Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Κοργιαλάς - Ευριδίκη Το Σεπτέμβριο ο Γάμος τους


Παράλληλα με το γάμο τους που θα γίνει το Σεπτέμβριο,
η Ευρυδίκη με το Δημήτρη Κοργιαλά ετοιμάζουν
και την πρώτη κοινή δισκογραφική τους δουλειά που
θα περιέχει καινούργια κομμάτια και των δύο αλλά και τρία ντουέτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ήδη το «Έτσι είναι η αγάπη» που έδωσε και τον τίτλο στο νέο τους Cd ακούγεται πολύ, ενώ πριν από μερικές μέρες γυρίστηκε και το νέο τους video clip. Αν ήταν άλλοι στη θέση τους, ίσως να είχαν φροντίσει να ενημερώσουν τα media για το πότε ακριβώς παντρεύονται, πού θα γίνει η τελετή και τι θα περιλαμβάνει το μενού για τους καλεσμένους. Όμως η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς προτιμούν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή για εκείνους.

Για πολύ καιρό αποφεύγατε όχι μόνο να μιλάτε για τη σχέση σας, αλλά να κάνετε και κοινές εμφανίσεις. Τι έχει αλλάξει;

Ευρυδίκη: Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ούτε και τώρα μας αρέσει να μιλάμε για την προσωπική μας ζωή και, όταν το κάναμε, έγινε επειδή κάποιοι μας ρώτησαν, με αφορμή κάποιες συνεντεύξεις μας που έγιναν λόγω της Eurovision ή κάποιας κοινής μας δουλειάς. Δεν είμαστε από τους τύπους που θα βγούμε να διατυμπανίσουμε την αγάπη μας. Αλλά όταν είσαι για αρκετό καιρό με έναν άν¬θρωπο -και εμείς είμαστε πια έξι χρόνια μαζί-, αισθάνεσαι μια σιγουριά.

Δημήτρης: Η αλήθεια είναι πως την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι είμαστε μαζί, γέλασα, γιατί δεν συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Την επόμενη φορά που δημοσιεύτηκε κάτι όμως και υπήρχε όντως βάση, φρίκαρα! Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν το τι κάνω εγώ και με ποια είμαι. Σκασίλα της της κυρίας Μαρίας από τη βόρεια Ελλάδα, που έχει τα προβλήματά της, αν παντρεύεται ο Κοργιαλάς με την Ευρυδίκη.

Πώς φαντάζεστε το γάμο σας;

Δημήτρης: Εγώ θα ήθελα να είμαστε μόνοι μας ή έστω με έναν-δυο δικούς μας ανθρώπους ακόμη, για να μπορέσουμε να το ευχαριστηθούμε και εγώ και η Ευρυδίκη.

Ευρυδίκη: Έτσι κι αλλιώς, δεν θα αλλάξει τίποτα με το γάμο. Ζούμε ήδη σαν παντρεμένοι.

Ευρυδίκη, πώς αντέδρασες όταν ο Δημήτρης σού έκανε πρόταση γάμου;

Δημήτρης: Είπε από μέσα της «Τι λέει αυτός ο τρελός;».

Ευρυδίκη: Η αλήθεια είναι πως, όταν ο Δημήτρης μού μίλησε πρώτη φορά για γάμο, εγώ δεν το είχα καν στο μυαλό μου, οπότε δεν τον πήρα στα σοβαρά. Στη διάρκεια της σχέσης μας έτυχε να το ξανασυζητήσουμε δυο-τρεις φορές ακόμα και, όταν πια μείναμε μαζί, αφού πέρασε ένα διάστημα, τον έπιασα μια μέρα και του έδειξα στο ημερολόγιο δύο ημερομηνίες. Και του λέω «Διάλεξε. Ποια ημερομηνία θέλεις να παντρευτούμε; Αυτή ή αυτή;».

Δημήτρης: Εγώ πάλι νόμιζα ότι κοιτούσαμε ημερομηνία για διακοπές, γι' αυτό και δέχτηκα. (γελάει)

Τον Γιώργο Θεοφάνους θα τον καλέσετε στο γάμο σας;

Ευρυδίκη: Γιατί να μην τον καλέσουμε; Αν τελικά αποφασίσουμε να είναι και φίλοι στο γάμο μας, θα είναι και ο Γιώργος. Στο πάρτι, που θα είναι και πιο ανοιχτό, θα τον καλέσουμε σίγουρα!

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online