Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Χρηστίδου- Μαραντίνης Όσα έγιναν στο γάμο τους


Στο μέρος όπου πρωτοσυναντήθηκαν τυχαία πριν από έξι χρόνια,
στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, για να γίνουν αργότερα
ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σόουμπιζ,
αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης η Σίσσυ Χρηστίδου
και ο Θοδωρής Μαραντίνης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το γαμήλιο γλέντι ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, με μια συναυλία που έδωσαν οι Onirama στον Γλαρόκαβο όπου ήταν παρούσα, φυσικά, η Σίσσυ και αρκετοί φίλοι τους. Την επομένη οι κολλητές φίλες της Σίσσυς έκαναν το μπάτσελορ πάρτι της νύφης, διασκεδάζοντας σε διάφορα beach parties, ενώ ο Θοδωρής με τους φίλους του το ίδιο βράδυ διασκέδασε στον νυχτερινό χώρο FIX. «Θέλησαν να τηρήσουν το έθιμο και να περάσουν χωριστά την τελευταία μέρα και νύχτα πριν από τον γάμο τους.

Οι φίλοι του Θοδωρή αποφάσισαν να οργανώσουν κάτι διαφορετικό στο μπάτσελορ πάρτι ενός κλασικού ροκά, κι έτσι διασκέδασαν στα μπουζούκια. Και οι δύο πέρασαν πραγματικά πολύ ωραία, αλλά αδημονούσαν να έρθει η μέρα του γάμου» περιγράφει στο ΟΚ! φίλος του γαμπρού.

Το Μυστήριο ήταν προγραμματισμένο για τις πέντε το απόγευμα της Κυριακής. Πρώτος στον ιερό ναό έφτασε ο Θοδωρής Μαραντίνης, με λευκό κοστούμι Dolce & Gabbana και μαύρη γραβάτα.




Η Σίσσυ τήρησε την παράδοση και άφησε τον γαμπρό να περιμένει περισσότερο από μισή ώρα στην εκκλησία. Συνοδευόμενη από τον πατέρα της Θεόδωρο, τη μητέρα της Μίνα, τον αδελφό της Γιάννη αλλά και τον γιο της Φίλιππο Ραφαήλ, έφτασε στην εκκλησία είκοσι λεπτά πριν από τις έξι, λαμπερή και υπέροχη, με το κατάλευκο νυφικό με τη μακριά ουρά που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη ο Βασίλης Ζούλιας.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Όλοι μάς εύχονται να κάνουμε ακόμη ένα παιδί, και θα χαρούμε αν έρθει. Όσο για το γαμήλιο ταξίδι, θα γίνει του χρόνου, αφού φέτος οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις δεν το επιτρέπουν» δήλωσε το ζευγάρι, λίγο πριν ανοίξει τον χορό και ξεκινήσει το πάρτι. «Στην αρχή χόρεψε η Σίσσυ με τον πατέρα της και ο Θοδωρής με τη μητέρα του. Αμέσως μετά οι νεόνυμφοι χόρεψαν μια μπαλάντα που έχει γράψει ο Θοδωρής για τη Σίσσυ και άκουσαν όλοι, όπως και η ίδια, για πρώτη φορά.

Την στιγμή εκείνη έσκασαν χιλιάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό.

Η βραδιά ήταν μαγική» περιγράφει στο ΟΚ! ένας από τους καλεσμένους.


Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online