Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009

Archive Live in Athens !!!


Oι πολυλατρεμένοι εκπρόσωποι του νέου κύματος του progressive rock,
των οποίων το τελευταίο άλμπουμ με τίτλο "Controling Crowds"
έκανε ταχύτατη είσοδο στην κορυφή των charts, επιστρέφουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Με κλασσικά κομμάτια όπως το "Fuck U", "Again", "Pulse" αλλά και νέες επιτυχίες όπως το "Bullets", οι Archive θα μας δείξουν πόσο καλά μπορούν να ελέγχουν το κοινό τους με το μοναδικό όπλο της μουσικής τους.

Η ιστορία της μουσικής κολεκτίβας που ακούει στο όνομα Archive ξεκινά το 1994 από τους Darius Keeler και Danny Griffiths, δύο εξαίρετοι synth maniacs των οποίων οι επιρροές ξεκινούσαν από το Trip Hop και έφταναν μέχρι το progressive rock. Ίσως για αυτό ο ήχος των Archive να μην είναι πότε ο ίδιος από άλμπουμ σε άλμπουμ.

Από τον άκρως ηλεκτρονικό και downtempo ήχο του παρθενικού “Londinium” μέχρι το πιο πρόσφατο “Controlling Crowds”, η μουσική και η σύνθεση του ηχητικού αυτού συνασπισμού έχει μεταβληθεί αρκετές φορές. Το “You All Look the Same to Me” του 2002 εισήγαγε, πέρα από τον Craig Walker, μία άλλη μουσική θεώρηση, με το σχήμα να κάνει στροφή από την ηλεκτρονική μουσική σε πιο rock μονοπάτια, μπολιάζοντας τα όμως με trip hop και electronica στοιχεία.

Ακολούθησε το “Noise” το 2004 και μέσω του “Fuck U”, ο ύμνος κατά του George W. Bush, οι Archive γνωρίζουν τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη. Το 2006 σηματοδοτεί την αποχώρηση του Craig Walker και την κυκλόφορια του “Lights” το οποίο ακολουθεί το DVD “Live at Zenith” το 2007.

Και φτάνουμε στο 2009 και την κυκλοφορία του “Controlling Crowds”, ενός δίσκου που σηματοδότησε την επιστροφή του σχήματος τόσο στην κορυφή των charts αλλά και στην Ελλάδα και μάλιστα μας δίνει την ευκαιρία να τους απολαύσουμε όχι μία αλλά τρείς φορες!

Γιατί εκτός από την Αθήνα, οι Archive "θα θέσουν υπό τον έλεγχο τους" και την Πάτρα (10/9 - Ακτή Δυμαίων) και την Θεσσαλονίκη (12/9 - Principal Club Theater).


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009
Θέατρο Badminton

Παραγωγή: ΑΝΩΣΗ

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
Στα Φυσικά σημεία πώλησης
Α ζώνη 50€
Β ζώνη 45€
Γ ζώνη 40€
Δ ζώνη 35€

Μέσω τηλεφωνικού κέντρου και Internet
Α ζώνη 52€
Β ζώνη 47€
Γ ζώνη 41,5€
Δ ζώνη 36,5€

Διάλειμμα: Όχι


blogger templates 3 columns | Make Money Online