Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

X FACTOR Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ !!!


ΑΝAΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ X FACTOR!

H δύναμη είναι στα χέρια σας! Ψηφίστε τώρα τον νικητή του X FACTOR και οδήγησέ τον στον δρόμο προς τη δόξα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του κορυφαίου τραγουδιστή του X FACTOR πλησιάζει στο τέλος της και η αγωνία κορυφώνεται.
Μετά από 6 μήνες γεμάτες audition, live, τραγούδια, αποχωρήσεις, συγκινήσεις αλλά και ενθουσιασμό, το μουσικό ταξίδι πλησιάζει στον τελικό προορισμό του.
Οι 4 finalist τα "Κόκκινα Χαλιά", ο Λούκας, ο Νικόλας και οι "Τριημιτόνιο" έχουν ήδη αρχίσει την μάχη από την λήξη του ημιτελικού. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή είναι ήδη σε εξέλιξη και θα κορυφωθεί το βράδυ του τελικού σε ένα φαντασμαγορικό show.

Ένα show που θα έχει πολλές εκπλήξεις, πολύ τραγούδι, όλους τους αγαπημένους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από το X FACTOR και όχι μόνο από τα live... Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα δώσει την τελευταία ευκαιρία στους 4 του τελικού να αποδείξουν στο κοινό ότι αξίζουν την πρώτη θέση. Αλλωστε το κοινό είναι εκείνο που με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του θα αναδείξει τον νικητή, εκείνον που θα κερδίσει το έπαθλο, το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο καθώς επίσης και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Οι δύο κριτές που έχουν την πιο μεγάλη αγωνιά για τον τελικό, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξαν για τους finalist τραγούδια που θα συγκινήσουν, θα ενθουσιάσουν και που ίσως προκαλέσουν έκπληξη. Όπως και να έχει στόχος τους είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και να αφήσουν την καλύτερη των εντυπώσεων στην τελική τους εμφάνιση στην σκηνή του X FACTOR ώστε να βγουν νικητές. Από την άλλη μεριά, Γιώργος Λεβέντης και Νίκος Μουρατίδης απαλλαγμένοι από το άγχος της διεκδίκησης της κορυφής για τις ομάδες τους περιμένουν από τους 4 finalist να κάνουν εμφάνιση νικητή και να τους αποδείξουν ότι δικαίως έφτασαν ως εδώ.


Τα "Κόκκινα Χαλιά", ο Λούκας, ο Νικόλας και οι "Τριημιτόνιο" θα προσπαθήσουν να πείσουν για τελευταία φορά τον κόσμο ότι είναι οι καλύτεροι τραγουδιστές στο παιχνίδι και να κατακτήσουν την κορυφή και το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο.

Στον τελικό, αποκλειστικός κριτής θα είναι ο κόσμος που θα ψηφίσει. Η μάχη είναι μεγάλη και έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ του ημιτελικού της περασμένης Παρασκευής, οπότε και άνοιξαν οι γραμμές ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία είναι σε εξέλιξη και θα τελειώσει το βράδυ της Παρασκευής 30/1 κατά τη διάρκεια του τελικού. Επέλεξε τον αγαπημένο σου τραγουδιστή ή group, ψηφίζοντας είτε από το web site του X FACTOR ή από το τηλέφωνο για να αναδείξεις το μεγάλο νικητή.

Guest Star η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η σπουδαία τραγουδίστρια με την μοναδική λαϊκή φωνή θα εμφανιστεί ως guest και θα ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες καθώς και τα νέα της τραγούδια που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.


ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓAΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ X FACTOR!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ
ΟΤΕ: 901 111 222 01
SMS: Χ1 στο 54991 (Auditotex: 1,19€ / κλήση - sms)
ΛΟΥΚΑΣ
ΟΤΕ: 901 111 222 02
SMS: Χ2 στο 54991 (Auditotex: 1,19€ / κλήση - sms)
ΝΙΚΟΛΑΣ
ΟΤΕ: 901 111 222 03
SMS: Χ3 στο 54991 (Auditotex: 1,19€ / κλήση - sms)

blogger templates 3 columns | Make Money Online