Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Δολοφονήθηκε ο σύζυγος της Αγγελικής Ηλιάδη !!!

Αγγελική Ηλιάδη
Στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Νεκρός ο σύντροφός της.

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ από δύο άγνωστους που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού δέχτηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην λεοφώρο Αλκυονίδων στη Βούλα ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, Μούσες, Μπάμπης Λαζαρίδης.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μαζί του ήταν και η σύντροφός του, Αγγελική Ηλιάδη, η οποία τραυματίστηκε στο πόδι και νοσηλεύεται σε κλινική των νοτίων προαστίων.

Οι στόχοι της επίθεσης ήταν μέσα στο σταθμευμένο πολυτελές μαύρο τζιπ μάρκας BMW που άνηκε στον επιχειρηματία, ενώ στον τόπο του τραγικού συμβάντους βρέθηκαν είκοσι κάλυκες διαφορετικού διαμετρήματος.

Η είδηση έφτασε αμέσως στις Μούσες. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην πίστα ο Γιώργος Χρήστου, ο οποίος διέκοψε το πρόγραμμα λέγοντας στο κοινό πως συνέβη κάτι σοβαρό και το μαγαζί πρέπει να κλείσει.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του μαγαζιού. Από την πρώτη στιγμή οι περισσότεροι λένε ότι η δολοφονία έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών ένω είναι γνωστό πως ο επιχειρηματίας οπλοφορούσε γιατί φοβόταν για τη ζωή του.

Ο Μπάμπης Λαζαρίδης ήταν ακόμα παντρεμένος με την τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη ενώ τα τελευταία χρόνια συζούσε με την Αγγελική Ηλιάδη και είχαν αποκτήσει μαζί ένα γιο. Αν και στην αρχή ακούστηκε πως το παιδί ήταν μαζί τους τη στιγμή της επίθεσης, το περιβάλλον του ζευγαριού το διαψεύδει .

Πηγή: Yupi.gr

blogger templates 3 columns | Make Money Online