Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!


ΜΥΛΟΣ – ΑΠΟΘΗΚΗ

μαζί του ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
& η ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ

SPECIAL GUEST O ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο Γιάννης Κότσιρας ξαναγίνεται παιδί, κάνει το χειμώνα καλοκαίρι, παίρνει τα ρίσκα του, υπογράφει μια καινούργια δισκογραφική δουλειά με εντελώς νέο ήχο και ταυτοχρόνως χαράσσει μια καινούργια πορεία με τις μπαταρίες γεμάτες από μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος εγκαταλείπει… προσωρινά τη μοναχική του πορεία, έστω ως guest της παρέας, και μέσα από τα τραγούδια του μας ταξιδεύει στην τρυφερότητα και την σκληρότητα αυτού του κόσμου με το γνωστό δικό του μοναδικό τρόπο. Με την προσωπικότητά του μας κερδίζει και βάζει φωτιά στης νύχτας τα ηχεία.

O Δήμος Αναστασιάδης, έχει ‘’τρελάνει’’ όλα τα ραδιόφωνα με το τραγούδι του «Εσύ», μια από τις σπάνιες περιπτώσεις πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού που πείθει για το ταλέντο του και δημιουργεί προσδοκίες.

Ένα πρόγραμμα συλλογικής διάθεσης, ζωντανών ευρημάτων, με χιούμορ, σοβαρότητα, αγάπη για το τραγούδι και τη ψυχαγωγία που θα ζωντανέψει στην «Αποθήκη του Μύλου».

Ημέρες παραστάσεων:
Παρασκευή 30 & Σάββατο 31 Ιανουαρίου
Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Φεβρουαρίου

Σχετικές Αναρτήσεις

Ο Γιάννης Κότσιρας ανεβαίνει Θεσσαλονίκη !!!
Χρυσά «Ταξίδια Φιλία» για τον Γιάννη Κότσιρα
Ανοδος Live με ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΡΝΑ, ΔΗΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
Ο Γιάννης Κότσιρας είναι και πάλι εδώ...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ - ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2008 - Ο Ημιτελικός


Read more...

Αθερίδης - Καρύδη... Μόνο Φίλοι (?) !!!


Είναι ζευγάρι ο Θοδωρής και η Σμαράγδα ; Τι τους ενώνει τόσο ; Είναι μόνο μια δυνατή φιλία ή κάτι παραπάνω ; Διάβασε την κοινή συνέντευξη από το περιοδικό ΟΚ !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Έχουμε κοινή αισθητική, θέλουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα και δεν μας αρέσουν οι καβγάδες. Ο Θοδωρής είναι πολύ τρυφερός και προστατευτικός με τους φίλους, τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους που αγαπάει. Έχει πλάκα, γελάμε πάρα πολύ και έτσι καταλάβαμε από την αρχή ότι ταιριάζουμε» λέει η Σμαράγδα Καρύδη για τον Θοδωρή Αθερίδη στην τελευταία τους κοινή συνέντευξη στο ΟΚ!.

Την περασμένη εβδομάδα, ντυμένοι casual, χαλαροί, περπα¬τούσαν στο κέντρο της Αθήνας καταλήγοντας στο εστιατόριο Πρυτανείο στο Κολωνάκι, όπου δείπνησαν. Και οι δύο ήταν πολύ ευδιάθετοι και συζητούσαν για το καινούργιο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη Από Μακριά, που κάνει πρεμιέρα στο Μικρό Παλλάς στις 29 Ιανουαρίου. Η θεατρική παρέα τους συμπληρώνεται φέτος με τη Βίκυ Βολιώτη, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Αντρέα Νάτσιο και άλλους ηθοποιούς.

Επειδή η φιλία τους μετράει χρόνια, προσπαθούν πάντα να δουλεύουν μαζί τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση, και φέτος είναι και οι δύο για δεύτερη χρονιά στο σίριαλ Φίλα Το Βά¬τραχό Σου, του ΑΝΤ1» λέει στενός τους συνεργάτης.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί


Read more...

X Factor Live 16/01 Αποχώρησε η Κέλλυ... (update)


Μία ακόμα X FACTOR βραδιά ολοκληρώθηκε και ήταν ξανά συναρπαστική. Η Κέλλυ ήταν αυτή που πέρασε την πόρτα της εξόδου, αφήνοντας δίχως εκπρόσωπο την ομάδα των 25+ και τον Νίκο Μουρατίδη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι πρωταγωνιστές του πιο λαμπερού μουσικού show καθήλωσαν και πάλι με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους, οι κριτές έψαξαν για μία ακόμη φορά την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά και βέβαια δεν έλειψαν η ένταση, η αγωνία και η συγκίνηση, συστατικά που χαρακτηρίζουν την μαγική συνταγή του X Factor.

Οι 6 τραγουδιστές διαγωνίστηκαν σε δύο τραγούδια.

