Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Professional Sinnerz & Komis X τραγουδούν τον ύμνο του Fifa World Cup 2010


Ο ύμνος του
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
FIFA WORLD CUP 2010
στα ελληνικά από τους Professional Sinnerz & Komis Χ.
με τίτλο: "Wavin' flag - Coca-Cola celebration mix"
by K'NAAN featuring Professional Sinnerz & Komis Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το 2010, το ποδόσφαιρο, το αγαπημένο σπορ του πλανήτη έχει τη τιμητική του. Η πιο μεγάλη γιορτή, το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FIFA WORLD CUP 2010, ξεκινά στις 11 Ιουνίου 2010 στην Νότιο Αφρική.

Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή ήδη ξεκίνησε, στις 21 Σεπτεμβρίου με τη Παγκόσμια Περιοδεία του αυθεντικού Κυπέλλου FIFA WORLD CUP 2010 και στις 5 ηπείρους. Συνολικά 83 χώρες θα επισκεφθεί το τρόπαιο.

Η Coca-Cola σε συνεργασία με τη FIFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), φέρνει για δεύτερη φορά, το πολύτιμο τρόπαιο στην Αθήνα στις 9, 10 και 11 Απριλίου.

Coca-Cola, η πιο συνδεδεμένη με τη μουσική μάρκα στον πλανήτη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας γιορτής ανέθεσε σε ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα hip hop groups τους Professional Sinnerz & Komis Χ., τη προσαρμογή της πρωτότυπης σύνθεσης του Ύμνου του παγκοσμίου κυπέλλου FIFA 2010, του Σομαλού hip-hopper και ποιητή K’naan, στα ελληνικά με τίτλο "Wavin' flag - Coca-Cola celebration mix" by K'NAAN featuring Professional Sinnerz & Komis Χ.

Οι Professional Sinnerz & Komis Χ. τραγουδούν τον Ύμνο στο πνεύμα συναδέλφωσης της πιο μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη. Μπες στο www.meacoupa.gr, δες όλα τα νέα για το Τρόπαιο, κέρδισε προσκλήσεις και έλα την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 στο ολοήμερο event στο ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, για να φωτογραφηθείς με το αυθεντικό παγκόσμιο κύπελλο της FIFA και το Zakumi, τη μασκότ της διοργάνωσης, να πάρεις αυτόγραφο από το Roger Milla, να παρακολουθήσεις 3D σινεμά, να παίξεις απίθανα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, να τραγουδήσεις το “Wavin’ flag”, να μάθεις τη χορογραφία του Ύμνου να πάρεις μέρος στο LONGEST CELEBRATION VIDEO και να πάρεις τα ωραιότερα δώρα!

Μπες στο www.fifa.com/worldcup/organisation/trophytour/ και δες τις λεπτομέρειες της Παγκόσμιας Περιοδείας! Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε! Μείνε μαζί μας! Πάμε μαζί στη παγκόσμια γιορτή!

Ακούστε τον ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλου 2010

blogger templates 3 columns | Make Money Online