Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Νέο album από τον Eminem !!!




O Eminem o μεγαλύτερος καλλιτέχνης
σε πωλήσεις της δεκαετίας
ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας
του νέου του album !!!
Και όχι μόνο αυτό..........

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το νέο του single "Not Afraid" φτάνει κατευθείαν στο No.1 του Billboard Hot 100 Chart για αυτή την εβδομάδα

Είναι μόλις το 16ο τραγούδι στην ιστορία της μουσικής που καταφέρνει να κάνει ντεμπούτο από την θέση No.1!!!

O Eminem o μεγαλύτερος καλλιτέχνης σε πωλήσεις της δεκαετίας ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του album !!!

Ο τίτλος του θα είναι RECOVERY και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι στις 22 Ιουνίου!!!

Το RECOVERY είναι το 7ο studio album του Eminem και όπως πάντα συνεργάζεται με τους καλύτερους Hip-hop τραγουδιστές της αμερικάνικης σκηνής όπως DJ Khalil, Just Blaze, Jim Jonsin, Boi-1da κ.α.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά από τη κυκλοφορία του Relapse έρχεται η κυκλοφορία του RECOVERY.Με το Relapse o Eminem κατάφερε να γίνει ο καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις την δεκαετία που μας πέρασε και να ανακυρηχθεί Artist of the Decade από το Neilsen SoundScan.Το Relapse έφτασε κατευθείαν στη κορυφή των charts του Billboard έγινε διπλά πλατινένιο σε πωλήσεις ενώ ο Eminem κέρδισε το 11ο Grammy Awards στη κατηγορία Best Rap Album για το 2009.

Αν και η αρχική σκέψη του Eminem ήταν να δημιουργήσει το sequel του Relapse, γράφοντας συνεχώς νέα τραγούδια η ιδέα αυτή εγκαταλείφθηκε γρήγορα.

Δεν ήταν μόνο ότι είχε καινούργιο υλικό αλλά και η συνεργασία του με νέους παραγωγούς οδήγησαν τον Slim Shady στην ιδέα ενός νέου album και όχι απλώς στη συνέχεια του Relapse 2 .Όπως ο ίδιος αναφέρει η μουσική στο νέο του album είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη δουλειά του .

Ο πιο πετυχημένος rapper όλων των εποχών μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 78,000,000 albums παγκοσμίως!!!


Ακούστε παρακάτω το νέο single του Eminem με τίτλο "Not Afraid" που έφτασε κατευθείαν στο No.1 του Billboard Hot 100 Chart

blogger templates 3 columns | Make Money Online