Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

118 Διάσημοι Έλληνες Γυμνοί

118 Διάσημοι Έλληνες Γυμνοί
Φωτογραφήθηκαν για το Downtown στηρίζοντας αφιλοκερδώς τον αγώνα κατά του AIDS

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More+ photos


Kόκκινο είναι το χρώμα της καρδιάς (Ένας άνθρω¬πος θα πεθάνει από ΑΙDS στα επόμενα 15 δευτερόλεπτα που θα σου χρειαστούν για να διαβάσεις αυτή την πρόταση).

Kόκκινο είναι το χρώμα του αίματος (Από το 1981, όταν «εμφανίστηκε» η νόσος, μέχρι σήμερα, έχουν χάσει τη ζωή τους 30 εκατομ¬μύρια άνθρωποι - μια λεπτή, αιμάτινη γραμμή γύρω από τη Γη...).

Ο έρωτας είναι «κόκκινο», το πάθος, η αδρεναλίνη (Μόνο 1 στους 2 νέους ηλικίας 16-24 χρόνων χρησιμοποιεί προφυλακτικό, είτε γιατί η σχέση που έχει «είναι μόνιμη» (62,9%) είτε γιατί χω¬ρίς αυτό νιώθει «μεγαλύτερη ευχαρίστηση» (43,2%). Έκπληξη: 16.000 Έλληνες είναι φορείς, χωρίς να το γνωρίζουν...).

Το κόκκινο είναι «η σημαία» του αγώνα (Η κορδέλα-σύμβολο του ΑΙDS είναι κόκκι¬νη. H μνήμη δεν έχει χρώμα).

* To «δύο» είναι κόκ¬κινο. Για τρίτη χρονιά, 118 επώνυμοι Έλληνες στή¬νουν γυμνά ντουέτα για το DownTown, σπάζοντας το «ταμπού» που εμποδίζει την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του ΑΙDS. Mάθε και προφυλάξου. Η σιωπή είναι μαύρο.

Σημαντικό μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων του συγκεκριμένου τεύχους θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση ACT UP.

120 Έλληνες φωτογραφίζονται γυμνοί σε ένα τεύχος υπερπαραγωγή, του οποίου μέρος των εσόδων κατατίθεται στην Act-Up, ενάντια στον ιό του AIDS, της προκατάληψης και της φοβίας. Ερχόμαστε στον κόσμο γυμνοί και φεύγουμε γυμνοί. Χωρίς τις αποσκευές μας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το DownTown υπενθυμίζει μια υπόθεση που αφορά όλους μας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μαζί με τη Μαρία Ιακώβου ήταν από τους πρώτους που δέχτηκαν να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας. Οι δυο φίλοι φωτογραφήθηκαν πριν λίγες μέρες από τον Βαγγέλη Κύρη, ενώ την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται στην αρχή ενός μεγάλου έρωτα, γεγονός που δεν επιβεβαιώνει βέβαια κανείς από τους δύο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά είναι ο γνωστός στιλίστας, Σωτήρης Τσαγδής, που είναι στενός φίλος του Αλέξανδρου και επιμελείται ενδυματολογικά τη Μαρία στην πίστα.

Η Μαρία Σολωμού ήταν από τους πρώτους που δέχτηκε να συμβάλει στον ιερό αυτό σκοπό, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μάριο Αθανασίου. Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε στο φακό του Βαγγέλη Κύρη μαζί με το συνάδελφό της, Δημήτρη Αλεξανδρή.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (παίζει στην παράσταση Σεσουάρ για Δολοφόνους στο θέατρο Αποθήκη και στη σειρά του Mega Όλα στον Aέρα) με το σύντροφό της Γκρεγκ Μόργκαν (μοντέλο) ποζάρουν στο φακό του Βαγγέλη Κύρη.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online