Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

X Factor Live 16/01 Αποχώρησε η Κέλλυ... (update)


Μία ακόμα X FACTOR βραδιά ολοκληρώθηκε και ήταν ξανά συναρπαστική. Η Κέλλυ ήταν αυτή που πέρασε την πόρτα της εξόδου, αφήνοντας δίχως εκπρόσωπο την ομάδα των 25+ και τον Νίκο Μουρατίδη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι πρωταγωνιστές του πιο λαμπερού μουσικού show καθήλωσαν και πάλι με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους, οι κριτές έψαξαν για μία ακόμη φορά την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά και βέβαια δεν έλειψαν η ένταση, η αγωνία και η συγκίνηση, συστατικά που χαρακτηρίζουν την μαγική συνταγή του X Factor.

Οι 6 τραγουδιστές διαγωνίστηκαν σε δύο τραγούδια.

Εκτός από το τραγούδι που επέλεξαν οι κριτές να τους αναθέσουν, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά στο παιχνίδι να διαγωνιστούν και σε τραγούδια που ήταν προσωπικές τους επιλογές.

Έτσι κατέθεσαν το προσωπικό τους γούστο στο στυλ της μουσικής που θέλουν να υπηρετήσουν και έδωσαν την δυνατότητα στους κριτές αλλά και στο κοινό να έχουν μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για το ποιος θα έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν αναληφθεί ότι τα λάθη είναι πλέον απαγορευτικά και φρόντισαν να τα περιορίσουν στο ελάχιστο στην εμφάνιση τους πάνω στην σκηνή.


Και όχι μόνο αυτό αλλά σχεδόν όλοι τους είχαν εξαιρετικές παρουσίες και ερμήνευσαν πολύ όμορφα τραγούδια. Ειδικά για τους "Τριημιτόνιο" ήταν μία πολύ σημαντική βραδιά η χθεσινή αφού παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό ένα δικό τους τραγούδι και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Ήταν μάλιστα και ένα τραγούδι που στο τέλος ο Άγγελος και ο Δημήτρης έντονα συγκινημένοι το αφιέρωσαν στον φίλο και συνεργάτη τους Μάριο που έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα του.



Την αυλαία του 11ου X Factor, που έμελλε να είναι και το τελευταίο της, άνοιξε η Κέλλυ και επέλεξε να διαγωνιστεί σε ένα ζεϊμπέκικο του Σταμάτη Κραουνάκη, με τη σύμφωνη γνώμη του μέντορα της Νίκου Μουρατίδη.



Η ερμηνεία της ήταν εξαιρετική και τα σχόλια που δέχθηκε από τον κριτή και μάνατζερ της ήταν άκρως κολακευτικά.

Μια πολύ σημαντική ερωτική μπαλάντα ήταν η επιλογή της Ιωάννας και παρά το νεαρό της ηλικίας της μετέδωσε όλο τον ερωτισμό της στο πλατό, αποδεικνύοντας ότι για την Ιωάννα το μέλλον είναι λαμπρό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε ότι η εμφάνιση της ήταν εμφάνιση τελικού, ενώ ο Γιώργος Λεβεντης αν και έδειξε ικανοποιημένος από την παρουσία της, θα την ήθελε περισσότερο συναισθηματική.

Η αγωνία και η θέληση για την νίκη δεν είναι έντονη μόνο στα παιδιά που διαγωνίζονται αλλά και στους κριτές που θέλουν να δουν τους τραγουδιστές τους να φθάνουν στον τελικό.

Έτσι ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιώργο Λεβέντη όταν ο πρώτος σχολίασε ότι η Ιωάννα θέλει περισσότερη δουλειά και ότι δεν του άρεσε η εικόνα με την κιθάρα χωρίς να παίζει κανονικά αλλά play back.

Ο Γιώργος Λεβέντης αντέδρασε λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό λέγοντας πως και τα "Κόκκινα Χαλιά" πολλές φορές έχουν παίξει μουσική play back.

Την λύση στην διαφωνία έδωσε ο Σάκης Ρουβάς που με έντονο ύφος σχολίασε ότι τα παιδιά πρέπει να κρίνονται για την ποιότητα της φωνής τους και όχι για το αν παίζουν καλά ένα μουσικό όργανο.

Το 11ο live ήταν αυτό που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη, τους 25 και άνω.

Η μοναδική εκπρόσωπος της κατηγορίας που είχε παραμείνει στο παιχνίδι, η Κέλλυ αποχώρησε παρά το γεγονός ότι ίσως ήταν το καλύτερο live στο οποίο διαγωνίστηκε.

Μαζί με τα "Κόκκινα Χαλιά" ήταν οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση και η κριτική επιτροπή βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση να επιλέξει ποιος έπρεπε να αποχωρήσει.

Οι κριτές ισοψήφησαν και έτσι αποχώρησε η Κέλλυ αφού στην ψηφοφορία του κοινού συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους.

Το νήμα του τερματισμού είναι πλέον πολύ κοντά για τους 5 διαγωνιζόμενους που παραμένουν πια στο παιχνίδι. Όλοι τους ανανέωσαν το ραντεβού για την ερχόμενη Παρασκευή στο πιο κρίσιμο live, στον ημιτελικό του X FACTOR αφού εκεί θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα διεκδικήσουν την νίκη στον τελικό της 30ης Ιανουαρίου.

Στο live εμφανίστηκε ως guest ο Θάνος Πετρέλης που ξεσήκωσε το πλατό με τις μεγάλες του επιτυχίες, μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια στον Σάκη Ρουβα, και παρουσίασε δύο από τα καινούρια του τραγούδια που υπογράφει ο Φοίβος, "το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου" και το "ευχαριστώ".

blogger templates 3 columns | Make Money Online