Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάει "New York" !!!


Το δικό του club άνοιξε στην συμπρωτεύουσα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ένα πολύ γνωστό club ανακαινίστηκε στην Θεσσαλονίκη, με την σφραγίδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο γνωστός παρουσιαστής βαδίζοντας στα χνάρια του φίλου του, Αντώνη Ρέμου, που έχει ανοίξει την γνωστή καφετέρια «Famous Café» στην Θεσσαλονίκη, απέκτησε το δικό του club στην συμπρωτεύουσα με το όνομα “New York”.

Πρόκειται για το γνωστό club «Velvet» στην οδό Αχελώου, που ανακαινίστηκε, απέκτησε καινούργιο όνομα («New York») και είναι το νέο σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, αφού πολλοί διάσημοι που μένουν ή περνούν από την πόλη το έχουν ήδη κάνει στέκι τους.

Συνεργάτης του Γρηγόρη, σε αυτό το εγχείρημα είναι ο γνωστός Θεσσαλονικιός Βασίλης Τουρώνης, που είναι ιδιοκτήτης γνωστών ραδιοφωνικών σταθμών, όπως ο Star Fm και ο Ελληνικός.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Γρηγόρης και ο Βασίλης έχουν ανακαλύψει πολλά νέα ονόματα, τα οποία θέλουν να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους στο νεαρόκοσμο της πόλης παίζοντας στο club τους.

Στα εγκαίνια του club εμφανίστηκαν οι Θεσσαλονικείς “Onirama” δίνοντας στη συνέχεια την σκυτάλη σε όλες σχεδόν τις πάντες της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να εμφανιστούν εκεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online