Εκτός από το τραγούδι που επέλεξαν οι κριτές να τους αναθέσουν, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά στο παιχνίδι να διαγωνιστούν και σε τραγούδια που ήταν προσωπικές τους επιλογές.

Έτσι κατέθεσαν το προσωπικό τους γούστο στο στυλ της μουσικής που θέλουν να υπηρετήσουν και έδωσαν την δυνατότητα στους κριτές αλλά και στο κοινό να έχουν μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για το ποιος θα έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν αναληφθεί ότι τα λάθη είναι πλέον απαγορευτικά και φρόντισαν να τα περιορίσουν στο ελάχιστο στην εμφάνιση τους πάνω στην σκηνή.


Και όχι μόνο αυτό αλλά σχεδόν όλοι τους είχαν εξαιρετικές παρουσίες και ερμήνευσαν πολύ όμορφα τραγούδια. Ειδικά για τους "Τριημιτόνιο" ήταν μία πολύ σημαντική βραδιά η χθεσινή αφού παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό ένα δικό τους τραγούδι και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Ήταν μάλιστα και ένα τραγούδι που στο τέλος ο Άγγελος και ο Δημήτρης έντονα συγκινημένοι το αφιέρωσαν στον φίλο και συνεργάτη τους Μάριο που έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα του.



Την αυλαία του 11ου X Factor, που έμελλε να είναι και το τελευταίο της, άνοιξε η Κέλλυ και επέλεξε να διαγωνιστεί σε ένα ζεϊμπέκικο του Σταμάτη Κραουνάκη, με τη σύμφωνη γνώμη του μέντορα της Νίκου Μουρατίδη.



Η ερμηνεία της ήταν εξαιρετική και τα σχόλια που δέχθηκε από τον κριτή και μάνατζερ της ήταν άκρως κολακευτικά.

Μια πολύ σημαντική ερωτική μπαλάντα ήταν η επιλογή της Ιωάννας και παρά το νεαρό της ηλικίας της μετέδωσε όλο τον ερωτισμό της στο πλατό, αποδεικνύοντας ότι για την Ιωάννα το μέλλον είναι λαμπρό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε ότι η εμφάνιση της ήταν εμφάνιση τελικού, ενώ ο Γιώργος Λεβεντης αν και έδειξε ικανοποιημένος από την παρουσία της, θα την ήθελε περισσότερο συναισθηματική.

Η αγωνία και η θέληση για την νίκη δεν είναι έντονη μόνο στα παιδιά που διαγωνίζονται αλλά και στους κριτές που θέλουν να δουν τους τραγουδιστές τους να φθάνουν στον τελικό.

Έτσι ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιώργο Λεβέντη όταν ο πρώτος σχολίασε ότι η Ιωάννα θέλει περισσότερη δουλειά και ότι δεν του άρεσε η εικόνα με την κιθάρα χωρίς να παίζει κανονικά αλλά play back.

Ο Γιώργος Λεβέντης αντέδρασε λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό λέγοντας πως και τα "Κόκκινα Χαλιά" πολλές φορές έχουν παίξει μουσική play back.

Την λύση στην διαφωνία έδωσε ο Σάκης Ρουβάς που με έντονο ύφος σχολίασε ότι τα παιδιά πρέπει να κρίνονται για την ποιότητα της φωνής τους και όχι για το αν παίζουν καλά ένα μουσικό όργανο.

Το 11ο live ήταν αυτό που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη, τους 25 και άνω.

Η μοναδική εκπρόσωπος της κατηγορίας που είχε παραμείνει στο παιχνίδι, η Κέλλυ αποχώρησε παρά το γεγονός ότι ίσως ήταν το καλύτερο live στο οποίο διαγωνίστηκε.

Μαζί με τα "Κόκκινα Χαλιά" ήταν οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση και η κριτική επιτροπή βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση να επιλέξει ποιος έπρεπε να αποχωρήσει.

Οι κριτές ισοψήφησαν και έτσι αποχώρησε η Κέλλυ αφού στην ψηφοφορία του κοινού συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους.

Το νήμα του τερματισμού είναι πλέον πολύ κοντά για τους 5 διαγωνιζόμενους που παραμένουν πια στο παιχνίδι. Όλοι τους ανανέωσαν το ραντεβού για την ερχόμενη Παρασκευή στο πιο κρίσιμο live, στον ημιτελικό του X FACTOR αφού εκεί θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα διεκδικήσουν την νίκη στον τελικό της 30ης Ιανουαρίου.

Στο live εμφανίστηκε ως guest ο Θάνος Πετρέλης που ξεσήκωσε το πλατό με τις μεγάλες του επιτυχίες, μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια στον Σάκη Ρουβα, και παρουσίασε δύο από τα καινούρια του τραγούδια που υπογράφει ο Φοίβος, "το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου" και το "ευχαριστώ".


Read more...

Η Καλομοίρα παντρεύεται !!!


