Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, η Έλενα Παπαρίζου




Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η Έλενα Παπαρίζου. Ο πατέρας της, Γιώργος, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αργά τη νύχτα της Πέμπτης- οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι έπαθε ανακοπή πάνω στο χριστουγεννιάτικο γλέντι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η 27χρονη τραγουδίστρια έμαθε την τραγική είδηση αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός της στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός και ξέσπασε σε λυγμούς.

Μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τόνι Μαυρίδη, πήραν την πρώτη πρωινή πτήση για Σουηδία.

Λέγεται μάλιστα πως η Έλενα είχε μιλήσει τηλεφωνικά μαζί του λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή για τα χρόνια πολλά. Τελευταία φορά που τον είχε δει από κοντά ήταν το Νοέμβριο όταν οι γονείς της είχαν έρθει για να τη δουν από κοντά στην πρεμιέρα της.
Πηγή: Yupi.gr


Read more...

Διπλή Πλατίνα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη !!!


Πάνω από 60.000 πωλήσεις για το νέο album του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το "7", του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ξεπέρασε μέσα σε μερικές εβδομάδες τις 60.000 πωλήσεις και γίνεται διπλά πλατινένιο. Από το «7» ήδη ξεχωρίζουν το "Εμείς οι δυο σαν ένα" και "Η αγάπη που μένει".

Οι επιτυχίες του "7" όμως, δεν σταματούν εδώ.

Όλο το album ακούγετε ευχάριστα και όσο περνάει ο καιρός, όλα τα τραγούδια γίνονται επιτυχίες.

Περιλαμβάνει 11 μοναδικά τραγούδια, το καθένα με ξεχωριστή προσωπικότητα και μοναδικό ήχο.

Ένα από αυτά είναι το "Όλα θα πάνε καλά", το τραγούδι των τίτλων της ομώνυμης ταινίας του Γιάννη Ξανθόπουλου που θα προβληθεί στις 15 Ιανουαρίου στις κινηματογραφικές οθόνες.


Read more...

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Προβλήματα υγείας για τον Anthony Kiedis




Ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis ίσως να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα νεφρά του, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσιεύματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Εφημερίδες γράφουν πως το πρόβλημα έχει προκύψει από τη χρήση ναρκωτικών στο παρελθόν. Όλο το καλοκαίρι άλλωστε, τακτικές ήταν οι επισκέψεις του σε κλινική του Los Angeles για αυτόν το λόγο.

Το ενδεχόμενο μεταμόσχευσης νεφρού πάντως δεν το εξετάζει, φέρεται να δήλωσαν γνωστοί του Anthony καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Προς το παρόν η οικογένειά του αρνείται να κάνει κάποια δήλωση αλλά και να διαψεύσει τις φήμες!

Πηγή: Mad Tv


Read more...

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Η “Topless Amy Winehouse” ειναι hot ???




Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάποιο νέο για την Amy Winehouse και να που ήρθαν στο φως τις δημοσιότητας οι topless φωτογραφίες της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Εδώ και καιρό είχαμε γράψει για την χάλια κατάσταση της Amy εξαιτίας των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Είχε φτάσει σε τόσο άσχημη κατάσταση εξαιτίας της κατάχρησης των ουσιών, που όλοι περίμεναν τα χειρότερα. Απ ότι φαίνεται όμως η Amy δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να εκπλήσσει με την ταραχώδη ζωή της.

Πριν από λίγο διάστημα η Amy βρέθηκε στο νησί St.Lucia για ολιγοήμερες διακοπές, για να ηρεμίσει από τα τόσα σκάνδαλα και για να ξεχάσει τον πρόσφατο χωρισμό της.

Δείτε τις topless φωτογραφίες που τράβηξε ένας γνωστός paparazzi του Hollywood

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Η Eva Mendes στο εξώφυλλο του Allure



Η Eva Mendes μας χαρίζει άλλη μια sexy φωτογράφιση στο περιοδικό Allure

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η sexy ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Allure με πολύ απλό concept. Ένα λευκό “υγρό” T-Shirt ήταν αρκετό για να γίνει η sexy φωτογράφιση.

Απολαύστε την sexy φωτογράφιση της Eva Mendes

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Σχετικές Αναρτήσεις
HOT Eva Mendes HOT !!!


Read more...

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Επιτέλους οι AC/DC στην Ελλάδα !!!

