Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Chinese Democracy by...Guns N' Roses


Στις 23 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει επίσημα σε όλο τον κόσμο το νέο album των Guns N' Roses "Chinese Democracy". Θα περιέχει 14 κομμάτια σε παραγωγή Axl Rose και Caram Costanzo και θα είναι διαθέσιμο και σε digital μορφή. Το πρώτο ομώνυμο single "Chinese Democracy" κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου. Άκουσέ το εδώ στο επίσημο site τους.

Αυτό είναι πραγματικά ένα album που πέρασε από σαράντα κύματα. Η ηχογράφησή του ξεκίνησε το 1994 αλλά η μπάντα ήταν σχεδόν διαλυμένη τότε. Το 1996 αποχώρησε ο κιθαρίστας Slash και λίγο αργότερα ο drummer Matt Sorum και ο μπασίστας Duff. Το 1998 ο Axl ξεκίνησε ξανά τις ηχογραφήσεις με τα νέα μέλη: τον Finck από τους Nine Inch Nails, τον Tommy Stinson από τους Replacements και τον Josh Freese (νυν μέλος των Nine Inch Nails). Οι αλλαγές στα μέλη του συγκροτήματος δεν σταμάτησαν εκεί.

Οι Guns n' Roses εμφανίστηκαν live με νέο line up το 2001 στο Λας Βέγκας και στο Rock In Rio ΙΙΙ.

Η Ευρωπαϊκή περιοδεία που είχε προγραμματιστεί ακυρώθηκε δύο φορές και οι Guns επέστρεψαν τον Αύγουστο του 2002 με συναυλίες σε Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Αγγλία και Βέλγιο. Ύστερα μετά από μια αποτυχημένη περιοδεία με αρκετές ακυρώσεις οι Guns n' Roses έκαναν ένα διάλειμμα.

Το 2006 επέστρεψαν δυναμικά παίζοντας σε καλοκαιρινά φεστιβάλ στην Ευρώπη. Ύστερα ο Axl έβγαλε μια ανακοίνωση που έλεγε ότι δεν θα παίξουν άλλο γιατί θέλουν να επικεντρωθούν στο νέο τους album, το οποίο ισχυριζόταν ότι θα έβγαινε εκείνη τη χρονιά. Ένα χρόνο μετά, διαβάζαμε ότι μερικά κομμάτια διέρρευσαν στο internet και ότι ο Axl Rose μάλωσε με τον manager του.

Και δύο χρόνια μετά, έχουμε την επίσημη ανακοίνωση που λέει ότι οι Guns n' Roses θα επανέλθουν δυναμικά στο προσκήνιο. Το "Chinese Democracy" θα είναι το πρώτο studio album τους με δικά τους κομμάτια μετά την κυκλοφορία των καταπληκτικών "Use Your Illusion I" και "Use Your Illusion II" του 1991.

Απο το mad.tv

blogger templates 3 columns | Make Money Online