Η Καλομοίρα επιστρέφει στην Ελλάδα και στο Down Town μιλάει για όλους και για όλα. Ποιες είναι οι σχέσεις τις με την Heaven ; Πότε παντρεύεται τον αγαπημένο της Γιώργο ; Ποια η γνώμη της για το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


«Δεν έχω κλείσει ακόμη εισιτήριο, αλλά νομίζω ότι γύρω στις 20 Ιανουαρίου θα είμαι στην Ελλάδα. Isn't that great?». Η φωνή της, στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, δεν ακούγεται πια θλιμμένη, όπως πριν από λίγους μήνες, όταν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, και δη για να παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι όπως είναι το Big in Japan, έμοιαζε μακρινό.


Την τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει ήσουν εντελώς αντίθετη στο ενδεχόμενο να επιστρέψεις στην Ελλάδα. Τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;
Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Χρι¬στοφόρου, με τον οποίο είχαμε δουλέψει μαζί στο Πιο Πολύ την Κυριακή, θυμήθηκα ότι είχα περάσει πολύ ωραία με όλη την ομάδα που είχε αναλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στη συνέχεια, μου έδειξε κάποια αποσπάσματα από το Big in Japan και ενθουσιάστηκα, γιατί πίστευα μέσα μου ότι αυτό το πράγμα μπορούσα να το κάνω! Έτσι κάπως πήρα την απόφαση να πάω στην Ιαπωνία.



Πώς ήταν τα πράγματα για σένα στην Ιαπωνία; Σου άρεσε;
Ήταν καταπληκτικά! Ομολογώ βέβαια ότι στην αρχή έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ, γιατί ο κόσμος είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Είναι τόσο ήσυχοι άνθρωποι εκεί, σέβονται ο ένας τον άλλον, ακόμα και το φαγητό είναι διαφορετικό. Πίστεψε με, τα ιαπωνικά εστιατόρια που έχουμε εδώ δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υπάρχουν εκεί. Καλά, εγώ δεν κάνω και κωλοτούμπες για την ιαπωνική κουζίνα. Και στο δρόμο υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που περπατάνε και κτίρια ψηλά, σαν κι αυτά που υπάρχουν στο Μανχάταν και στη Νέα Υόρκη. Αλλά ξέρεις κάτι; Δεν έχουν ούτε μία πινακίδα στα αγγλικά. Δεν είναι περίεργο αυτό; Αφού μια μέρα ήμασταν με τον Γιώργο και χαθήκαμε! Δεν ξέραμε πού να πάμε! Και δεν μιλάνε αγγλικά! Ευτυχώς, σε όλες τις μετακινήσεις μας η παραγωγή είχε φροντίσει να έχουμε οδηγό και μεταφραστή κι έτσι μπορούσαμε να κυκλοφορούμε άνετα.



Μήπως αυτό το διάστημα που έμεινες με τον Γιώργο στην Ιαπωνία ήταν η καλύτερη πρόβα γάμου;
Με τον Γιώργο έχουμε πει ότι θα παντρευτούμε μέσα στο 2009. Αφού έχει γίνει η πρόταση γάμου, και με δαχτυλίδι και με όλα! Γιάννη, θα έρθεις στο γάμο; Μου το υπόσχεσαι; Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιο μήνα, αλλά είναι επίσημο: Παντρευόμαστε! Στην αρχή, λέγαμε να κάνουμε το γάμο το καλοκαίρι, αλλά σκέφτομαι ότι τότε το καλύτερο θα ήταν να γίνει στην Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν θα μπορούσαν να έρθουν οι συγγενείς μας από την Αμερική. Εμένα θα μου άρεσε πολύ να παντρευτώ και καταχείμωνο, γιατί θα ήταν πολύ ρομαντικά, αλλά τελικά μου φαίνεται ότι το καλύτερο θα ήταν να παντρευτώ το φθινόπωρο! Πάντως, όντως, αυτό το διάστημα που ήμασταν στην Ιαπωνία ήταν σαν πρόβα γάμου, γιατί μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο χρόνο για εμάς. Ήταν υπέροχα, γιατί συνδυάζαμε δουλειά με διασκέδαση και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε κιόλας και να πούμε τα δικά μας.



Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις έρθεις στην Ελλάδα;
Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να κάνω μόλις έρθω στην Ελλάδα είναι να φάω ένα σουβλάκι με πίτα και τζατζίκι. Αλλά έχω τόση δουλειά να κάνω, που νομίζω ότι ίσα που θα προλάβω να αδειάσω τη βαλίτσα μου και να ξεκινήσω τις πρόβες.




Πώς είναι οι σχέσεις σου με τη Heaven;
Είναι μια χαρά!



Θα ηχογραφούσες ένα καινούργιο CD για λογαριασμό της Heaven;
Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για ένα καινούργιο άλμπουμ, γιατί το προηγούμενο έχει πολλά κομμάτια που αξίζουν! Αλλά, βλέπεις, με το που βγήκε το CD έφυγα, οπότε οι μόνοι που το άκουσαν ήταν οι θαυμαστές μου, στο σπίτι τους. Θέλω πολύ να προωθήσω κάποια κομμάτια που μου αρέσουν. Έχεις ακούσει το Νο 2 στο CD που λέγεται «Στο δικό μου ρυθμό»; Είναι τέλειο!



