Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Η αγωνία μεγαλώνει στο X FACTOR !!!


Είναι πια γεγονός πως κάθε λεπτομέρεια θα μετρήσει σημαντικά στην παραμονή των διαγωνιζομένων στο παιχνίδι και έτσι τόσο οι κριτές όσο και τα παιδιά είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει αρχίσει, οι υποψήφιοι είναι 9 πια και τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ δύσκολα.

Οι επιλογές των τραγουδιών που θα βοηθήσουν τους διαγωνιζόμενους να δείξουν όλες τις πτυχές του ταλέντου τους αλλά και η εντατικοποίηση των προβών με στόχο να αποφύγουν το παραμικρό λάθος, είναι τα στοιχεία στα όποια έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα οι manager των παιχτών.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει επιλέξει τέσσερα πολύ δυνατά τραγούδια για τα αγόρια της ομάδας της με στόχο να αποφευχθεί για μία ακόμη εβδομάδα κάποια αποχώρηση από την κατηγορία που μανατζάρει.

Ο Γιώργος Λεβέντης που δεν έχει περιθώρια λάθους, διάλεξε για την Ιωάννα μία υπέροχη ελληνική μπαλάντα και ευελπιστεί και αυτή τη φορά η νεαρή τραγουδίστρια να εντυπωσιάσει και να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Μουρατίδης μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Γιώργου Κλακουμάνου αλλά και την απογοητευτική εμφάνιση της Κέλλυ στο προηγούμενο live είδε τα περιθώρια να στενεύουν για την ομάδα του. Έτσι φρόντισε η επιλογές των τραγουδιών που θα ερμηνεύσουν ο Κωνσταντίνος και η Κέλλυ να είναι δύο πολύ σημαντικά τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο ελπίζοντας πως οι δύο τραγουδιστές θα αγγίξουν το κοινό με την παρουσία τους στο 8ο live.

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους θα δώσει την ευκαιρία στα δύο group του, να ερμηνεύσουν δύο πολύ ρυθμικά και ευχάριστα ελληνικά τραγούδια ελπίζοντας ότι θα ξεσηκώσουν το κοινό στο πλατό του X FACTOR και θα παραμείνουν στο παιχνίδι και αυτή την εβδομάδα.

blogger templates 3 columns | Make Money Online