Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

X - Factor is Back !!!


Μετά από αρκετές μέρες ξεκούρασης τα παιδιά του X FACTOR επιστρέφουν δυναμικά στην σκηνή. Έχουν απομείνει μόλις τρία live για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής και οι 6 διαγωνιζόμενοι νιώθουν για τα καλά ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πλέον κάθε λάθος από εδώ και πέρα είναι σημαντικό και όλοι τους είναι διατεθειμένοι να παρουσιάσουν κάθε πτυχή του ταλέντου τους ώστε να φτάσουν στην κορυφή και να κερδίσουν το έπαθλο που δεν είναι άλλο από ένα μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Οι κριτές φρόντισαν να επιλέξουν για τους διαγωνιζόμενους της ομάδας τους τραγούδια που ταιριάζουν απόλυτα στις φωνητικές και σκηνικές τους ικανότητες ώστε να αποφύγουν οποιαδήποτε απώλεια.

Σε πιο δύσκολη θέση από τους κριτές είναι ο Γιώργος Λεβέντης αλλά και ο Νίκος Μουρατίδης που έχουν μείνει με μόνο μία τραγουδίστρια στην ομάδα τους. Και αν ο Γιώργος Λεβέντης έχει κατορθώσει να διατηρήσει την Ιωάννα αρκετές εβδομάδες στο παιχνίδι για τον Νίκο Μουρατίδη είναι η πρώτη εβδομάδα που θα έχει μόνο μία διαγωνιζόμενη στην ομάδα του, την Κέλλυ.
Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσουν τόσο ο κριτής όσο και η τραγουδίστρια τις σκληρές δηλώσεις που έκανε ο πρώτος στο τελευταίο live, αν και φαίνεται ότι οι σχέσεις τους έχουν ήδη εξομαλυνθεί.

Από την άλλη μεριά η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους νιώθουν περισσότερο ασφαλής για τις ομάδες τους αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να νιώθουν σίγουροι για το αν θα καταφέρουν οι διαγωνιζόμενοι τους να φτάσουν στον τελικό.

Ένα ακόμη νέο στοιχείο που θα παρακολουθήσουμε στο live της Παρασκευής είναι ότι οι παίχτες θα έχουν για πρώτη φορά την δυνατότητα να ερμηνεύσουν και δεύτερο τραγούδι και μάλιστα δικής τους επιλογής. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ικανότητες τους σε τραγούδια που αγαπούν ιδιαίτερα, που τους συγκινούν πολύ και νιώθουν ότι έτσι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουν την είσοδο τους στον μεγάλο τελικό.

Ειδικά για τους "τριημιτόνιο" θα είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσουν ένα κομμάτι που έχουν γράψει οι ίδιοι και έτσι έχουν ένα λόγω παραπάνω να νιώθουν ανυπομονησία για το live που έρχεται.

Ο Θάνος Πετρέλης στο X FACTOR! Ο πολύ επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανιστεί ως guest στο live της Παρασκευής και θα ερμηνεύσει γνωστές μεγάλες του επιτυχίες αλλά και δύο καινούρια του τραγούδια, το "Ευχαριστώ" και "Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου".

blogger templates 3 columns | Make Money Online