Πώς πιστεύεις ότι θα τα πάει ο Σάκης φέτος στη Εurovision;
Είμαι σίγουρη ότι ο Σάκης θα γυρίσει με την πρωτιά, γιατί την αξίζει! Εκτός από το ταλέντο που έχει, ο Σάκης δουλεύει σκληρά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχω ακούσει ακόμη το τραγούδι, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βγει πρώτος.


Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η Αννίτα Πάνια !!!


Ούτε δυο μήνες δεν έχουν περάσει μετά τη σύλληψή της από τις αστυνομικές αρχές στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου και η Αννίτα Πάνια αντικρίζει για άλλη μια φορά το αυστηρό πρόσωπο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Αννίτα Πάνια καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για άμεση συνέργεια στη συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση του πρώην διοικητή τροχαίας Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση ενός 72χρονου άστεγου στην εκπομπή Παρατράγουδα, στις 18 Μαΐου 2002, ο οποίος υποστήριξε πως ο διευθυντής τροχαίας Σαλαμίνας του είχε κάνει έξωση με βίαιο τρόπο, γιατί του χρωστούσε τα ενοίκια.

Η ιστορία αυτή είχε ψηφιστεί μάλιστα ως η καλύτερη της εκπομπής και ο άστεγος είχε φύγει από το στούντιο με 3.000 ευρώ. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο άστεγος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, έτσι λοιπόν το πρωί της Πέμπτης καταδικάστηκε μόνο η Αννίτα Πάνια!

Ο μηνυτής αστυνομικός έχει ήδη αποζημιωθεί με 95.000 ευρώ μετά από απόφαση του αστικού δικαστηρίου. "Η κυρία Πάνια γνώριζε ότι ο εκλιπών έλεγε τότε ψέματα, αλλά το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η τηλεθέαση. Με κατασυκοφάντησαν" φαίνεται να λέει ο διοικητής της τροχαίας στο δικαστήριο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αννίτα δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Πηγή: Espresso, Yupi


Read more...

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

To MTv στο μεγάλο party του Obama !!!


«Be The Change: Ζωντανά από το Youth Inaugural Ball»

Δείτε Live το μεγάλο party του Barack Obama μόνο μέσα από το Mtv την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου. Τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και του κινηματογράφου θα είναι εκεί. Εσείς ;;;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το MTV και η ServiceNation, με αφορμή το «Youth Inaugural Ball» για το νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Βarack Obama, ανακοίνωσαν την εκδήλωση «Be The Change: Ζωντανά από το Youth Inaugural Ball» με σκοπό να γιορτάσουν την τεράστια συμμετοχή των νέων ψηφοφόρων στις προεδρικές εκλογές του 2008 και τη δέσμευση της Αμερικάνικης νεολαίας να επιφέρει κοινωνική αλλαγή μέσω της εθελοντικής εργασίας.

Στη χώρα μας η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε αποκλειστικότητα ζωντανά από το ελληνικό MTV την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 05:00 και την ίδια μέρα σε επανάληψη στις 21:00. Η ομιλία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Obama, θα απευθύνεται στους νέους του πλανήτη παροτρύνοντάς τους να «κάνουν τη διαφορά» συνεχίζοντας να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά.

Η τελετή θα μεταδοθεί από τα δίκτυα του MTV σε όλο τον κόσμο, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε ένα δισεκατομμύριο νέους από 162 χώρες να την παρακολουθήσουν σε 33 διαφορετικές γλώσσες.

Επιπλέον, οι θεατές θα παρακολουθήσουν αποκλειστικές ερμηνείες από διάσημους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της τελετής που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Washington στην Washington DC. «Το MTV γιορτάζει πανηγυρικά όχι μόνο για τον εντυπωσιακό αριθμό των νέων ανθρώπων που συμμετείχαν στις προεδρικές εκλογές του 2008, αλλά και για όλους τους νέους που είναι ενεργοί πολίτες σε όλον τον κόσμο» δήλωσε ο Stephen Friedman, General Manager του MTV 360 που αποτελείται από τα MTV Tr3s, mtvU και MTV2.

«Αυτή η γενιά είναι χαρακτηριστικά μοναδική, δεν είναι απλά μάρτυρες αυτής της ιστορικής στιγμής- μέσω της αφοσίωσης τους στην προσφορά και το πάθος που τους διαπνέει- αποτελούν τους καταλύτες που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε την πρόοδο της χώρας μας.» «Για τον νέο Πρόεδρο η κοινωνική προσφορά αποτελεί βασική προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, την προεκλογική του εκστρατεία και θα εξακολουθήσει να αποτελεί βασική προτεραιότητα και κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του.» σύμφωνα με τον Emmett Beliveau, Executive Director of the Presidential Inaugural Committee.

