Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Κοργιαλάς - Ευριδίκη Το Σεπτέμβριο ο Γάμος τους


Παράλληλα με το γάμο τους που θα γίνει το Σεπτέμβριο,
η Ευρυδίκη με το Δημήτρη Κοργιαλά ετοιμάζουν
και την πρώτη κοινή δισκογραφική τους δουλειά που
θα περιέχει καινούργια κομμάτια και των δύο αλλά και τρία ντουέτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ήδη το «Έτσι είναι η αγάπη» που έδωσε και τον τίτλο στο νέο τους Cd ακούγεται πολύ, ενώ πριν από μερικές μέρες γυρίστηκε και το νέο τους video clip. Αν ήταν άλλοι στη θέση τους, ίσως να είχαν φροντίσει να ενημερώσουν τα media για το πότε ακριβώς παντρεύονται, πού θα γίνει η τελετή και τι θα περιλαμβάνει το μενού για τους καλεσμένους. Όμως η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς προτιμούν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή για εκείνους.

Για πολύ καιρό αποφεύγατε όχι μόνο να μιλάτε για τη σχέση σας, αλλά να κάνετε και κοινές εμφανίσεις. Τι έχει αλλάξει;

Ευρυδίκη: Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ούτε και τώρα μας αρέσει να μιλάμε για την προσωπική μας ζωή και, όταν το κάναμε, έγινε επειδή κάποιοι μας ρώτησαν, με αφορμή κάποιες συνεντεύξεις μας που έγιναν λόγω της Eurovision ή κάποιας κοινής μας δουλειάς. Δεν είμαστε από τους τύπους που θα βγούμε να διατυμπανίσουμε την αγάπη μας. Αλλά όταν είσαι για αρκετό καιρό με έναν άν¬θρωπο -και εμείς είμαστε πια έξι χρόνια μαζί-, αισθάνεσαι μια σιγουριά.

Δημήτρης: Η αλήθεια είναι πως την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι είμαστε μαζί, γέλασα, γιατί δεν συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Την επόμενη φορά που δημοσιεύτηκε κάτι όμως και υπήρχε όντως βάση, φρίκαρα! Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν το τι κάνω εγώ και με ποια είμαι. Σκασίλα της της κυρίας Μαρίας από τη βόρεια Ελλάδα, που έχει τα προβλήματά της, αν παντρεύεται ο Κοργιαλάς με την Ευρυδίκη.

Πώς φαντάζεστε το γάμο σας;

Δημήτρης: Εγώ θα ήθελα να είμαστε μόνοι μας ή έστω με έναν-δυο δικούς μας ανθρώπους ακόμη, για να μπορέσουμε να το ευχαριστηθούμε και εγώ και η Ευρυδίκη.

Ευρυδίκη: Έτσι κι αλλιώς, δεν θα αλλάξει τίποτα με το γάμο. Ζούμε ήδη σαν παντρεμένοι.

Ευρυδίκη, πώς αντέδρασες όταν ο Δημήτρης σού έκανε πρόταση γάμου;

Δημήτρης: Είπε από μέσα της «Τι λέει αυτός ο τρελός;».

Ευρυδίκη: Η αλήθεια είναι πως, όταν ο Δημήτρης μού μίλησε πρώτη φορά για γάμο, εγώ δεν το είχα καν στο μυαλό μου, οπότε δεν τον πήρα στα σοβαρά. Στη διάρκεια της σχέσης μας έτυχε να το ξανασυζητήσουμε δυο-τρεις φορές ακόμα και, όταν πια μείναμε μαζί, αφού πέρασε ένα διάστημα, τον έπιασα μια μέρα και του έδειξα στο ημερολόγιο δύο ημερομηνίες. Και του λέω «Διάλεξε. Ποια ημερομηνία θέλεις να παντρευτούμε; Αυτή ή αυτή;».

