Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Η τελευταία γυμνή φωτογράφιση της Όλγας Φαρμάκη !!!



Το κορίτσι του «Όλα» φωτογραφίζεται
για τελευταία (;;;;) φορά γυμνή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Την έχουμε δει σε αρκετά, πολύ και περισσότερο σέξι πόζες, διαπιστώνοντας πως η Όλγα Φαρμάκη, ή το κορίτσι του «Όλα 9» (μάλλον θα την ξαναδούμε και στη 10η χρονιά της εκπομπής, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ομάδα της νέας σεζόν), μπροστά στο φωτογραφικό φακό καταλαμβάνεται από ένα αισθησιακό πνεύμα — και θυμίζει ελάχιστα το μελαχρινό κορίτσι που κοκκινίζει με νάζι μπροστά από τον «κύριο Θέμο».

Το wild sexy εαυτό της η Όλγα θέλει να τον τιθασεύσει, λέει, γι' αυτό είχαμε καιρό να τη δούμε τόσο αποκαλυπτική, και θα κάνουμε ακόμα περισσότερο:

«Νομίζω πως αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και τώρα θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν έχω θέμα με το σώμα μου, και ούτε θα αποκτήσω, ακόμα κι αν κάποια στιγμή κάνω κάτι πιο "οικογενειακό", όπως μια πρωινή εκπομπή. Νομίζω πως αυτά τα κόμπλεξ τα έχουμε μόνο στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό, από τη Μαντόνα και τη Σαρλίζ Θερόν μέχρι την Αντζελίνα Τζολί και τη Νικόλ Κίντμαν, όλες έχουν άνεση με τις γυμνές φωτογραφίσεις. Όμως με κούρασε η σέξι Όλγα. Μόνο αν εξαφανιστεί για καιρό θα σας λείψει πραγματικά».




Γι' αυτό το «αποχαιρετιστήριο» shooting τη δελεάσαμε με το διάσημο φωτογράφο Steven Lyon, που ήρθε από τη Νέα Υόρκη ειδικά για να αιχμαλωτίσει την πιο ατίθαση πλευρά της.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη της Όλγας και δες πολλές αποκαλυπτικές της φωτογραφίες στο Nitro που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online