Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

X-Factor Live 28/11 - Αποχώρησε η Ειρήνη !!! (update)


Η Ειρήνη από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη αποχώρησε από το X Factor

Διαβάστε περισσότερα στο Read More + photos



Πραγματοποιήθηκε και το 6ο Live του X-Factor

Ένα από τα καλύτερα live του X Factor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, αφού όλοι οι εκκολαπτόμενοι τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είχαν την καλύτερη παρουσία από κάθε άλλη φορά.

Στο χθεσινό Live ο Σάκης Ρουβάς άφησε για λίγο τον ρόλο του παρουσιαστή και γύρισε στον παλιό καλό γνώριμο ρόλο του, αυτόν του τραγουδιστή.
Ερμήνευσε για πρώτη φορά live το νέο του Τραγούδι με τίτλο “Ήρθες” σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Γιάννη Δόξα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν για μία ακόμα φορά η κερδισμένη της βραδιάς αφού διατήρησε και τους 4 παίχτες της κατηγορίας της. Τα αγόρια 16-24 τα κατάφεραν περίφημα και σε αυτό το live αναγκάζοντας την manager τους να σηκωθεί δύο φορές από τη θέση της και να φιλήσει τον Λούκα και τον Νικόλα ώστε να τους συγχαρεί για την παρουσία τους στο show.

Ο Νίκος Μουρατίδης νιώθει και εκείνος δικαιωμένος με τις επιλογές του αφού και η δική του ομάδα κατάφερε να μην έχει απώλειες ούτε και σε αυτό το live παρά το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος ήταν υποψήφιος για αποχώρηση.

Τα γκρουπ του Γιώργου Θεοφάνους είχαν μια ήσυχη βραδιά και σχετικά εύκολα παρέμειναν στο παιχνίδι. Αντίθετα τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τον Γιώργο Λεβέντη που έμεινε να διεκδικεί τη νίκη στο X FACTOR μόνο με την Ιωάννα, αφού η Ειρήνη παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το X FACTOR.


Μια μικρή μάχη παίχτηκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη και την Ειρήνη από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη, που συγκέντρωσαν τους λιγότερους ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού.

Οι δύο υποψήφιοι εμφανίστηκαν για δεύτερη φορά στην σκηνή ερμηνεύοντας δικές τους επιλογές και αμέσως μετά δόθηκαν στα χέρια της κριτικής επιτροπής η οποία αποφάσισε να δώσει 2 ψήφους στον Κωνσταντίνο και 2 ψήφους στην Ειρήνη.

Για πρώτη φορά στο live του X Factor υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα στους δύο προτεινόμενους και ο τελικός κριτής ήταν οι ψήφοι που συγκέντρωσαν οι δύο διαγωνιζόμενοι την βραδιά αυτή.

Τελικά τους λιγότερους ψήφους της βραδιάς συγκέντρωσε η πανέμορφη και ταλαντούχα Ειρήνη, η οποία αποχώρησε από το X Factor.


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online