Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Επιτέλους οι AC/DC στην Ελλάδα !!!

Η Big Star Touring & η Live Nation CEE παρουσιάζουν:




28 Μαΐου 2009
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Επιτέλους, για πρώτη φορά οι κεραυνοί των AC/DC θα σαρώσουν την Ελλάδα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όταν τον Σεπτέμβριο του 2008, οι AC/DC ανακοίνωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους “Black Ice World Tour”, σταυρώσαμε τα δάχτυλα μας και κάναμε μία ευχή!...
Τελικά, όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν!


Οι AC/DC, γνωστοί παγκοσμίως για τα μοναδικά shows τους και τις sold out εμφανίσεις τους που ξεσηκώνουν μεγάλα στάδια ανά τον κόσμο, καταφτάνουν με την Black Ice World Tour!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Chicago Tribune, το show της Black Ice World Tour είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε ό,τι κάν ει το Rock ‘N’ Roll μοναδικό!
Η εντυπωσιακή παραγωγή που σφραγίζει ένα από τα μοναδικά και πιο απολαυστικά shows στον κόσμο, θα ταξιδέψει αυτούσια μέχρι την Ελλάδα.

Η Black Ice World Tour ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου και ταξιδεύει σε πάνω από 60 προορισμούς σε Ευρώπη και Αμερική, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί σε όλους αυτούς!!! Μάλιστα, όταν στις 10 Οκτωβρίου, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της περιοδείας τους, 18 shows έγιναν αυτόματα sold out, σπάζοντας έτσι όλα τα ρεκόρ στη μουσική βιομηχανία!!

Η “Black Ice World Tour” είναι η πρώτη παγκόσμια περιοδεία των ηλεκτροφόρων παιδιών της hard rock σκηνής, AC/DC, μετά το 2001, ενώ είναι η πρώτη φορά στην μακρόχρονη καριέρα τους που θα εμφανιστούν και στην Ελλάδα!

Για περισσότερο από 3 δεκαετίες τώρα, οι αδερφοί Young βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας! Με τραγούδια όπως το Back In Black, Hell’s Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock, το σημαντικότερο κιθαριστικό δίδυμο στην ιστορία της ροκ έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στη μουσική συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων, ανεξάρτητα των μουσικών προτιμήσεων τους.

Χαρακτηριστικά τους η μοναδική τους ενέργεια και η εκκεντρικά Rock N Roll σκηνική παρουσία τους! Τεράστιες καμπάνες, η φουσκωτή Rosie, τα ηχηρά κανόνια και φυσικά …μην ξεχνάμε το trade mark της μπάντας, την σχολική στολή του αεικίνητου Angus Young!!!

Το Black Ice, είναι το 15ο στούντιο άλμπουμ των AC/DC και κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες, καταλαμβάνοντας αυτόματα την πρώτη θέση στα charts παγκοσμίως και το Νο1, σε πωλήσεις άλμπουμ σε 29 χώρες. Στην Ελλάδα έγινε χρυσό μόλις σε 2 εβδομάδες!

Ο διεθνής τύπος τους αποθεώνει: “Το Black Ice είναι το καλύτερο άλμπουμ των AC/DC μετά από δεκαετίες!”, γρ άφει η Washington Post. Ενώ το People magazine σχολιάζει πως “Το Black Ice βρίσκει τους Αυστραλούς rockers στην καλύτερη μουσική φάση τους!”.

Το “Rock N Roll Train”, το πρώτο single του Black Ice, είναι υποψήφιο για το Grammy Award της κατηγορίας της καλύτερης Ροκ εμφάνισης γκρουπ. Είναι η πέμπτη φορά που οι Αυστραλοί προτείνονται για Grammy. Μάλιστα, για την δημιουργία του video clip του “Rock N Roll Train “, οι AC/DC προσκάλεσαν 150 fans τους να συμμετάσχουν σε αυτό.

Και η σχέση τους με τους φανατικούς οπαδούς τους δεν σταματά μόνο εκεί! Λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία Black Ice, στην Αμερική, χιλιάδες fans είχαν την ευκαιρία, μέσω διαγωνισμού, να δουν την πρόβα τζενεράλε του σημαντικότερου ροκ γκρουπ, AC/DC, στην αρένα του Wilkes-Barre! Fans απ’ όλο τον κόσμο ταξίδεψαν για να δουν πρώτοι αυτό το μεγάλο show!...


Στο βάθος της σκηνής ένα τεράστιο τραίνο και οι ήχοι του “Rock N Roll Train” που καθηλώνουν... Πραγματικά κιθαριστικά πυροτεχνήματα φωτίζουν τη σκηνή με το “Let There Be Rock”... και φυσικά η τεράστια φουσκωτή Rosie< /span> να δίνει τον ρυθμό στο “Whole Lotta Rosie”...

Το ηλεκτρικό κύμα των AC/DC ξεκίνησε!

Ακριβώς 7 μήνες μετά την έναρξη της “Black Ice World Tour”, στις 28 Οκτωβρίου στην αρένα Wachovia στο Wilkes-Barre της Πενσυλβανίας, υποδεχόμαστε τους AC/DC στις 28 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, της Αθήνας!


Λονδίνο: Sold Out!
Παρίσι: Sold Out!
Μιλάνο: Sold Out!
Πράγα: Sold Out!
Όσλο: Sold Out!


Αυτή τη στιγμή, όλα τα shows στην Ευρώπης είναι ήδη sold out!

Τα μόνα εισιτήρια που θα μπορείτε να βρείτε είναι αυτά του Αθηναϊκού show.



Η προπώληση ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου 2009.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

90€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου, στο κάτω διάζωμα
70€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο κάτω διάζωμα.
60€ καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου στο άνω διάζωμα.
80€ όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα.

Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως 4 εισιτήρια ανά άτομο.

Σημεία Προπώλησης:

Ticket House:
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Online Sales: www.ticketpro.gr

blogger templates 3 columns | Make Money Online