Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ο Μάριος Φραγκούλης στο PUBLIC !!!

Μια μοναδική “Mario & Friends” βραδιά, αφιερωμένη σε ένα κοινωφελή σκοπό με διεθνή χαρακτήρα.
Τα Public και ο Μάριος Φραγκούλης συμπράττουν για την ενίσχυση του οργανισμού
«World Centers of Compassion for Children International”

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στo κοινωνικό σύνολο, τα καταστήματα Public αναλαμβάνουν δράση με στόχο την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού ‘World Centers Of Compassion For Children International’ που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το Public στην πλατεία Συντάγματος με σύμμαχο το γνωστό τενόρο και πρεσβευτή του ‘World Centers of Compassion for Children International’, Μάριο Φραγκούλη, διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα καταστήματα Public θα κηρύξουν την επίσημη έναρξη της δημοπράτησης μιας συλλεκτικής πλακέτας, η οποία φέρει την υπογραφή των διάσημων φίλων του, ξένων και ελλήνων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη δημιουργία του δίσκου του γνωστού τενόρου, με τίτλο «Mario & Friends…what a wonderful world».

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι: Lucio Dalla, Lara Fabian, Justin Hayward, Madeleine Peyroux, Alessandro Safina, Steve Balsamo, αλλά και οι Μανώλης Λιδάκης και Γιώργος Περρής, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα στα μουσικά δρώμενα της εγχώριας δισκογραφίας.

Η ενέργεια συνολικά, θα κορυφωθεί στις 9 Μαρτίου με μια ειδική εκδήλωση όπου θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της πλακέτας από τον Μάριο Φραγκούλη καθώς και η παράδοση του χρηματικού ποσού που έχει συγκεντρωθεί στη βραβευμένη με Nobel Ειρήνης Betty Williams, προέδρο του World Centers Of Compassion For Children International η οποία θα επισκεφθεί τη χώρα μας ειδικά γι αυτό το σκοπό.

Η διαδικασία της δημοπράτησης είναι απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μήνυμα από το κινητό τους τηλέφωνο στο πενταψήφιο νούμερο 54954.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τον τρόπο αποστολή των μηνυμάτων υπάρχουν διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.public.gr.

Όσα περισσότερα μηνύματα στείλει κανείς τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να αναδειχθεί ως ο τυχερός νικητής στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για τη συναυλία.

Τα καταστήματα Public με πραγματικό ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία αναλαμβάνουν δράσεις και συμμετέχουν σε ενέργειες που προάγουν τον πολιτισμό και στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο.


blogger templates 3 columns | Make Money Online