Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η Αννίτα Πάνια !!!


Ούτε δυο μήνες δεν έχουν περάσει μετά τη σύλληψή της από τις αστυνομικές αρχές στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου και η Αννίτα Πάνια αντικρίζει για άλλη μια φορά το αυστηρό πρόσωπο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Αννίτα Πάνια καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για άμεση συνέργεια στη συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση του πρώην διοικητή τροχαίας Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση ενός 72χρονου άστεγου στην εκπομπή Παρατράγουδα, στις 18 Μαΐου 2002, ο οποίος υποστήριξε πως ο διευθυντής τροχαίας Σαλαμίνας του είχε κάνει έξωση με βίαιο τρόπο, γιατί του χρωστούσε τα ενοίκια.

Η ιστορία αυτή είχε ψηφιστεί μάλιστα ως η καλύτερη της εκπομπής και ο άστεγος είχε φύγει από το στούντιο με 3.000 ευρώ. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο άστεγος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, έτσι λοιπόν το πρωί της Πέμπτης καταδικάστηκε μόνο η Αννίτα Πάνια!

Ο μηνυτής αστυνομικός έχει ήδη αποζημιωθεί με 95.000 ευρώ μετά από απόφαση του αστικού δικαστηρίου. "Η κυρία Πάνια γνώριζε ότι ο εκλιπών έλεγε τότε ψέματα, αλλά το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η τηλεθέαση. Με κατασυκοφάντησαν" φαίνεται να λέει ο διοικητής της τροχαίας στο δικαστήριο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Αννίτα δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Πηγή: Espresso, Yupi

blogger templates 3 columns | Make Money Online