Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ANASTACIA is Back !!!






Over the course of just 5 short years...
After 3 studio albums and 1 greatest hits collection...

ANASTACIA HAS SOLD 16 MILLION ALBUMS!!!

...with 14 million albums coming out of Europe!

Anastacia's 4 albums have collected a total of 225 album award certifications!
45 Multi-Platinum Awards in 19 countries !
74 Platinum Awards in 26 countries!
105 Gold Awards in 31 countries!

Anastacia is now a Universal artist, signed to Mercury Records US




Κάπως έτσι ανακοινώθηκε η Anastacia από την Universal Music.
Μία από της σημαντικότερες φωνές στο χώρο της pop σκηνής μετά από 3 studio albums και ένα greatest hits album με συνολικές πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 16,000,000 albums επιστρέφει με νέο album με τίτλο “Heavy Rotation”.H Anastacia η οποία μας έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια όπως το "Left Outside Alone", "I'm Outta Love" και το "Sick-n-Tired" έχει εδραιωθεί πλέον ως μία από τις καλύτερες φωνές.

Ξεκινώντας από μικρή ηλικία με πρώτους δάσκαλους τους γονείς της (ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής ενώ η μητέρα της ήταν perfomer στη μουσική σκηνή του Broadway) έδειξε τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες από μικρή.

Παρόλο ότι από την ηλικία των 13 έπασχε από μία ασθένεια ασχολήθηκε αρχικά με τον χορό όπου εμφανιζόταν στην εκπομπή Club MTV καθώς και σε πολλά video-clip της εποχής.
Το 1999 έκανε την πρώτη εμφάνιση της ως τραγουδίστρια σε ένα μουσικό διαγωνισμό και αμέσως άρχισε να γίνεται γνωστή στις δισκογραφικές εταιρείες λόγω της ιδιαίτερης φωνής της.

Κυκλοφόρησε το πρώτο album και γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Ωστόσο το 2003 ήταν σημαδιακό για την ίδια.Της διέγνωσαν ότι έπασχε από καρκίνο.Η Anastacia όμως δεν το έβαλε κάτω .Αφού έκανε θεραπεία και γιατρεύτηκε αφιερώθηκε η ίδια για τους πάσχοντες με την ίδια ασθένεια που είχε ενώ δημιούργησε και το ίδρυμα Anastacia Fund.

Μέσα από αυτή την δοκιμασία βγήκε ακόμα πιο δυνατή και πιο αισιόδοξη.Θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό που έχει μια ευκαιρία ακόμα να ζήσει και το νέο της album Heavy Rotation είναι εμπνευσμένο από την δύναμη αυτή και την αισιοδοξία.

Για το νέο album συνεργάστηκε με μερικούς από την A-team της Pop και RnB σκηνής.Πιο συγκεκριμένα Ne-Yo, Lester Mendez (Shakira, Nelly Furtado, Dido), JR Rotem (Rihanna, Lil Kim, Leona Lewis), και The Heavyweights (Missy Elliot, PussyCat Dolls) είναι μερικοί από τους παραγωγούς του Heavy Rotation!!!

Αυτή την περίοδο η Anastacia βρίσκεται στην Ευρώπη για να προμοτάρει το νέο της album παρέα με τον σύζυγο της ο οποίος υπήρξε πρώην σωματοφύλακας της ενώ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του Roberto Cavalli στο fashion week του Μιλάνου!!!


Anastacia-Heavy Rotation
Κυκλοφορεί από την Universal Music


blogger templates 3 columns | Make Money Online