Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

«Κόβεται» η εκπομπή “Η Στιγμή της Αλήθειας”;;;


Είναι αναμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο λόγος φυσικά για το τηλεπαιχνίδι «Η στιγμή της Αλήθειας» που προβάλλεται από τον Ant1. Οι τελευταίες όμως πληροφορίες αναφέρονται στην διακοπή του τηλεπαιχνιδιού, κάτι που έχει αναστατώσει τόσο την παραγωγή όσο και την παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τον τελευταίο καιρό, “παίζει” σε όλες τις μεσημεριανές εκπομπές.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Από μέρα σε μέρα αναμένετε η απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως για να αποφασίσει για το αν θα συνεχιστεί η προβολή του reality-τηλεπαιχνιδιού. Η έκτακτη συνεδρίαση ήταν αποτέλεσμα, των πολλών καταγγελιών που έφτασαν στα γραφεία του ΕΡΣ , για “προσβολή της ανθρωπινής αξιοπρέπειας”.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου, πάντως, δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το μέλλον του παιχνιδιού.

Η αλήθεια πάντως είναι πως τα τελευταία νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αντίστοιχα της αναστάτωσης που έχει προκαλέσει, αφού ο μέσος όρος για το επεισόδιο της Πέμπτης ήταν 25,8%, όταν η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου που προβλήθηκε την ίδια μέρα στον Alpha σημείωσε ένα εντυπωσιακό 37,7%.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Mια χαρα διαφημιστικο τρικαι το "κοβεται"....
Τιοτε δεν θα γινει!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν την κόβουμε εμείς. Κόβεται (αν...)από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Παθητική φωνή και θέλει αι το κόβεται, αν δεν θέλουμε να κοπεί το blog στη ....γραμματική

HotShowBiz είπε...

Το λάθος έγινε καθαρά για διαφημιστικό λόγο. Απλά για να σας τραβήξει την προσοχή. Αλλά μάλλον ήταν λανθασμένος τρόπος, για αυτό θα το διορθώσουμε.

blogger templates 3 columns | Make Money Online