Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ο Γιώργος Περρής και το Quinteto TANGartO !!!

Δελτίο Τύπου


Από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου (και κάθε Δευτέρα στις 21:00 για περιορισμένες εμφανίσεις), στο Πolis Stage (Πέτρου Ράλλη 18), ο Γιώργος Περρής και το Quinteto TANGartO προσκαλούν το κοινό σε μια μοναδική μουσική παράσταση όπου ελληνικά τραγούδια "αγκαλιάζονται" από γαλλικά, ισπανικά, πορτογαλέζικα, ιταλικά αλλά και αγγλικά κομμάτια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος. Το live θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια σε αρκετές γλώσσες. Ο Γιώργος Περρής θα τραγουδήσει το "Μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων", το "Τρίτο στεφάνι", το "Κυκλοφορώ κι Οπλοφορώ", το «Παράπονο-ξενιτιά" αλλά και κλασικές γαλλικές επιτυχίες, όπως το "Je t'aime" της Lara Fabian ή το "Ne me Quitte pas" του Jacques Brel. Ακόμη τραγούδια ισπανικά, πορτογαλέζικα, ιταλικά και αγγλικά. Στην παράσταση θα ακουστούν ακόμη κομμάτια από τη δισκογραφία του αλλά και τραγούδια από το τελευταίο του cd με τίτλο "Παίρνω Ανάσα".

Οι TANGartO είναι ένα σχήμα πέντε μουσικών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ερμηνεία και το αυθεντικό αίσθημα των αργεντίνικων τάνγκο. Αποτελούνται από τους: Λευτέρη Γρίβα - μπαντονεόν, Γιώργο Παναγιωτόπουλο - βιολί, Θωμά Κοντογεώργη - πιάνο(Καλλιτεχνική επιμέλεια-Ενορχήστρωση), Irwan Easty - κιθάρα, Γιώργο Αρνή - κοντραμπάσο.

ΕΝΑΡΞΗ : Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου
(και κάθε Δευτέρα στις 9μ.μ. για περιορισμένες παραστάσεις)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ: 30 ευρώ (καθήμενοι) και 15 ευρώ (στο μπαρ)

blogger templates 3 columns | Make Money Online