Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

H Τζένιφερ Άνιστον γυμνή στο νέο τεύχος του GQ !!!






Η Τζένιφερ Άνιστον φοράει απλά μία γραβάτα και αφήνει όλα τα άλλα να φανούν στο εξώφυλλο του αντρικού περιοδικού GQ. Μιλάει, φυσικά, και για τις φήμες γύρω από το πρόσωπό της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Photos


«Δεν περιμένω το παιδί του Τζόν Μέιερ και δεν του έχω κάνει πρόταση γάμου» λέει και συνεχίζει να δίνει τροφή στους απανταχού κουτσομπόληδες αν και σε προηγούμενες δηλώσεις της είχε πει πως δε θα ‘πρεπε να ασχολείται κανείς μαζί της. Εννοείται πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αναφέρθηκε πάλι στην Αντζελίνα Τζολί αλλά αυτή τη φορά κάνοντας πλάκα. «Το αστείο είναι ότι ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πως πάμε όλοι μαζί στο Χάμπτονς τα σαββατοκύριακα. Εκεί παίρνω στα πόδια μου τη Ζαχάρα και τον Νοξ (παιδιά της Τζολί) στα πόδια μου».

Μιλάει και για τη νέα της ταινία λέγοντας πως όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή αντιδρούν στο κατεστημένο. «Υπάρχουν τόσες πολλές ταινίες εκεί έξω που δε δίνουν δύναμη στη γυναικεία φύση και την κάνουν σημαντική μόνο όταν βρει κάποιον άντρα. Μόνο έτσι είναι ευτυχισμένες και δεν είναι του στυλ μου αυτό».

Απολαύστε την φωτογράφιση της Jenifer στο περιοδικό GQ

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online