Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Η Christina Aguilera επιστρέφει !!!


Η νικήτρια 5 βραβείων Grammy
Christina Aguilera
θα κυκλοφορήσει το νέο της album
με τίτλο «Bionic» το καλοκαίρι

Διαβάστε Περισσότερα στο Read MoreΜε πωλήσεις 30 εκατομμυρίων albums και με την σημαντική διάκριση να είναι η μοναδική καλλιτέχνης κάτω των 30 που έχει συμπεριεληθφεί στην λίστα του Rolling Stone με τους 100 καλύτερους artists όλων των εποχών, η 5 φορές νικήτρια Grammy βραβείων Christina Aguilera κυκλοφορεί νέο album.

Η Aguilera ήταν στο studio τα τελευταία χρόνια και είναι χαρούμενη για την κυκλοφορία του πολύ-αναμενόμενου 4ου studio album της “Bionic” (RCA Records) αυτό το καλοκαίρι.

Το πρώτο single απο το “Bionic” έχει τον τίτλο “Not Myself Tonight” και την παραγωγήέχει κάνει ο Polow Da Don.

Το τραγούδι θα κάνει πρεμιέρα στο ChristinaAguilera.com στις 30 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει στο iTunes στις 13 Απριλίου.

Το “Bionic” περιλαμβάνει τραγούδια που έχει γράψει η Aguilera μαζί με τους Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch και Ladytron μεταξύ άλλων.

Η Aguilera δηλώνει, «Δούλεψα για αυτό το album μαζί με τόσο ταλαντούχους καλλιτέχνες και παραγωγούς και οφείλω να ομολογήσω ότι ειλικρινά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Οι καλλιτέχνες που διάλεξα να δουλέψω πρόσθεσαν την δικιά τους πινελιά στο “Bionic”. Η πρόθεσή μου ήταν να μπω στον δικό τους «κόσμο» και αυτοί να συνδυάσουν το δικό μου όραμα και τον δικό μου ήχο. Τα αποτελέσματα ήταν μαγικά».

Το album ακόμα περιλαμβάνει και μιαμπαλλάντα σε παραγωγή της Linda Perry και έχει τον τίτλο“Lift Me Up”. Ο τίτλος “Bionic” αντικατοπτρίζει την ικανότητα της Aguilera να ανοίγει την φωνή της σε νέα επίπεδα και την χρησιμοποιεί με διάφορους τρόπους που δεν έχει ξαναδοκιμάσει.

Η Aguilera περιγράφει το album ως ένα μοναδικό μείγμα πολλών ειδών και στυλ μουσικής «Ήμουν σε θέση να διερευνήσω και να δημιουργήσω ένα φρέσκο και σέξυ ήχο χρησιμοποιώντας και ηλεκτρονικά και οργανικά στοιχεία. Είμαι πολύ χαρούμενη για τους fans που θα ακούσουν ένα νέο ήχο. Είναι κάτι το οποίο νομίζω δεν το περιμένει κανείς».

Εκτός από την ολοκλήρωση του album, το οποίο ηχογραφήθηκε στο δικό της studio, στο σπίτι της, μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Christina θα πρωταγωνιστεί και στο film “Burlesque” (η πρώτη της ταινία)

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Screen Gems στα τέλη του 2010 και «παίζουν»οι Cher,Stanley Tucci και Kristen Bell.blogger templates 3 columns | Make Money Online