Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

CINEMA CLUB @ ΑΝΟΔΟΣ STAGE με Μύρωνα Στρατή !!!


ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ "OUR HOUSE"
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ "SHOWTIME"
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ + LIVE BAND

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η ομάδα του cinema επιστρέφει δυναμικά, εγκαθίσταται στην Άνοδο φέτος δημιουργώντας ένα Club που συνδυάζει ότι πιο φωτεινό και καινούργιο υπάρχει στο χώρο της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η Άνοδος που πέρυσι πρωταγωνίστησε ως το πιο μοδάτο live club της πόλης, με την επιμέλεια της ομάδας του cinema φέτος, μετατρέπεται σε ένα club που συνδυάζει τα θεματικά πάρτυ με το live.

Κάθε Πέμπτη το Cinema club @ Άνοδος Stage γίνεται ‘’Our House’’. Oι ομάδες Playground, Spirit of Love, Global Fantasy και Personas ενώνουν όλη τη house σκηνή σε ένα party. Μαζί τους κάθε εβδομάδα τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής.

Κάθε Παρασκευή το Cinema club @ Άνοδος stage φιλοξενεί την ομάδα των Red Alert Productions οι οποίοι είχαν την πρωτοποριακή ιδέα να μετατρέψουν το κοινό party σε ένα φαντασμαγορικό Show event που ονομάζεται ‘’Showtime’’ γεμάτο από τον ήχο της R&B και House μουσικής.

Κάθε Σάββατο ο Μύρωνας Στρατής σε ένα μοναδικό live set με την μπάντα του.

Ο Μύρωνας Στρατής κατάφερε φέτος να δημιουργήσει τον πιο φρέσκο ήχο της πόλης, να μονοπωλήσει με τα τραγούδια του τα air play των ραδιοφωνικών σταθμών και των club, δημιουργώντας μετά από αρκετά χρόνια ένα καινούργιο μουσικό κύμα.

Στα decks μιξάρει τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες ο dj Momos.

Φέτος ο ήχος της πόλης θα χτυπά δυνατά στο μεγαλύτερο club της Αθήνας, το Cinema Club@ Άνοδος Stage.


Cinema Club at ΑΝΟΔΟΣ STAGE
Πειραιώς 183 κ Παλλάντος 38
Τηλ:210 3468100

blogger templates 3 columns | Make Money Online