Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Τελευταίες στιγμές (?) για τον Βασιλιά της POP




Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, ο βασιλιάς της POP Michael Jackson, είναι βαριά άρρωστος, αφού πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια στον πνεύμονα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο 50χρονος Jackson υποφέρει από ανεπάρκεια Α1 αντιθρυψίνης, μία σπάνια γενετική ασθένεια, αναφέρουν τα δημοσιεύματα τα οποία δεν αποκλείουν να πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονα.

«Πάσχει επί χρόνια, αλλά πλέον έχει επιδεινωθεί» δήλωσε στο περιοδικό In Touch ο Ian Halperin, συγγραφέας ενός βιβλίου για τον βασιλιά της Pop.

Ο Halperin πρόσθεσε ότι χρειάζεται μεταμόσχευση πνεύμονα, αλλά ίσως είναι πολύ αδύναμος για να αντέξει την επέμβαση και χαρακτήρισε ως το πιο προβληματικό σημείο της κατάστασης του Τζάκσον τη γαστρεντερική αιμορραγία. «Θα μπορούσε να τον σκοτώσει» κατέληξε ο Χάλπεριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής μιλά πλέον μετά δυσκολίας και είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι. Ο Τζάκσον σπάνια εμφανίζεται δημόσια και πριν από μερικές εβδομάδες «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να φορά μάσκα τύπου Ζορό.

Ο αδελφός του Jermen Jackson δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Fox news ότι ο Michael «δεν είναι καλά».

blogger templates 3 columns | Make Money Online