Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

X-Factor Live 12/12 Ο Χρήστος εκτός μάχης!



Η πορεία για την ανάδειξη του νικητή στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό, στο X FACTOR, συνεχίστηκε και στο 8ο live με αμείωτο ενδιαφέρον και με την αγωνία να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σε ένα ακόμα show, οι διεκδικητές της κορυφής έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό να διατηρήσουν το όνειρο τους ζωντανό και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ο Χρήστος και η Κέλλυ παρά την καλή τους εμφάνιση στο live, ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση αποδεικνύοντας πως το να είναι κάποιος απλά καλός στην φάση που έχει φτάσει το X FACTOR δεν είναι πια αρκετό για να τον κρατήσει στο παιχνίδι.

Οι δύο τους είχαν μία δεύτερη ευκαιρία να αποδείξουν στους κριτές ότι αξίζουν να παραμείνουν αλλά η ανάλαφρη στάση που κράτησε ο Χρήστος στην ερμηνεία του σε αντίθεση με την θέληση που επέδειξε η Κέλλυ στην αντίστοιχη δική της ήταν το καταλυτικό σημείο ώστε οι κριτές να αποφασίσουν την αποχώρηση του νεαρού τραγουδιστή από το X FACTOR.

Έτσι το 8ο live αποδείχθηκε πως δεν ήταν τυχερό για την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη που είχε την πρώτη απώλεια της στο παιχνίδι.

Στο τέλος της βραδιάς λοιπόν, έμειναν 8 οι διαγωνιζόμενοι του X FACTOR και είναι πια σαφές πως όσο πλησιάζει ο μεγάλος τελικός κανείς από τους κριτές δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για την επιτυχία της ομάδας του αφού οι εκπλήξεις και οι ανατροπές θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στα live που απομένουν.

Στο 8o live εμφανίστηκαν ως guest οι Juke box λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρηση τους. Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε μέσα στο X FACTOR παρουσίασε την πρώτη του δουλεία, μια διασκευή του τραγουδιού "All I want for Christmas is you" που επιμελήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Το τραγούδι αυτό κυκλοφορεί αποκλειστικά από το απόλυτο μουσικό portal, το 123play.gr και τα έσοδα αυτής της πρωτοβουλίας θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική Ένωση "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ".

blogger templates 3 columns | Make Money Online