Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Η Άντζυ Σαμίου στο Astra Live !!!



Άντζυ Σαμίου- Κωνσταντίνος Σερέτης-Κωνσταντίνος Αργυρός

από τις 6 Φεβρουαρίου στο ASTRA Live.



Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Νύχτες διασκέδασης… νύχτες γεμάτες μουσική… νύχτες γεμάτες «Astra». Απ’ την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου το «Astra Live» υποδέχεται τρεις καλλιτέχνες που εγγυώνται για την ξέφρενη διασκέδαση σας!!!

Η ανανεωμένη Άντζυ Σαμίου αναλλοίωτη στο χρόνο, επιστρέφει με την νέες της επιτυχίες «Ασπιρίνη» αλλά και το τσιφτετέλι «Έλα μπες» καθώς και τα τραγούδια που αγαπήσαμε όπως «Παράλληλη Αγάπη», «Μια μέρα μακριά είναι το αύριο», «Ημισφαίρια», «Που μοιράζουν δύναμη» και πολλά άλλα που θα μας ξεσηκώσουν αλλά και θα μας συγκινήσουν!


Ο Κωνσταντίνος Σερέτης μας καλεί να λύσουμε το δικό του «Αίνιγμα» που ακούγεται δυνατά στα ραδιόφωνα!


Με την γνήσια λαϊκή φωνή του ο Κωνσταντίνος Σερέτης μας παρουσιάζει και τα τραγούδια «Δεν σου ζήτησα τίποτα» και «Δεν είναι από χαρτί» απ’ τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του!!


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας καθηλώνει με την ερμηνεία του στην μπαλάντα «Όλα θα αλλάξουν» απ’ το ομότιτλο cd του ενώ μας ξεσηκώνει στους ρυθμούς του «Σε ξέρω καλά» μέσω του οποίο μας συστήθηκε!!


Κορυφαία στιγμή του προγράμματος το ντουέτο του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Άντζυ Σαμίου «Αμοιβαίος Έρωτας» που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν η Άντζυ με τον Σταμάτη Γονίδη!!!


Το πιο κεφάτο σχήμα συμπληρώνουν πολλά νέα παιδιά που απ την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο εγγυώνται νύχτες γεμάτες «Άστρα».. στο «Astra Live».



Χορηγός Επικοινωνίας: Κοσμοράδιο 95.1


ΑSTRA Live
Φρίξου 6
Περιοχή Σφαγεία -Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-533332

blogger templates 3 columns | Make Money Online