Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Mad Δημοπρασία Αγάπης 2008 !!!


Η καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη Δημοπρασία Αγάπης του Mad η οποία πραγματοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά και στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου και πρόκειται να διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Για 1η χρονιά τo concept διαφοροποιείται: φέτος οι καλλιτέχνες δωρίζουν τα προσωπικά τους, χειροποίητα λευκώματα "Mad Books", αντί για αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα τους που ίσχυε τις προηγούμενες χρονιές. Ο κάθε καλλιτέχνης που θα συμμετέχει στη Mad Δημοπρασία Αγάπης θα επιμεληθεί προσωπικά το Mad λεύκωμα του με χειρόγραφες απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα φιλοξενούνται στις σελίδες του, φωτογραφίες, σκίτσα και άλλα αναμνηστικά δικά του όπως π.χ. εισιτήρια από συναυλίες του, μικρά προσωπικά αντικείμενα, κ.α.

Φέτος, το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο Ίδρυμα "Αμυμώνη", ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που έχει κύριο στόχο τη ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες (αυτισμό, νοητική στέρηση, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κλπ) και των οικογενειών τους.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στη Μad Δημοπρασίας Αγάπης μέσα από το ricardo.gr με on line bidding για να αποκτήσει τα πολυπόθητα προσωπικά Mad λευκώματα των αγαπημένων του καλλιτεχνών. Η τιμή εκκίνησης του κάθε λευκώματος "Mad Book" έχει οριστεί στα 10 Eυρώ. Όποιος ενδιαφερόμενος προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό για κάθε λεύκωμα κατά τη λήξη της δημοπρασίας θα κερδίσει το προσωπικό λεύκωμα του αγαπημένου του καλλιτέχνη.



Mad Δημοπρασία Αγάπης 2008

“Χτυπήστε” τα Mad Book των αγαπημένων σας καλλιτεχνών

blogger templates 3 columns | Make Money Online