Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Νέο album απο την Leona Lewis !!!


Το νέο album της Leona Lewis με τίτλο «ECHO»
κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου

Η εξαιρετική ιστορία της Leona Lewis
συνεχίζεται...

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Αφού κέρδισε την καρδιά όλων το 2006 κερδίζοντας την πρώτη θέση στο Βρετανικό X-Factor, η Leona έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τον κόσμο.

Το debut album της "Spirit" έχει ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ανέβηκε στο #1 σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, έσπασε πολλά ρεκόρ, έλαβε σημαντικά βραβεία καθώς και σημαντικές υποψηφιότητες και έγραψε ιστορία στην Μεγάλη Βρετανία και στην Αμερική.

Η Leona έχει «ξοδέψει» το μεγαλύτερο μέρος του 2009 στο studio δουλεύοντας για το νέο της album και το single "Happy" είναι το πρώτο δείγμα της πολύ αναμενόμενης επιστροφή της.

Στο "Happy" η Leona κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Επιστρέφει με μια επική μπαλλάντα. Απο την πρώτη στιγμή που ξεκινάει να τραγουδάει είναι φανερό το γιατί έχει φτάσει τόσο ψηλά. Το τραγούδι το έχει γράψει ο Ryan Tedder, ο οποίος είχε γράψει και το "Bleeding Love".

«Αυτά τα φωνητικά ήταν εντελώς αυθόρμητα. Τραγούδησα αμέσως όταν πήγα στο studio. Μερικές φορές είναι καλύτερο να μην το σκέφτεσαι πολύ» λέει η Leona και συνεχίζει «Είναι παράξενο γιατί οι ψηλοί τόνοι της φωνής μου είναι αυτοί που μπορώ να τραγουδήσω πιο εύκολα. Ήμουν εκπαιδευμένη στην όπερα επομένως αυτό μου έρχεται φυσιολογικά».

Το "Happy" είναι το πρώτο single από το νέο -δεύτερο- album της που έχει τον τίτλο "Echo". Το album θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου και κυκλοφορεί ακριβώς δύο χρόνια μετά από την εντυπωσιακό της ντεμπούτο "Spirit".

Το "Echo" υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις,εξαιρετικές μελωδίες και φανταστικά φωνητικά.Στο album αυτό η Leona Lewis συνεργάζεται με τους Ne-Yo, John Shanks, Max Martin και Ryan Tedder όπως επίσης με τους Xenomania και Julian Bennetta.

Η Leona ξέρει πολύ καλά τις απαιτήσεις του κοινού μετά το μεγάλο buzz που έκανε με τον πρώτο δίσκο (κάτι που θέλει να το βγάλει από το μυαλό της) και θέλει να επικεντρωθεί στο να δημιουργήσει ωραία τραγούδια-όπως το "Happy".

Η Leona λέει «Είμαι πραγματικά περισσότερο πεπεισμένη με αυτό το album σε σχέση με το προηγούμενο. Είχα τον έλεγχο σε αυτό το δίσκο και αυτό με έκανε να αισθάνομαι πιο άνετα. Πιστεύω ότι είναι ένα album γεμάτο πολύ ωραία τραγούδια και εύχομαι ότι θα «ταρακουνήσουν» τον κόσμο, όπως «ταρακούνησαν» εμένα. Το ελπίζω.»

«Είναι παράξενο το ξέρω, αλλά μερικές φορές είναι κάτι πέρα από τις δυνάμεις μου. Δεν είναι απαραίτητο ότι ένας στίχος είναι κάτι που μου έχει συμβεί αλλά νιώθω σχεδόν σαν να μου έχει συμβεί διότι μπορώ να παρασυρθώ από το συναίσθημα και όταν αυτό συμβαίνει είναι συναρπαστικό».

Τα τραγούδια του album

1 Happy

2 I Got You

3 Can't Breathe

4 Brave

5 Outta My Head

6 My Hands

7 Love Letter

8 Broken

9 Naked

10 Stop Crying Your Heart Out

11 Don't Let Me Down


Leona Lewis - ECHO - Coming November 2009



Leona Lewis - Echo - NEW ALBUM 2009 (PROMO)

blogger templates 3 columns | Make Money Online