Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Αθερίδης - Καρύδη... Μόνο Φίλοι (?) !!!


Είναι ζευγάρι ο Θοδωρής και η Σμαράγδα ; Τι τους ενώνει τόσο ; Είναι μόνο μια δυνατή φιλία ή κάτι παραπάνω ; Διάβασε την κοινή συνέντευξη από το περιοδικό ΟΚ !!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Έχουμε κοινή αισθητική, θέλουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα και δεν μας αρέσουν οι καβγάδες. Ο Θοδωρής είναι πολύ τρυφερός και προστατευτικός με τους φίλους, τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους που αγαπάει. Έχει πλάκα, γελάμε πάρα πολύ και έτσι καταλάβαμε από την αρχή ότι ταιριάζουμε» λέει η Σμαράγδα Καρύδη για τον Θοδωρή Αθερίδη στην τελευταία τους κοινή συνέντευξη στο ΟΚ!.

Την περασμένη εβδομάδα, ντυμένοι casual, χαλαροί, περπα¬τούσαν στο κέντρο της Αθήνας καταλήγοντας στο εστιατόριο Πρυτανείο στο Κολωνάκι, όπου δείπνησαν. Και οι δύο ήταν πολύ ευδιάθετοι και συζητούσαν για το καινούργιο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη Από Μακριά, που κάνει πρεμιέρα στο Μικρό Παλλάς στις 29 Ιανουαρίου. Η θεατρική παρέα τους συμπληρώνεται φέτος με τη Βίκυ Βολιώτη, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Αντρέα Νάτσιο και άλλους ηθοποιούς.

Επειδή η φιλία τους μετράει χρόνια, προσπαθούν πάντα να δουλεύουν μαζί τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση, και φέτος είναι και οι δύο για δεύτερη χρονιά στο σίριαλ Φίλα Το Βά¬τραχό Σου, του ΑΝΤ1» λέει στενός τους συνεργάτης.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

blogger templates 3 columns | Make Money Online