Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

"Στημένη" η αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X Factor

Ναι!!! Είναι αλήθεια.

Η αποχώρηση της Ήβης ήταν
προϊόν σχεδιασμού
σύμφωνα με το δελτίο τύπου
της Sony Music.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Την περασμένη Παρασκευή το μεγάλο φαβορί του X Factor, Ήβη Αδάμου αποχώρησε μετά την διπλή ψήφο που πήρε από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έστειλε η δισκογραφική εταιρεία Sony Music η αποχώρηση της Ήβης ήταν καθαρά θέλημα Γιώργου Θεοφάνους, αφού η παραγωγή προσπάθησε για αρκετή ώρα να τον μεταπείσει.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Sony Music

«Όπως είναι γνωστό, δυνάμει διεθνών συμβάσεων, η Sony Music έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή αλλά και με άλλους συμμετέχοντες του talent show "X-Factor". Στην Ελλάδα με άψογο και αξιόπιστο τρόπο το πετυχημένο "X-Factor" οργανώνεται εδώ και δύο χρόνια από την εταιρία παραγωγής ΕΝΑ PRODUCTIONS και τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1σε συνεργασία με την εταιρία μας.


»Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το "X-Factor", την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στο πλαίσιο της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρίας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της παραγωγής του "X-Factor" και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.


»Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η Sony Music έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών της.


»Προς άμεση αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας, θεωρούμε σωστό να επιστρέψει η Ήβη Αδάμου στο τρέχον "X-Factor" και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.


»Η αξιοπιστία της Sony Music, του ANT1 και του διεθνούς "X-Factor" δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η Leona Lewis, o Paul Potts και η Suzan Boyle το 2009».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Θεοφάνους συνεργάζεται με τη Sony Music και είναι από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά συνθέτες της εταιρίας έχοντας γράψει τραγούδια στη Νατάσα Θεοδώριδου, στον Αντώνη Ρέμο και άλλους. Οι τελευταίες φήμες θέλουν το συνθέτη να παίρνει τη θέση του Φοίβου στη Heaven μετά την αποχώρηση του δεύτερου. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση.

blogger templates 3 columns | Make Money Online