Η Big Star Touring & η Live Nation CEE παρουσιάζουν:




28 Μαΐου 2009
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Επιτέλους, για πρώτη φορά οι κεραυνοί των AC/DC θα σαρώσουν την Ελλάδα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όταν τον Σεπτέμβριο του 2008, οι AC/DC ανακοίνωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους “Black Ice World Tour”, σταυρώσαμε τα δάχτυλα μας και κάναμε μία ευχή!...
Τελικά, όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν!


Οι AC/DC, γνωστοί παγκοσμίως για τα μοναδικά shows τους και τις sold out εμφανίσεις τους που ξεσηκώνουν μεγάλα στάδια ανά τον κόσμο, καταφτάνουν με την Black Ice World Tour!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Chicago Tribune, το show της Black Ice World Tour είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε ό,τι κάν ει το Rock ‘N’ Roll μοναδικό!
Η εντυπωσιακή παραγωγή που σφραγίζει ένα από τα μοναδικά και πιο απολαυστικά shows στον κόσμο, θα ταξιδέψει αυτούσια μέχρι την Ελλάδα.

Η Black Ice World Tour ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου και ταξιδεύει σε πάνω από 60 προορισμούς σε Ευρώπη και Αμερική, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί σε όλους αυτούς!!! Μάλιστα, όταν στις 10 Οκτωβρίου, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της περιοδείας τους, 18 shows έγιναν αυτόματα sold out, σπάζοντας έτσι όλα τα ρεκόρ στη μουσική βιομηχανία!!

Η “Black Ice World Tour” είναι η πρώτη παγκόσμια περιοδεία των ηλεκτροφόρων παιδιών της hard rock σκηνής, AC/DC, μετά το 2001, ενώ είναι η πρώτη φορά στην μακρόχρονη καριέρα τους που θα εμφανιστούν και στην Ελλάδα!

Για περισσότερο από 3 δεκαετίες τώρα, οι αδερφοί Young βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας! Με τραγούδια όπως το Back In Black, Hell’s Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock, το σημαντικότερο κιθαριστικό δίδυμο στην ιστορία της ροκ έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στη μουσική συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων, ανεξάρτητα των μουσικών προτιμήσεων τους.

Χαρακτηριστικά τους η μοναδική τους ενέργεια και η εκκεντρικά Rock N Roll σκηνική παρουσία τους! Τεράστιες καμπάνες, η φουσκωτή Rosie, τα ηχηρά κανόνια και φυσικά …μην ξεχνάμε το trade mark της μπάντας, την σχολική στολή του αεικίνητου Angus Young!!!

Το Black Ice, είναι το 15ο στούντιο άλμπουμ των AC/DC και κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες, καταλαμβάνοντας αυτόματα την πρώτη θέση στα charts παγκοσμίως και το Νο1, σε πωλήσεις άλμπουμ σε 29 χώρες. Στην Ελλάδα έγινε χρυσό μόλις σε 2 εβδομάδες!

Ο διεθνής τύπος τους αποθεώνει: “Το Black Ice είναι το καλύτερο άλμπουμ των AC/DC μετά από δεκαετίες!”, γρ άφει η Washington Post. Ενώ το People magazine σχολιάζει πως “Το Black Ice βρίσκει τους Αυστραλούς rockers στην καλύτερη μουσική φάση τους!”.

Το “Rock N Roll Train”, το πρώτο single του Black Ice, είναι υποψήφιο για το Grammy Award της κατηγορίας της καλύτερης Ροκ εμφάνισης γκρουπ. Είναι η πέμπτη φορά που οι Αυστραλοί προτείνονται για Grammy. Μάλιστα, για την δημιουργία του video clip του “Rock N Roll Train “, οι AC/DC προσκάλεσαν 150 fans τους να συμμετάσχουν σε αυτό.

Και η σχέση τους με τους φανατικούς οπαδούς τους δεν σταματά μόνο εκεί! Λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία Black Ice, στην Αμερική, χιλιάδες fans είχαν την ευκαιρία, μέσω διαγωνισμού, να δουν την πρόβα τζενεράλε του σημαντικότερου ροκ γκρουπ, AC/DC, στην αρένα του Wilkes-Barre! Fans απ’ όλο τον κόσμο ταξίδεψαν για να δουν πρώτοι αυτό το μεγάλο show!...