«Η ζωντανή αναμετάδοση μέσω του MTV είναι ο καλύτερος τρόπος να προβληθεί η δράση «Ανανεώνουμε Την Αμερική Μαζί,» η οποία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής του Youth Inaugural Ball. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το MTV επέλεξε να επισημάνει τη σημαντικότητα της κοινωνικής προσφοράς, συνεισφέροντας στη μεταφορά αυτού του μηνύματος σε εκατομμύρια νέους ανθρώπους.»

Η εκδήλωση αυτή που θα μεταδοθεί μέσω το δικτύου του MTV σε όλο τον κόσμο, θα κάνει πρεμιέρα μέσα από όλες τις πλατφόρμες του MTV στην Αμερική (MTV, MTV.com, MTV2, MTV Tr3s, mtvU, MTV Hits, MTV Jams και MTV Mobile) στις 20 Ιανουαρίου. Παρουσιαστές θα είναι ο Sway Calloway από το MTV News, οι Kim Stolz και Tim Kash ως απεσταλμένοι του MTV News και ο VJ Carlos Santos από το MTV Tr3s.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει υλικό από κοινωνικές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στην επέτειο του Martin Luther King Day στην Αμερική καθώς και real-time στιγμιότυπα από νέους ανθρώπους που αναγγέλλουν την αλλαγή στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Κένυα.

Συντονιστείτε στο ελληνικό MTV την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 05:00 για την αποκλειστική ζωντανή αναμετάδοση της ομιλίας του Προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama στην εκδήλωση «Be The Change: Ζωντανά από το Youth Inaugural Ball» και την ίδια μέρα σε επανάληψη στις 21:00.


Read more...

Οι Onirama στο Ανοδος Stage (Update)!!!

Το πιο πολυσυζητημένο συγκρότημα της χρονιάς που πέρασε, οι ONIRAMA, επιστρέφουν στην Αθήνα και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο ΑΝΟΔΟΣ Stage από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι πρίγκιπες της ελληνικής ποπ σκηνής σας υποδέχονται σε ένα νεανικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι, χορό και ρομαντισμό. Οι ONIRAMA θα ερμηνεύσουν όπως μοναδικά εκείνοι ξέρουν, αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, δικές τους επιτυχίες, όπως «Ο Χορός» (Κλείσε τα μάτια), «Μια μέρα θα ‘ρθεις», «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», αλλά και τα καινούρια τους τραγούδια από τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο με τίτλο «Κλεψύδρα» ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αγαπήθηκε ιδιαίτερα και έγινε χρυσός.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης δίνει την δική του ποπ ροκ πινελιά στο πρόγραμμα ερμηνεύοντας τις προσωπικές του επιτυχίες « Σ’αφήνω στον επόμενο » και «Χαράματα».

Στην έναρξη του προγράμματος, ο dj Θανάσης Γκαραβέλας μιξάρει ελληνικές και ξένες επιτυχίες της δεκαετίας του 80, ενώ η μουσική μπάντα SALATA LATINA χρησιμοποιώντας τις θεατρικές και χορευτικές της ικανότητες παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια της σε ένα variete θέαμα. Το concept της παράστασης ανήκει στον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο είστε όλοι προσκεκλημένοι στα μοναδικά πάρτυ, τα πάρτυ των ONIRAMA !


ONIRAMA

Μαζί τους ο Γιώργος Σαμπάνης
oι Salata Latina
+ o dj Θανάσης Γκαραβέλας



ΑΝΟΔΟΣ STAGE
Πειραιώς 183 κ Παλλάντος 38
Τηλ:210 3468100



Σχετικές Αναρτήσεις
Οι Onirama στο Άνοδος Stage !!!


Read more...

Η Sexy Όλγα Φαρμάκη στο Nitro !!!

Η Sexy φωτογράφηση της Όλγας Φαρμάκη στο Nitro Ιανουαρίου !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Την απολαμβάνουμε στις εκπομπές του Θέμου, στις πασαρέλες και φυσικά μας μαγεύει με τις sexy και αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις της.

Εκτός από όλα τα άλλα, η Όλγα Φαρμάκη είναι μια φοιτήτρια του ΤΕΙ Γεωπονικής στην Άρτα που χρωστάει 7 μαθήματα για το πτυχίο. Στο Nitro που κυκλοφορεί φοράει 100 κρύσταλλα Swarovski στο επίμαχο σημείο (τυχερός ο καλλιτέχνης που της τα, έμ, φόρεσε) και αποκαλύπτει διάφορα άλλα ενδιαφέροντα. Να μια γεύση:

- Δε βρίζω. Το μόνο πράγμα που μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού είναι οι ηλίθιοι οδηγοί. Βλέπεις, είμαι πολύ προσεκτική οδηγός, πολύ by the book. Ας πούμε, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγάλω φλας πριν στρίψω. Οπότε με κάτι κουλούς που οδηγούν σαν πυροβολημένοι γίνομαι έξαλλη, κατεβάζω το παράθυρο του Mini Cooper μου και ρίχνω καντήλια. Δε μετανιώνω, τους αξίζει.

