Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Στις 23 Νοεμβρίου το Best Of της Britney Spears !!!


Στις 23 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει
η πολυαναμενόμενη συλλογή της Britney Spears

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η Britney Spears έκανε ντεμπούτο κατευθείαν στο #1 του Billboard Hot 100 με το νέο της single «3» κάνοντάς την έτσι, το πρώτο καλλιτέχνη που φτάνει κατευθείαν στην κορυφή τα τελευταία 3 χρόνια όπως αναφέρει το Billboard.

Το τραγούδι έκανε ντεμπούτο και στο #1 των Billboard Digital Charts.

Το περιοδικό Rolling Stone έγραψε « 3 is an instant Britney Classic» και του έδωσε 4 αστέρια δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερη προσμονή για το album «The Singles Collection».

Το τραγούδι το έγραψε ο hit maker Max Martin. Η τελευταία φορά που ανέβηκε ένα τραγούδι κατευθείαν στην κορυφή ήταν το 2006 με τον νικητή του American Idol Taylor Hicks.

Η Britney είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που δεν έχει συμμετάσχει στο American Idol και φτάνει κατευθείαν στο #1 του Billboard Hot 100.

Η τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι τέτοιο ήταν το 1998 με το τραγούδι
«Do Wop (That Thing)» της Lauryn Hill το 1998.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους fan μου που αγόρασαν το “3” και το τραγούδι βρέθηκε στο #1 του Billboard Hot100» δήλωσε η Britney και συνεχίζει «Είμαι πολύ ευλογημένη έχοντας τους καλύτερους fan σε όλο τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενη που αγαπάτε αυτό που κάνω γιατί το κάνω για εσάς. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να δείτε το video».

Το video του «3» θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στοbritney.com, britneyspears.com και σε όλα τα επίσημα web sites της.

Το “3” γίνεται το πιο πρόσφατο classic τραγούδι της Britney και είναι το μοναδικό νέο τραγούδι που θα υπάρχει στο «The Singles Collection».

Θα υπάρχουν 2 διαφορετικές εκδόσεις για το «The Singles Collection».

Η μια είναι το ultimate fan box set και η standard version.

Η standard version του «The Singles Collection» θα περιέχει τις 17 μεγαλύτερες επιτυχίες της καθώς και το νέο τραγούδι “3” σε μονό cd στις 23 Νοεμβρίου.

Το ultimate fan box set του «The Singles Collection» θα κυκλοφορήσει και αυτό στις 23 Νοεμβρίου και θα περιέχει όλα της τα 29 singles καθώς και το νέο single «3».

Το κάθε cd θα έχει δική του ξεχωριστή θήκη με το original εξώφυλλο και θα περιέχει επιπλέον και b-side ή remix του τραγουδιού.

Η συλλογή θα περιέχει και DVD με όλα τα video της Britney σε χρονολογική σειρά. Το ultimate fan box set θα περιέχει επίσης ένα special booklet με φωτογραφικό υλικό και διασκεδαστικά γεγονότα για το κάθε τραγούδι.

Στα 10 χρόνια καριέρας η Britney έχει 5 albums που έφτασαν κατευθείαν στο #1 του Billboard Top 200 και 23 top40 hits στο Billboard Pop Singles.

Παγκοσμίως η Britney είναι μια απο τις top-selling artists της τελευταίας δεκαετίας με συνεχόμενες επιτυχίες με τα album της...…Baby One More Time (1999), Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007) και Circus (2008).

Έχει πουλήσει πάνω από 63 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Η Britney αυτή την περίοδο συνεχίζει την περιοδεία της στα πλαίσια του promotion για το album της “Circus”.

Η «The Circus Starring Britney Spears» tour ξεκίνησε από την γενέτειρα πόλη της την Louisiana τον Μάρτιο του 2009.

Απολαύστε το νέο τραγούδι της Britney Spears




Σχετικές Αναρτήσεις

Νέο «Best Of» από την Britney Spears !!!
Μια δεκαετία Britney Spears !!!
Το νέο single της Britney Spears !!!

blogger templates 3 columns | Make Money Online