Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

«Ελλάδα έχεις ταλέντο» Νο2 !!!

Οι ετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού έχουν αρχίσει. Ποια θα είναι όμως η τυχερή παρουσιάστρια που θα μας πει «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ;


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Τρεις είναι οι υπελεκίδου, ψυχαγωγία, Τηλεοπτικές Εκπομπές, οψήφιες που φλερτάρουν με τον ρόλο της παρουσιάστριας. Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια, την Κέλλυ Κελεκίδου και την Έλλη Κοκκίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, όχι τόσο στο σκηνικό, όσο στα πρόσωπα. Μπορεί η Σοφία Αλιμπέρτι να είναι το δυνατό χαρτί του καναλιού, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι η παρουσιάστρια του show.

Έτσι στο τραπέζι της παραγωγής, “έπεσε” το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλιας, η οποία έχει εμπειρία στην παρουσίαση, από το show που παρουσίασε μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη, «Baby Dance». Αλλά η οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί, αφού σκέφτηκαν να στρέψουν το ενδιαφέρον τους και στις τραγουδίστριες, βάζοντας στο παιχνίδι την Κέλλυ Κελεκίδου και την Έλλη Κοκκίνου.

Εκτός από την παρουσίαση, μεγάλο πρόβλημα φαίνεται πως είναι και η επιλογή της κριτικής επιτροπής αφού αν τα γυρίσματα ξεκινήσουν τον Μάιο, η Ματθίλδη Μαγγίρα δεν θα μπορεί να είναι, λόγω της Eurovision, ενώ με ερωτήματα είναι και οι συμμετοχές των Ηλία Ψινάκη και Βαγγέλη Περρή.

Ο πρώτος, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να προωθήσει το δικό του σόου και για τον Βαγγέλη Περρή ακόμη δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση.

blogger templates 3 columns | Make Money Online