Δημήτρης: Εγώ πάλι νόμιζα ότι κοιτούσαμε ημερομηνία για διακοπές, γι' αυτό και δέχτηκα. (γελάει)

Τον Γιώργο Θεοφάνους θα τον καλέσετε στο γάμο σας;

Ευρυδίκη: Γιατί να μην τον καλέσουμε; Αν τελικά αποφασίσουμε να είναι και φίλοι στο γάμο μας, θα είναι και ο Γιώργος. Στο πάρτι, που θα είναι και πιο ανοιχτό, θα τον καλέσουμε σίγουρα!

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.


Read more...

Η Τζούλια Αλεξανδράτου χώρισε !!!



Τζούλια Αλεξανδράτου
«Χώρισα με τον Μισέλ γιατί με ζήλευε αφόρητα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είσαι μόνη; Χώρισες;

Ακριβώς, μόλις χώρισα. Και είμαι πιο ελεύθερη και πιο μόνη από ποτέ. Τώρα αυτό που αναζητώ περισσότερο από όλα είναι η ηρεμία και η αυτοσυγκέντρωση. Αυτή τη στιγμή προέχει μόνο η δουλειά και η καριέρα μου. Ήδη συζητάω για την εμφάνισή μου σε μια από τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας.


Γιατί χωρίσατε με τον Μιχάλη;

Με ζήλευε αφόρητα. Δεν μπορούσα ούτε να ξεμυτίσω από το σπίτι. Δημιουργούσε τεράστιες σκηνές και επεισόδια. Μας άκουγε όλη η γειτονιά. Υπήρξε αφόρητα πιεστικός και αφάνταστα καχύποπτος. Δεν μπόρεσα να αντέξω τη ζήλια και να ανεχτώ τα καμώματά του. Κι εκτός αυτού προφασιζόταν διάφορες απίθανες καταστάσεις, τις οποίες σκηνοθετούσε με σκοπό να με κάνει να ζηλέψω. Ποια, εγώ; Αν είναι δυνατόν. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ στη ζωή μου. Τώρα πια θέλω να είμαι ελεύθερη. Πάντα ήμουν.


Και ποιος σε μανατζάρει τώρα;

Κανένας. Ο μάνατζερ του εαυτού μου είμαι εγώ. Ωστόσο, έχω συνεχώς δίπλα μου ένα επιτελείο ανθρώπων που φροντίζουν για τη δημόσια εικόνα μου. Παρότι κερδίζω πολλά χρήματα, έχω άλλες τόσες υποχρεώσεις και έξοδα, αφού είμαι υποχρεωμένη να ξοδεύω περισσότερα από 15.000€ το μήνα για να αμείβω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι μου είναι απαραίτητοι. Υπάρχει κάθε στιγμή δίπλα μου άνθρωπος που φροντίζει για την επικοινωνία μου στα μέσα ενημέρωσης, καθώς και στυλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ και σωματοφύλακας.


Έχεις φαντασία στο σεξ;

Καθόλου. Είμαι πολύ όμορφη για να έχω φαντασία και να σκέφτομαι. Άσε να κάνουν κάτι και οι άλλοι. Σίγουρα όμως είμαι μονογαμική. Δεν συνυπάρχω ποτέ στο σεξ την ίδια στιγμή με περισσότερους από έναν. (γελάει)


Πιστεύεις ότι οι καινούργιες κοπέλες σε αντιγράφουν στη συμπεριφορά;

Όταν κάποιες είναι τέρατα, τότε αντιγράφουν το πρωτότυπο, που είναι το γνήσιο και το μοναδικό. Εκτός αυτού, προσπαθούν με κάθε τρόπο, αγώνα, αλλά και σκληρή «προπόνηση» μπροστά στον καθρέφτη τους να γίνουν η Τζούλια. Αυτό, δυστυχώς, δεν επιτυγχάνεται! Ο Θεός μου έδωσε μια φυσική ομορφιά, ενώ οι άλλες πρέπει να καταφύγουν σε 300 πλαστικές επεμβάσεις και τελικά να καταλήξουν με μια άθλια, στραπατσαρισμένη απομίμηση της Τζούλιας.

