Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - «ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ»!!!




Καινούργιος δίσκος, διαφορετικός ήχος, ίδια βελούδινη, μελωδική, φωνή.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει με καινούριο c.d. με τίτλο «Και τα μάτια κι η καρδιά».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ένα c.d. που «γεννήθηκε» στη Μαδρίτη , με τη συνεργασία του διάσημου Ισπανού συνθέτη-παραγωγού , βραβευμένου με δύο Grammy, Javier Limon. Μία υπέροχη καινούργια δουλειά, που παράλληλα με την Ελλάδα θα κυκλοφορήσει και σε όλο τον κόσμο , με τον τίτλο «Mirame» . Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Γιώργου Κυβέλου.

Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις μέσα από την οποία η ελληνική μουσική αποκτά κουβανέζικο χρώμα, διατηρεί λάτιν στοιχεία, διοχετεύει το πάθος και τα δάκρυα της κιθάρας φλαμένκο καθώς κάθε τραγούδι γράφει μία διαφορετική μουσική ιστορία.

Στο c.d. περιλαμβάνεται και ένα ντουέτο με την Ισπανίδα ερμηνεύτρια Buika με τίτλο «Mirame» το οποίο σύμφωνα με τον Javier Limon «αποτελεί το πρώτο βήμα προς το αύριο της μουσικής μια που μελλοντικά όλες οι κουλτούρες θα αλληλοκατανοούνται.Η Αφρική , η Ανδαλουσία και η Ελλάδα είναι τα τρία πόδια στα οποία στηρίζεται η σύνθεσή μου».


Τη μουσική των τραγουδιών εκτός από τον Javier Limon , υπογράφουν οι : Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιάννης Μήτσης, Ποίμης Πέτρου, Γιώργος Καραδήμος και ο Ζέλικο Γιοξίμοβιτς και τους στίχους οι: Λίνα Νικολακοπούλου, Νίκος Μωραϊτης, Μιχάλης Γκανάς, Κώστας Φασουλάς, Σμάρω Παπαδοπούλου και Λήδα Ρουμάνη.

Στο cd υπάρχουν και δύο radio versions των τραγουδιών «Πες μου» και «Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ» σε ενορχήστρωση του Soumka.

Τις τελευταίες ημέρες, όλοι έχουν πάρει μία γεύση από το ολοκαίνουργιο c.d. της καταξιωμένης ερμηνεύτριας , αφού στα ραδιόφωνα παίζεται ήδη το τραγούδι «Τον έρωτα ρωτάω» που μας «συστήνει» με τον τρόπο του τη νέα δουλειά της Ελευθερίας Αρβανιτάκη


Απολαύστε το τραγούδι «Το τέλος μας δες» σε μουσική του Zeljko Joksimovic και στίχους Νίκου Μωραΐτη


Σχετικές αναρτήσεις

Συνεργασία Zeljko Joksimovic & Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

blogger templates 3 columns | Make Money Online