Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει !!!


Στους δυο πρώτους κύκλους είδαμε ότι
δεν υπάρχουν όρια στα ταλέντα, τη φαντασία
και τη δημιουργικότητα των Ελλήνων.
Όμως, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»
επανέρχεται ανανεωμένο
για να μας αποδείξει ότι δεν τα έχουμε δει όλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Για 3η σεζόν ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται και μας παρουσιάζει μια ακόμα φουρνιά Ελλήνων που πιστεύουν ότι διαθέτουν ξεχωριστά ταλέντα. Θα πρέπει όμως, να πείσουν και την κριτική επιτροπή, που ανανεώνεται κι αυτή: ο Ηλίας Ψινάκης, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Βαγγέλης Περρής, αποφασίζουν με το πάτημα ενός κουμπιού, ποια ταλέντα κόβονται και ποια συνεχίζουν.

Ο πήχης φέτος ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά, οπότε ετοιμαστείτε για ακόμη πιο εντυπωσιακό θέαμα κι ακόμη περισσότερες εκπλήξεις… Γιατί ο 3ος κύκλος του «Ελλάδα έχει ταλέντο» σκοπεύει να ξεπεράσει τη φαντασία μας.

Το πρωτότυπο talent show που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έχει πλέον το πιστό κοινό του και στην χώρα μας. Περίπου 1.000.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τους 2 πρώτους κύκλους του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που σημείωσαν ποσοστά της τάξης του 30% στο δυναμικό κοινό 15-44 και άγγιξαν ακόμη και το 70% στο νεανικό κοινό 15-24.

Performers από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από την ομογένεια, παιδιά μεσήλικες και υπερήλικες, μόνοι τους ή με την παρέα τους, είναι για άλλη μια φορά ευπρόσδεκτοι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Μπορεί οι συμμετέχοντες να διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, όμως έχουν κάτι κοινό: είναι Έλληνες και έχουν ταλέντο, έκαστος στο είδος του.

Αυτό το διάστημα γίνεται η διαδικασία του casting στην Αθήνα και οι δηλώσεις συμμετοχής είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά! Όσοι έχουν ταλέντο και δεν θέλουν να το αφήσουν να πάει χαμένο, ήρθε η στιγμή να το μοιραστούν με όλη την Ελλάδα και να διεκδικήσουν 100.000€


blogger templates 3 columns | Make Money Online