Περισσότερα στο Esquire που κυκλοφορεί.


Read more...

Οι Ulver στο Gagarin 205 !!!



14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009
GAGARIN205


…Ulver σημαίνει λύκος – μην σε τρομάζει… η μεταμόρφωση ξεκινά!


Heavy Me-n-tal moods, trip hop beats, avant-garde rock, drum n bass, τεχνικές συμφωνικής και μουσικής δωματίου, noise και πειραματισμοί με δυνατά στοιχεία ηλεκτρονικής τεχνικής...

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Δεν υπάρχει τίποτε σαν τους Ulver!!

Οι Ulver δεν είναι μία απλή περίπτωση σύγχρονων «λυκανθρώπων». Σε κάθε δική τους δημιουργική πανσέληνο μεταμορφώνονται σε κάτι άλλο, πάντα διαφορετικό αλλά και πάλι οικείο. Δεν μπορείς να τους κατατάξεις σε κάποιο μουσικό είδος, δεν ανήκουν πουθενά, δεν ακολουθούν στερεότυπα παρά μόνο την μουσική και τα μονοπάτια που η ίδια τους καθορίζει.

Μουσικές ιδιοφυΐες?... Σίγουρα σημαντικοί καλλιτέχνες!

Το μουσικό στυλ των Ulver είναι ρευστό και έντονα εκλεκτικό, μια περίτεχνη ένωση διαφορετικών ειδών: avant-garde rock, trip hop, drum n bass, τεχνικές συμφωνικής και μουσικής δωματίου, noise και πειραματισμοί με δυνατά στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής.

Κάθε τους άλμπουμ αποτελεί και ένα ξεχωριστό αριστούργημα. Ξεκινώντας από την τριλογία του Black Metal, με τρία άλμπουμ – ύμνος στην folk παράδοση του τόπου τους, οι Νορβηγοί Ulver προχώρησαν σε πιο σκοτεινά μονοπάτια, αφήνοντας πίσω τους μια για πάντα την ταυτότητα του black metal, για να βαδίσουν παρέα με αυτή του πειραματισμού: trip hop beats, μινιμαλιστικές προσεγγίσεις, jazz επιρροές και σοφιστικέ στίχοι.

Ζωντανοί μύθοι της dark experimental μουσικής, έχουν συνθέσει μουσική και για τον κινηματογράφο – επιλεγμένοι ως μετρ της ambient minimal μουσικής - αλλά έχουν τολμήσει και να μελοποιήσουν William Blake, στο 4ο άλμπουμ τους, “Themes from William Blake's The Marriage of Heaven and Hell”, ένα άλμπουμ-σταθμός που ανέδειξε την ανεξάντλητη δυναμική τους.

Οι Ulver έχουν κυκλοφορήσει acoustic folk άλμπουμ και instrumental techno δίσκους, σκληρό μέταλ και industrial ηχητικά τοπία. Το techno στυλ των Autechre βρέθηκε δίπλα στους μυστικιστικούς στίχους του William Blake...
Έχουν συνεργαστεί με όλη την avant garde καλλιτεχνική αφρόκρεμα της χώρας τους: jazz μουσικούς, folk καλλιτέχνες, κ.α.

Οι Ulver είναι το παράδειγμα της άρτιας χρήσης της μουσικής χωρίς όρια, χωρίς τίτλους.

Και παρόλο που η μουσική τους έχει κατακτήσει τον κόσμο, εκείνοι, εσωστρεφείς λυκάνθρωποι του Βορρά, για πρώτη φορά στα 15 χρόνια καριέρας, ανέβηκαν στην σκηνή μόλις τον Μάιο του 2009!!


Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι…

We did it… Faced the music… And YOU!

Για πρώτη φορά, για μία βραδιά, οι ULVER στην Ελλάδα!


