Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή !!!


Η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στον Love Radio

Καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος και της Μαργαρίτας Δρούτσα στο Love Radio 97,5 χθες ήταν η Δέσποινα Βανδή. Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά από τις πρώτες ερωτήσεις που τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έχουν θέσει από το καλοκαίρι είναι οι φήμες για τον χωρισμό της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


"Δεν χωρίζουμε... δεν είμαστε γκόμενοι με τον Ντέμη για να λένε ότι χωρίζουν, έχουμε παιδιά που πηγαίνουν σχολείο", ήταν η απάντηση της Δέσποινας. Ωστόσο πέρα από το χαριτωμένο της όλης συζήτησης, η τραγουδίστρια πως εάν συνεχιστούν τα δημοσιεύματα θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά για να προστατέψει την οικογένειά της.

Για το project στο Πεκίνο, όπως είχε γράψει και το www.mad.tv πριν από λίγες μέρες, δεν ήθελε να μιλήσει καθώς δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Σε μια πιο χαλαρή πλευρά της συνέντευξης, η Δέσποινα αστειεύτηκε με το γεγονός ότι της εύχονται για την ονομαστική της εορτή στις 21 Νοεμβρίου και κάλεσε τους fans της να ψηφίσουν ποια ημερομηνία από τις δύο θέλουν να γιορτάζει τελικά!

Για την βάφτιση της κόρης του Σάκη και εάν θα είναι τελικά η νονά, η τραγουδίστρια είπε πως καλό είναι τον ρόλο του νονού να τον αναθέσουν σε ένα πολύ δικό τους άτομο, ίσως μέλος της οικογένειας.

Για το σπίτι στο οποίο μένει, η Δέσποινα Βανδή είπε πως έψαχνε πολύ καιρό το σημείο που θα το έφτιαχνε και είναι ευχαριστημένη που η τοποθεσία προσφέρει την άνεση που θέλει, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Για την κόντρα Τσαλιγοπούλου - Ζήνα, η ίδια δήλωσε πως της αρέσουν τα τραγούδια και των δύο και της αρέσει πολύ η φωνή της Τσαλιγοπούλου και την συγκινεί. Δεν θέλει να μπει στο "παιχνίδι" αν η μία τραγουδίστρια αρέσκεται στα τραγούδια της άλλης, πάντως η ίδια ακούει και των δύο!

Για τη συνεργασία της με τον Φοίβο είπε πως δεν περνάει καμία κρίση και όσον αφορά τις φήμες για την ακύρωση της συναυλίας της στην Κύπρο λόγω χαμηλής προπώλησης, απόρησε καθώς όπως είπε και η ίδια, δεν ξεκίνησε ποτέ η διαδικασία της προπώλησης για να ισχύει ένας τέτοιος λόγος!

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, είπε μόνο ότι ετοιμάζει δύο συναυλίες για τις 20 και 21 Δεκεμβρίου!

Πηγή: Επίσημο Fan Club Δέσποινας Βανδή

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ FAN CLUB ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ ONLINE

blogger templates 3 columns | Make Money Online