- Είμαι σχεσάκιας. Οι άντρες που με ξέρουν μέσα από τις φωτογραφίσεις και την τηλεόραση φαντάζονται πως είμαι μια μηχανή του σεξ που θα έκανε τα πάντα με οποιονδήποτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Λυπάμαι που θα τους απογοητεύσω, αλλά στη ζωή μου έχω κάνει μόνο μεγάλες σχέσεις. Ναι, θα έκανα ίσως τα πάντα, αλλά μόνο με αυτόν που έχω σχέση. Η οικειότητα με ξεκλειδώνει.

- Δεν έχω κάνει θυσίες για κανέναν άντρα. Έχει όμως τύχει να συγχωρήσω μια απότομη συμπεριφορά ή ένα προσβλητικό σχόλιο αν οι καλές μας στιγμές είναι πολύ περισσότερες. Εκείνη τη στιγμή, φυσικά, με πιάνει ο εγωισμός μου, πληγώνεται η περηφάνια μου, αλλά έχω μάθει να μην αντιδράω πάνω σε νεύρα. Θα το συζητήσω όταν θα είμαι ψύχραιμη, και είναι σίγουρο πως θα κάνω τον άλλο να μετανιώσει τόσο, που να πει πολλά «συγγνώμη» και να τα εννοεί. Έχω τον τρόπο μου.

- Ότι βλέπεις πάνω μου το οφείλω στη σοκολάτα. Για να παραφράσω και τη Σοφία Λόρεν, που δήλωνε ότι βλέπαμε πάνω της το όφειλε στο σπαγγέτι. Οι γυναίκες που είναι υστερικές και δεν τρώνε ποτέ ούτε ένα γλυκό είναι ξινές. Σιχαίνομαι τις ξινές γκόμενες.

- Ναι, δεν πρόκειται να ξανακάνω τόσο σέξι φωτογράφηση. Είναι η τελευταία της χρονιάς και η τελευταία γενικώς.



Απολαύστε την sexy φωτογράφηση της Όλγας στο Nitro Ιανουαρίου !!!

(Κάντε click πάνω στις φώτο)

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

X - Factor is Back !!!


Μετά από αρκετές μέρες ξεκούρασης τα παιδιά του X FACTOR επιστρέφουν δυναμικά στην σκηνή. Έχουν απομείνει μόλις τρία live για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής και οι 6 διαγωνιζόμενοι νιώθουν για τα καλά ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πλέον κάθε λάθος από εδώ και πέρα είναι σημαντικό και όλοι τους είναι διατεθειμένοι να παρουσιάσουν κάθε πτυχή του ταλέντου τους ώστε να φτάσουν στην κορυφή και να κερδίσουν το έπαθλο που δεν είναι άλλο από ένα μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Οι κριτές φρόντισαν να επιλέξουν για τους διαγωνιζόμενους της ομάδας τους τραγούδια που ταιριάζουν απόλυτα στις φωνητικές και σκηνικές τους ικανότητες ώστε να αποφύγουν οποιαδήποτε απώλεια.

Σε πιο δύσκολη θέση από τους κριτές είναι ο Γιώργος Λεβέντης αλλά και ο Νίκος Μουρατίδης που έχουν μείνει με μόνο μία τραγουδίστρια στην ομάδα τους. Και αν ο Γιώργος Λεβέντης έχει κατορθώσει να διατηρήσει την Ιωάννα αρκετές εβδομάδες στο παιχνίδι για τον Νίκο Μουρατίδη είναι η πρώτη εβδομάδα που θα έχει μόνο μία διαγωνιζόμενη στην ομάδα του, την Κέλλυ.
Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσουν τόσο ο κριτής όσο και η τραγουδίστρια τις σκληρές δηλώσεις που έκανε ο πρώτος στο τελευταίο live, αν και φαίνεται ότι οι σχέσεις τους έχουν ήδη εξομαλυνθεί.

Από την άλλη μεριά η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους νιώθουν περισσότερο ασφαλής για τις ομάδες τους αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να νιώθουν σίγουροι για το αν θα καταφέρουν οι διαγωνιζόμενοι τους να φτάσουν στον τελικό.

Ένα ακόμη νέο στοιχείο που θα παρακολουθήσουμε στο live της Παρασκευής είναι ότι οι παίχτες θα έχουν για πρώτη φορά την δυνατότητα να ερμηνεύσουν και δεύτερο τραγούδι και μάλιστα δικής τους επιλογής. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ικανότητες τους σε τραγούδια που αγαπούν ιδιαίτερα, που τους συγκινούν πολύ και νιώθουν ότι έτσι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουν την είσοδο τους στον μεγάλο τελικό.