Line Up

Kristoffer Rygg (aka Garm/Kris) - vocals, additional programming
Jørn H. Sværen - miscellaneous
Tore Ylwizaker - programming, keyboards

Check!
http://www.youtube.com/watch?v=nwSjaf3aa2M


Τιμή εισιτηρίου: 25€

Η προπώληση ξεκινά 7 Σεπτεμβρίου

Σημεία προπώλησης

Ticket House

Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102

ONLINE SALES

www.ticketpro.gr





Read more...

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Το νέο video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη !!!



Σας παρουσιάζουμε το video clip
του τραγουδιού «Πάρτα όλα δικά σου»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Λίγο πριν ξεκινήσει -για άλλη μια φορά- την μεγάλη του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού «Πάρτα όλα δικά σου», το οποίο από σήμερα άρχισε να προβάλετε.

Απολαύστε το νέο video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη.


Read more...

Τέλος το «Star Academy» για τον Νίκο Αλιάγα


“Κόπηκε” η εκπομπή του Νίκου Αλιάγα
στο γαλλικό κανάλι TF1.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά από οκτώ επιτυχημένα χρόνια, το γαλλικό κανάλι TF1 αποφάσισε να διακόψει το μουσικό reality «Star Academy» που παρουσίαζε ο Νίκος Αλιάγας.

Ο λόγος για τον οποίο το κανάλι προέβη σε αυτή την κίνηση, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Αν και η διακοπή της εκπομπής έγινε αμέσως γνωστή, ο Νίκος δεν δέχτηκε ακόμα κάποια πρόταση από κάποιο άλλο γαλλικό κανάλι. Προς το παρόν έκλεισε συμφωνία με τον ραδιοφωνικό σταθμό NRJ, όπου θα παρουσιάζει μια εκπομπή νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη έρθει σε επαφή με ελληνικά κανάλια για μια νέα εκπομπή.


Read more...

Και στο X Factor 2 ο Σάκης Ρουβάς !!!


Η αγωνία έλαβε τέλος.
Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι
και πάλι ο παρουσιαστής του X Factor.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μεγάλες χαρές επικρατούν στα γραφεία του Ant1 αφού ο Σάκης Ρουβάς είπε το μεγάλο «Ναι» στην πρόταση που του έγινε, να παρουσιάσει και το δεύτερο X Factor.

Και γιατί να μην πει το «Ναι»; Αφού πέρισυ απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει και μάλιστα πάρα πολύ καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα live θα αρχίσουν να προβάλλονται τέλος Οκτωβρίου ενώ οι οντισιόν έχουν ήδη αρχίσει.

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, αλλαγές δεν υπάρχουν αφού η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Γιώργος Λεβέντης και ο Νίκος Μουρατίδης είπαν και αυτοί με την σειρά τους, το πολυπόθητο «Ναι».


Read more...

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Down Town !!!


Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό:
«Δεν έχω μετανιώσει για καμία σχέση μου»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Στη χρονιά του Υδροχόου, όλοι οι Υδροχόοι (και η Κατερίνα Παπουτσάκη) θα έχουν άνοδο στα επαγγελματικά τους, θα έχουν μεγάλα οικονομικά οφέλη, θα ζήσουν μεγάλους έρωτες. Έτσι λένε οι αστρολόγοι. Όλα αυτά τα επιβεβαιώνει η Κατερίνα. Ότι, πράγματι, συμβαίνουν και στη δική της περίπτωση. Εκτός από το χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Αυτόν δεν τον πρόβλεψαν τα άστρα.

Φοβόσουν την ταύτιση με την εικόνα της Αλίκης, ακόμη και μετά το τέλος του σίριαλ, ότι δηλαδή αυτός ο ρόλος θα σε κυνηγούσε για πάντα;

Αν ο ρόλος της Αλίκης ήταν η πρώτη μου δουλειά, θα το φοβόμουν. Αν συστηνόμουν στον κόσμο ως ξανθιά, ενδεχομένως σήμερα να μην μπορούσα να ξεφύγω από αυτή την εικόνα. Τώρα είναι στο χέρι μου το πώς θα διαμορφώσω την καριέρα μου. Ευτυχώς, είχα την τύχη να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους μέχρι τώρα: Από κωμικά μέχρι δραματικά, πολύ διαφορετικούς ρόλους.

