Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Γερμανού- Ρουβάς στην Eurovision ;;;


Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η Ναταλία Γερμανού ενδέχεται να συμμετάσχει και αυτή στην Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Ρωσία τον Μάιο του 2009.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όπως είχε ανακοινωθεί και στην συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει στον Ελληνικό Τελικό 3-4 τραγούδια για να επιλεγεί το ένα, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2009. Είχε ακουστεί ότι την μουσική θα γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Σύμφωνα όμως με τα τελευταία δημοσιεύματα στο “παιχνίδι” θα μπει και η Ναταλία Γερμανού. Η ίδια δεν απέκλισε τον ενδεχόμενο να συμμετάσχει με δικό της τραγούδι αφού σε σχετική ερώτηση που της έγινε από δημοσιογράφο απάντησε: "Δεν μου έχει γίνει ποτέ επίσημη πρόταση. Όποιος κι αν γράψει το τραγούδι πιστεύω ότι ο Σάκης θα φέρει την πρωτιά στη χώρα μας. Φέτος είναι η χρονιά του".

Οι στενοί της συνεργάτες την έχουν συμβουλεύσει πως -μετά την πρωτιά που έφερε στην Ελλάδα μαζί με τον Χρήστο Δάντη και την Έλενα Παπαρίζου το 2005- θα της άξιζε απευθείας ανάθεση σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ την προτείνουν.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
Ό,τι κι αν συμβεί, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου στη Μόσχα - με τα πρώτα προγνωστικά των Eurofans να τον θεωρούν ήδη μεγάλο φαβορί!

blogger templates 3 columns | Make Money Online