Ειδικά για τους "τριημιτόνιο" θα είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσουν ένα κομμάτι που έχουν γράψει οι ίδιοι και έτσι έχουν ένα λόγω παραπάνω να νιώθουν ανυπομονησία για το live που έρχεται.

Ο Θάνος Πετρέλης στο X FACTOR! Ο πολύ επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανιστεί ως guest στο live της Παρασκευής και θα ερμηνεύσει γνωστές μεγάλες του επιτυχίες αλλά και δύο καινούρια του τραγούδια, το "Ευχαριστώ" και "Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου".


Read more...

Why not ? Νάταλι Θάνου is very HOT !!!


Το πρώτο cd-single της Νάταλι Θάνου είναι γεγονός. Όπως και η sexy φωτογράφηση της στο περιοδικό Max !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + photos + video


Η πανέμορφη και sexy Playmate 2007 βάζει φωτιά κάθε βράδυ στο Caramela, όπου εμφανίζεται.

Τώρα ήρθε η ώρα για το πρώτο της single με τίτλο Why Not(You Are Hot).


«Είναι ένα πολύ νεανικό, πολύ dance κομμάτι, που ωστόσο διαθέτει και το ελληνικό στοιχείο, καθώς περιλαμβάνει και τουμπερλέκι. Τη μουσική έχει γράψει ο Κώστας Μηλιωτάκης, τους στίχους ο Δημήτρας Τσάφας και έχει κάνει remix ο Ηλίας Πανταζόπουλος. Ο δίσκος ακολουθεί, αλλά όχι κατευθείαν. Πιστεύω ότι θα αρέσει πολύ στον κόσμο. Ήταν κάτι που κυνήγησα πολύ, καθώς δούλεψα σκληρά όλο το χρόνο. Νομίζω ότι αυτό είναι η αρχή για μένα, ένα “τσαφ”, καθώς έχω πολύ μεγάλα σχέδια. Ήδη ετοιμάζομαι να πάω την άνοιξη στην Αμερική, στο πάρτι του Χιου Χέφνερ, που πιστεύω ότι θα είναι τέλειο. Γενικά, αυτό το χρόνο θέλω να πάω Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη και να δω πώς είναι τα πράγματα εκεί» δήλωσε η Νάταλι.

Εκτός από την προώθηση του πρώτου της cd-single η Νάταλι δεν αμελεί να ασχολείται και με το modeling απ’ όπου και έγινε γνωστή. Η τελευταία της φωτογράφηση στο περιοδικό Max είναι πολύ sexy και αξίζει να τις ρίξετε μια ματιά.


Απολαύστε την sexy φωτογράφηση της Νάταλι Θάνου !!!


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Δείτε το video clip του τραγουδιού Why Not(You Are Hot).


Read more...

Το νέο album των U2 (Update) !!!

Οι U2 ανακοίνωσαν το track-list από το νέο τους album με τίτλο No Line On The Horizon!!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Την παραγωγή του album την έχει αναλάβει ο μακροχρόνιος φίλος των U2 ,Brian Eno καθώς και οι Danny Lanois και Steve Lillywhite. Oι ηχογραφήσεις για το No Line On The Horizon έγιναν σε διάφορετικά μέρη όπως Μαρόκο,Νέα Υόρκη,Λονδίνο καθώς και στο Δουβλίνο.

Πρώτο single θα είναι το Get On Your Boots ενώ μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει την εμφάνιση τους στα BRIT Awards στο Λονδίνο στις 18 Φεβρουαρίου!!!

Το εξώφυλλο του album απεικονίζει το σημείο που συναντιούνται ουρανός και θάλασσα .
Είναι μία φωτογραφία που έχει τραβήξει ο Ιάπωνας καλλιτέχνης/φωτογράφος Hiroshi Sugimoto .

U2 -No Line On The Horizon

Κυκλοφορεί στις 2 Μαρτίου από την Universal Music


Το track-list του No Line On The Horizon θα είναι το εξής:

1. No Line On The Horizon
2. Magnificent
3. Moment of Surrender
4. Unknown Caller
5. I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight
6. Get On Your Boots
7. Stand Up Comedy
8. Fez – Being Born
9. White As Snow
10. Breathe
11. Cedars Of Lebanon


To album θα κυκλοφορήσει στα εξής formats:

180gm vinyl


In a standard CD format with 24 page booklet and in digipak format.


A limited edition 64 page magazine and deluxe box format will also be available, featuring the band in conversation with artist Catherine Owens, and new Anton Corbijn photographs.


The digipak and deluxe formats include an extended booklet and the album’s companion film “Linear” by Anton Corbijn.


Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε και στο www.u2.com

Σχετικές Αναρτήσεις
Συλλεκτικοί U2 !!!
Τον Μάρτιο οι νέοι U2


Read more...

Στις 11 Φεβρουαρίου τα Eurosongs !!!


Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα ακούσουμε για πρώτη φορά τα τρία τραγούδια που θα είναι υποψήφια για την Eurovision στον ελληνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στις 11 Φεβρουαρίου η ΕΡΤ θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου, τα τρία τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου, που θα ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς στον ελληνικό τελικό στα μέσα Φεβρουαρίου.

Τα τρία τραγούδια έχουν διαφορετικό ύφος μεταξύ τους και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Ο Σάκης θα ερμηνεύσει μια ερωτική μπαλάντα, ένα beat τραγούδι στο στυλ του “Και σε θέλω” και ένα τραγούδι με rock και beat ρυθμούς.

Την βραδιά θα παρουσιάσουν οι αδερφές Μαγγίρα όπως και πέρυσι ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των στιχουργών που θα συμπεριληφθούν στην ομάδα.

Σχετικές Αναρτήσεις
Μεγάλες αλλαγές στην Eurovision !!!
Εντυπωσιακή πρεμίερα για Saki -Magires
Ο Σάκης επιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση με ένα μοναδικό show!!!


Read more...

Επιστρέψαμε !!!


Λόγω τεχνικού προβλήματος στην σύνδεση του internet και στον server του blog, δεν είχαμε την δυνατότητα 6 μέρες τώρα, να ανανεώσουμε το blog. Ζητάμε συγνώμη για αυτό και σας ευχαριστούμε για τα πολλά mails που μας στείλατε.


Ένα μεγάλο "ευχαριστώ", στην εταιρεία που μας παρέχει το internet,η οποία χρειάστηκε 6 μέρες για να λύσει ένα απλό προβληματάκι.


Read more...

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

"Εφυγε" η Eartha Kitt

Έφυγε απ’ τη ζωή η αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Eartha Kitt 

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Earth Kitt έφυγε από την ζωή χτυπημένη από την επάρατη νόσο, ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 81 ετών.

Η Earth γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1927, έγινε ιδιαίτερα γνωστή για την φωνή της και το περίφημο “γατίσιο γουργούρισμα” που είχε. Είχε κερδίσει βραβεία Grammy και Emmy ενώ είχε προταθεί και για Tony.

Στην κινηματογραφική της καριέρα είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής, όπως ο Orson Welles που όπως είχε ακουστεί είχαν δεσμό. Ο Orson είχε χαρακτηρίσει την Eartha ως την “πιο συναρπαστική γυναίκα του κόσμου”.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την Eartha Kitt θα βρείτε εδώ

Απολαύστε την μοναδική Eartha Kitt στο πασίγνωστο τραγούδι Santa Baby


Read more...

Παρθένης - Ιακώβου...Είναι μαζί ;;;

Μπορεί να μην παραδέχονται τον δεσμό τους αλλά, ναι ο Αλέξανδρος και η Μαρία είναι ζευγάρι !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το 33χρονο μοντέλο και η πολυτάλαντη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι εδώ και τρείς μήνες περίπου αλλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν. Οι φίλοι τους όμως, άλλα λένε.

Ήταν τυχαία η κοινή τους (γυμνή) φωτογράφιση στο τεύχος του DownTown για τον ιό του Aids ; Μάλλον όχι, αφού ο ίδιος ο Αλέξανδρος ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί με την Μαρία Ιακώβου.

"Τώρα είμαι στη φάση που είμαι πιο πολύ με τον εαυτό μου. Αυτήν την περίοδο με ενδιαφέρει πιο πολύ ο Αλέξανδρος, δεν έχω προτεραιότητα να ψάξω να βρω νέα σχέση. Θα ήταν αστείο". " δηλώνει ο Αλέξανδρος στο τεύχος του DownTown που κυκλοφορεί.

Σχετικά με τις φήμες για τον δεσμό του με την Μαρία δηλώνει ότι είναι απλά φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Τα σχόλια όμως που ακούγονται, σχετικά με τις πολύ συχνές επισκέψεις του στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Μαρία, μας δίνουν να καταλάβουμε ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αφού όλη την νύχτα την βγάζει στο καμαρίνι της.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο Αλέξανδρος πέρασε εκεί μαζί της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ώστε να υποδεχτούν μαζί το νέο έτος!


Read more...

Σας το είπαμε πρώτοι !!!


Το μάθατε πρώτα από το HotShowBizNews !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Στις 24 Νοεμβρίου σας ανακοινώσαμε το θέμα σχετικά με την πρόταση που έγινε στον Νότη Σφακιανάκη από τα ΕΛΤΑ.

Το ίδιο θέμα δημοσιεύτηκε στην τελευταία σελίδα γνωστής Κυριακάτικης Εφημερίδας.

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση !!!

Όπως καταλαβαίνετε ήμαστε πολύ μπροστά και χαιρόμαστε για αυτό αφού καθημερινά βλέπουμε τις επισκέψεις να αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Αφήστε μας τα δικά σας σχόλια για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.
Αφήστε και τα σχόλια σας στις αναρτήσεις μας, είναι για μας η καλύτερη ανταμοιβή.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online