Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

X FACTOR Λούκας Γιώργκας ο μεγάλος Νικητής !!! (Update)


Το X Factor έφτασε στο τέλος του! Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό και με νικητή τον ΛΟΥΚΑ.

Ήταν μία μαγική βραδιά που είχε πολύ τραγούδι, πολλές εκπλήξεις και βέβαια πολύ αγωνία για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και την ανάδειξη του κορυφαίου τραγουδιστή του X Factor.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More +Videos + Photos


Οι 4 φιναλίστ μπήκαν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το έπαθλο του X Factor. Και το δήλωσαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο από την έναρξη του τελικού που τραγούδησαν όλοι μαζί του "we will rock you" αλλά και με τις ερμηνείες τους στα κομμάτια που παρουσίασαν.

Όλοι τους έδειξαν ότι δίκαια έφτασαν ως εδώ, έκαναν εμφανίσεις νικητή και δυσκόλεψαν το κοινό που ψήφισε και έπρεπε να επιλέξει τον μεγάλο κερδισμένο.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους έζησαν και εκείνοι με την δική τους αγωνία την έκβαση του μεγάλου τελικού αφού ήταν οι δύο managers που κατάφεραν να οδηγήσουν τους 4 διαγωνιζόμενους στην διεκδίκηση της νίκης.

Από την άλλη μεριά Γιώργος Λεβέντης και Νίκος Μουρατίδης χωρίς άγχος, απόλαυσαν τον τελικό και σχολίασαν τις εμφανίσεις των παιδιών.

Τελικά η μεγάλη κερδισμένη από τους κριτές του X Factor ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και η ομάδα της, η οποία με κορυφαίο τον Λούκα αναδείχθηκε νικήτρια το παιχνίδι.

Οι εκπλήξεις στον τελικό ήταν πολλές. Η πρωταγωνίστρια της πολύ πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 "Λόλα", Αντα Λιβιτσάνου αποκάλυψε και άλλο ένα ταλέντο της όταν ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι "Think" της Aretha Franklin και εντυπωσίασε τους πάντες.

Όμορφες στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν τον τελικό όταν παρουσιάστηκαν και τραγούδησαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι που είχαν περάσει από την σκηνή του X Factor και ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια.

Ιδιαίτερη στιγμή επίσης ήταν όταν μερικοί από τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν στις audition του X Factor και που τους αγαπήσαμε για την αυθεντικότητα τους και την ιδιαίτερη ερμηνεία τους, ανέβηκαν στην σκηνή, τραγούδησαν και αποθεώθηκαν από το κοινό.

Και βέβαια πολύ σημαντική στιγμή για τον μεγάλο τελικό ήταν όταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου τραγούδησε τα νέα της τραγούδια που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους. Την μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια προλόγισαν οι διαγωνιζόμενοι του X Factor με ένα ωραίο medley από μεγάλες γνωστές επιτυχίες της.

Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο Σάκης Ρουβάς άρχισε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον νικητή του X Factor. "Κόκκινα Χάλια" και "Τριημιτόνιο" ήταν οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους και κέρδισαν την τέταρτη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Έτσι τα δύο αγόρια της ομάδας της Κατερίνας Γκαγκάκη, είχαν μία τελευταία ευκαιρία να παρουσιάσουν στον κόσμο την πιο αγαπημένη τους εμφάνιση στο X Factor.

O Νικόλας με το "let me entertain you" και ο Λούκας με το "πάρτι", λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο να τους απολαύσει για τελευταία φορά στο X Factor.


Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε ότι νικητής του X Factor είναι ο Λούκας ο οποίος κέρδισε το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την SONY BMG αλλά και ένα πολυτελές Jeep Patriot.

Έτσι ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μουσικό show της ελληνικής τηλεόρασης και το ραντεβού ανανεώθηκε για το X Factor 2 που πολύ σύντομα θα είναι και πάλι η αγαπημένη συνήθεια στις τηλεοράσεις μας.

Tips

Τριημιτόνιο

Άγγιξαν τις καρδιές όλων

Οι "Τριημιτόνιο" κατάφεραν με την πορεία τους στο show να αγγίξουν τις καρδιές όλων.

Για το συγκρότημα έκπληξη του X Factor που ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους και έφτασε στον τελικό, ο Γιώργος Θεοφάνους διάλεξε ένα τραγούδι που τα τρία παιδιά με την ευαισθησία τους και την ψυχή τους το ερμήνευσαν με πολύ όμορφο τρόπο και καταχειροκροτήθηκαν στο πλατό του X Factor.

Final: "Τριημιτόνιο"
Τραγούδι: "Με το ίδιο μακό" - Ερμηνευτής: Ελευθερία Αρβανιτάκη

Νικόλας

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη επέλεξε για την τελική εμφάνιση του Νικόλα ένα πολύ συναισθηματικό τραγούδι με σκοπό να συγκλονίσει και να συγκινήσει.


Ο ταλαντούχος τραγουδιστής του X Factor απέδειξε και με αυτή την ερμηνεία του ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και ότι έχει όλα τα φόντα για μία μεγάλη καριέρα.


Final: "Νικόλας"
Τραγούδι: "Ανθρωποι μονάχοι" - Ερμηνευτής: Βίκυ Μοσχολιού

Λούκας

Μπαίνει στο studio...

Μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις ο Λούκας και δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό στον τελικό.



Ένα από τα πιο ωραία τραγούδια της Μαρινέλας επέλεξε για εκείνον η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Λούκας πραγματικά τα έδωσε όλα. Τέτοιου είδους εμφανίσεις ήταν αυτές που τον ανέδειξαν νικητή και η δήλωση του Γιώργου Θεοφάνους ότι πολύ σύντομα θα μπουν στο στούντιο είναι εγγύηση για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην καριέρα του.

Final: "Λούκας"
Τραγούδι: "Πυρετός" - Ερμηνευτής: Μαρινέλλα


Κόκκινα Χαλιά

Σε πρώτη μετάδοση!

Τα Κόκκινα Χαλιά ανέβηκαν στον χαρταετό που ετοίμασε για εκείνα ο Γιώργος Θεοφάνους και απογείωσαν τους πάντες στον τελικό του X Factor.



Σε πρώτη μετάδοση ερμήνευσαν το τραγούδι που έγραψε ο μέντορας τους, σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου εντυπωσίασαν και παρουσίασαν ένα δείγμα από την πρώτη δισκογραφική τους δουλεία που θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά την εξαιρετική τους πορεία στο X Factor.



Final: "Κόκκινα Χαλιά"
Τραγούδι: "Χαρταετός", Ερμηνευτής: "Κόκκινα Χαλιά"

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online