση και κούραση, αφού πέρα από το X Factor, - που ευτυχώς για αυτόν τελείωσε-, είχε και την προετοιμασία για την Eurovision αλλά και τις εμφανίσεις του στο Starz μαζί με της αδελφές Μαγγίρα.

Όλη αυτή η κούραση είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια 5 κιλών και την εξασθένιση του οργανισμού του. Οι πρόβες άλλωστε για την Eurovision είναι εξαντλητικές και χειροτέρεψαν ακόμα την κατάσταση του.

Ο Σάκης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές και για αυτό το λόγο μπήκε σήμερα σε ιδιωτική κλινική, για να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία, ώστε αύριο βράδυ να είναι καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγο της κατάστασης της υγείας του, δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο Pre Final party που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ στο Villa Mercedes, το οποίο διοργανώνεται από την Connes Events Production και τον OGAE Greece.


Read more...

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Αποκάλυψη τώρα για την ηθοποιό και τον εκβιασμό !!!


Χαμός γίνεται τα τελευταία 24ώρα στην Ελληνική Showbiz.

Το μοντέλο Τεο Θεοδωρίδης καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και λίγες ώρες μετά “σκάει” το θέμα του εκβιασμού από «πασίγνωστη» ηθοποιό.

Ποια είναι όμως αυτή η ηθοποιός ; Kαι τι ακριβός έχει συμβεί ;


Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Η «πασίγνωστη» (όπως την ανέφεραν τα δελτία) ηθοποιός που κατηγορείται για εκβιασμό είναι η Άννα - Ίρις Αγαθονικιάδη.

Η Άννα μαζί με τον σύντροφο της (αγνώστων στοιχείων) εκβίαζαν έναν πολιτικό μηχανικό, με τον οποίον είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις έναντι αμοιβής,

Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού με τον μηχανικό έγινε πριν από δέκα περίπου μήνες μέσα από «chat» στο internet.

Η Άννα διατηρούσε profile στον γνωστό δικτυακό τόπο “Facebook” όπου είχε και 2558 φίλους. Δεν αποκλείετε η γνωριμία και η επικοινωνία με τον μηχανικό να γινόταν μέσα από εκεί.

Ο μηχανικός είχε δώσει 250€ στο ζευγάρι για να μοιραστούν μαζί μια ερωτική βραδιά σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αυτό έγινε αρκετές φορές μέσα σε μικρά χρονικά διαστήματα.

Ο εκβιασμός άρχισε λίγο καιρό μετά. Αρχικά άρχισαν να στέλνουν sms στο κινητό του μηχανικού λέγοντας ότι αν δεν τους έδινε το ποσό των 6000€ θα δημοσίευαν ένα DVD στο οποίο είχαν καταγράψει τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Ο πολιτικός μηχανικός μετά από συζήτηση που είχε μαζί τους δέχτηκε να τους δώσει 2000€ για να πάρει στα χέρια του το επίμαχο DVD.

Το ραντεβού δόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Δάφνη όπου και έγινε η σύλληψη της ηθοποιού και του συντρόφου της, αφού το θύμα είχε προνοήσει και ειδοποιήσει την αστυνομία σχετικά με τον εκβιασμό, ενώ σε περίπτωση που γινόταν κάποιο λάθος και δεν γινόταν η σύλληψη, είχαν προσημειώσει τα χαρτονομίσματα.

Η Άννα- Ίρις Αγαθονικιάδη όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι και τόσο «πασίγνωστη» όπως ανέφεραν όλα τα δελτία ειδήσεων και οι μεσημεριανές εκπομπές, αλλά έχει εμφανιστεί σε μικρούς ρόλους σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές με πιο πρόσφατη την «Πολυκατοικία»

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η ηθοποιός και ο σύντροφος της αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πρώτα τους ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Ακόμα έγινε γνωστό ότι το DVD που είχαν σκοπό να παραδώσουν στον μηχανικό δεν περιείχε κάποιο ερωτικό υλικό αλλά μερικά μουσικά mp3.


Read more...

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Τεό Θεοδωρίδης - Το μοντέλο με τα drugs!!!(update)


Σύμφωνα με πληροφορίες, το γνωστό μοντέλο που αναζητούν οι αρχές απ' το πρωί για την υπόθεση της εισαγωγής 4 κιλών κοκαΐνης είναι ο 32χρονος Τεό Θεοδωρίδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Update: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τεό Θεοδωρίδης συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σόφιας, ενώ επιχειρούσε να ταξιδέψει με κλεμμένο διαβατήριο για την Κωνσταντινούπολη. Αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα τις αμέσως επόμενες ώρες.


Όλα ξεκίνησαν χτες το απόγευμα, όταν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ένα δέμα από την Κολομβία το οποίο περιείχε κοκαΐνη αξίας 400.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο άνδρες που πήγαν να παραλάβουν το δέμα σε υποκατάστημα εταιρίας κουρίερ στη Χαλκιδική. Από το πρωί έγινε γνωστο πως οι δύο άνδρες "έδωσαν" ως εντολέα τους και εγκέφαλο της επιχείρησης ένα γνωστό μοντέλο

Πριν από λίγο διαβάσαμε (και εδώ) πως το όνομα που έδωσαν ήταν του Τεό Θεοδωρίδη.

Οι πληροφορίες μας λένε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Θεοδωρίδης είναι γνωστό μοντέλο με σημαντικές δουλειές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια υποκριτικής στις ΗΠΑ σκοπεύοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην υποκριτική.

Πηγή: Yupi, Zougla.gr, Troktiko.blogspot.com


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online