Στο βάθος της σκηνής ένα τεράστιο τραίνο και οι ήχοι του “Rock N Roll Train” που καθηλώνουν... Πραγματικά κιθαριστικά πυροτεχνήματα φωτίζουν τη σκηνή με το “Let There Be Rock”... και φυσικά η τεράστια φουσκωτή Rosie< /span> να δίνει τον ρυθμό στο “Whole Lotta Rosie”...

Το ηλεκτρικό κύμα των AC/DC ξεκίνησε!

Ακριβώς 7 μήνες μετά την έναρξη της “Black Ice World Tour”, στις 28 Οκτωβρίου στην αρένα Wachovia στο Wilkes-Barre της Πενσυλβανίας, υποδεχόμαστε τους AC/DC στις 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, της Αθήνας!


Λονδίνο: Sold Out!
Παρίσι: Sold Out!
Μιλάνο: Sold Out!
Πράγα: Sold Out!
Όσλο: Sold Out!


Αυτή τη στιγμή, όλα τα shows στην Ευρώπης είναι ήδη sold out!

Τα μόνα εισιτήρια που θα μπορείτε να βρείτε είναι αυτά του Αθηναϊκού show.



Η προπώληση ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου 2009.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

90€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα
70€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.
60€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.
80€ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 4 εισιτήρια ανά άτομο.

Σημεία Προπώλησης:

Ticket House:
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Online Sales: www.ticketpro.gr


Read more...

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Big Party : Venue + Sizzle




Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2008, το Sizzle Club στον Λαγανά, μας χαρίζει την ωραιότερη βραδιά της χρονιάς που φεύγει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι Dj’s του Venue θα παρουσιάσουν το νέο cd του μοναδικού Βασίλη Τσιλιχρήστου ενώ την βραδιά θα ομορφύνουν sexy χορεύτριες.

Την Παρασκευή πάμε όλοι Sizzle για πολλά beat διασκέδασης!!!

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου Venue Party στο Sizzle.
Residents Dj’s : Dj Angel Soul + Dj Pierro
www.libromag.gr
www.sizzle.gr


Read more...

Τελευταίες στιγμές (?) για τον Βασιλιά της POP




Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, ο βασιλιάς της POP Michael Jackson, είναι βαριά άρρωστος, αφού πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια στον πνεύμονα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο 50χρονος Jackson υποφέρει από ανεπάρκεια Α1 αντιθρυψίνης, μία σπάνια γενετική ασθένεια, αναφέρουν τα δημοσιεύματα τα οποία δεν αποκλείουν να πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονα.

«Πάσχει επί χρόνια, αλλά πλέον έχει επιδεινωθεί» δήλωσε στο περιοδικό In Touch ο Ian Halperin, συγγραφέας ενός βιβλίου για τον βασιλιά της Pop.

Ο Halperin πρόσθεσε ότι χρειάζεται μεταμόσχευση πνεύμονα, αλλά ίσως είναι πολύ αδύναμος για να αντέξει την επέμβαση και χαρακτήρισε ως το πιο προβληματικό σημείο της κατάστασης του Τζάκσον τη γαστρεντερική αιμορραγία. «Θα μπορούσε να τον σκοτώσει» κατέληξε ο Χάλπεριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής μιλά πλέον μετά δυσκολίας και είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι. Ο Τζάκσον σπάνια εμφανίζεται δημόσια και πριν από μερικές εβδομάδες «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να φορά μάσκα τύπου Ζορό.

Ο αδελφός του Jermen Jackson δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Fox news ότι ο Michael «δεν είναι καλά».


Read more...

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει για τα παιδιά !!!


Σήμερα στις 20:00 το REX ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει όλους εμάς να ενώσουμε τις φωνές μας με το Γιάννη Πλούταρχο τραγουδώντας για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Περάματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όλα τα έσοδα της φιλανθρωπικής αυτής βραδιάς θα διατεθούν για τις δεκάδες ανάγκες του σχολείου όπου φοιτούν παιδιά με ειδικές ικανότητες. Πρόκειται για μια σπουδαία πρωτοβουλία στην οποία θέλουμε όλους εσάς κοντά μας!

Τα εισιτήρια για να απολαύσει κανείς την ξεχωριστή αυτή συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου κοστίζουν 15 Ευρώ και θα τα βρείτε στα ακόλουθα σημεία:

REX
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ
ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
METROPOLIS ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online