Συνέβη και κάτι καλό από αυτή την ιστορία: Η γνωριμία και ο έρωτάς σου με τον Αλέξανδρο. Ήσασταν για αρκετό καιρό συμπρωταγωνιστές στο σίριαλ και μετά γίνατε ζευγάρι. Αυτό όμως που με ξαφνιάζει είναι ότι, ενώ όλοι μιλούσαν για αρκετό καιρό για αυτόν τον έρωτα, εσείς συνεχίζατε να αρνείστε πεισματικά να αναφερθείτε σε αυτό το θέμα.

Αυτό είναι όντως κάτι που λέγεται, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ θετική στάση σε σχέση με αυτό. Το θεωρώ πάρα πολύ άδικο να μη σου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσεις και να δοκιμαστείς μέσα στη σχέση σου, χωρίς να θέλεις να το δηλώσεις, χωρίς να θέλεις να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις, χωρίς να θέλεις να μιλήσεις για αυτό. Εγώ, για παράδειγμα μπορεί να θέλω να βγω με τον τάδε, να πάω για ποτό πέντε φορές μαζί του, χωρίς όμως να θέλω να το δημοσιοποιήσω, γιατί θα πρέπει πρώτα να περάσω από τη φάση της γνωριμίας. Δεν ξέρεις από τον πρώτο καιρό αν ταιριάζεις ή όχι με κάποιον άνθρωπο. Κάποιος που δεν είναι γνωστός και γνωρίζει έναν άνθρωπο θα βγει λίγες εβδομάδες μετά τη γνωριμία και θα το ανακοινώσει στην οικογένειά του, στον περίγυρό του, θα κάνει δηλώσεις έρωτα; Είναι απάνθρωπο όλο αυτό που ζητούν από μένα: Προτού δοκιμαστεί κάτι, τα Μέσα απαιτούν από μένα να δώσω λόγο και να υπογράψω για κάτι, το οποίο είναι ακόμη ανυπόγραφο μέσα μου.

Θεωρείς ότι ήταν πολύ νωρίς ακόμη -οι τέσσερις μήνες σχέσης σου με τον Αλέξανδρο- για να βγείτε και να το ανακοινώσετε;

Θα είναι πάντα πολύ νωρίς για μένα να βγω και να πω κάτι, αν δεν αποφασίσω για αυτό τον άνθρωπο ότι είναι ο άντρας της ζωής μου. Η επόμενη φορά που θα βγω και θα πω δημόσια «είμαι ερωτευμένη» θα είναι με τον άνθρωπο που θα γίνει ο άντρας της ζωής μου, με αυτόν που θα έχω στο μυαλό μου ότι θα κάνω παιδί μαζί του.

Αν είχατε χωρίσει, θα μου το έλεγες;

Δεν θα σου απαντούσα, όπως τόσο καιρό δεν πήρα θέση. Έχω κουραστεί από όλο αυτό. Όπως όλοι οι άνθρωποι γνωρίζονται, ερωτεύονται και χωρίζουν, έτσι κι εγώ έχω δικαίωμα να το ζήσω όλο αυτό χωρίς να πρέπει να δώσω λόγο σε κάποιον. Θέλω απλά να ζήσω τη ζωή μου, χωρίς να πρέπει να το που¬λάω όλο αυτό σαν τίτλο εξωφύλλου.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες για κάποιον άντρα;

Πάει καιρός. Έχω στενοχωρηθεί πολύ, έχω κλάψει ακόμη και σε πρόσφατο χωρισμό μου. Τώρα θέλω να είμαι ήρεμη, είμαι πιο συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη και στους ανθρώπους που αγαπάω και στα «θέλω» μου.

Πού θα πας διακοπές;

Θα πάω στην Κρήτη για δέκα μέρες, στη Σητεία, στη γιαγιά μου.

Μόνη σου;

Ναι! Μόνη μου θα πάω διακοπές.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online