Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Baila Chiki Chiki by Χρήστος Βάμος !!!

Μετά την επιτυχία του, με το τραγούδι «Ο Ρομπέν των δασών», ο Χρήστος έρχεται να μας
εκπλήξει με την διασκευή του τραγουδιού «chiki chiki(πιτσιρίκι)».

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Πρόκειται για το τραγούδι με το οποίο εκπροσωπήθηκε η Γαλλία στην Eurovision της Σερβία αλλά στην Ελληνική του version.

Τους στίχους, έγραψε ο ίδιος ο Χρήστος, ενώ το video clip που θα αρχίσει να προβάλετε από την Δευτέρα, είναι σε σκηνοθεσία του μοναδικού Γιώργου Γκάβαλου.

Το τραγούδι περιλαμβάνετε στην επανέκδοση του album «Ο Ρομπέν των Δασών» που κυκλοφορεί ήδη από την Exis Music.


Λίγα λόγια (και καλά) για τον Χρήστο

Ο Χρήστος Βάμος γεννήθηκε στην Αμφιλοχία στις 22 Μαρτίου 1983, όπου και έζησε τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής του.

Στην ηλικία αυτή, αρχικά κρυφά από τους γονείς του, έλαβε μέρος σε ένα μουσικό διαγωνισμό τηλεοπτικού σταθμού της Άρτας, στον οποίο βγήκε πρώτος. Αυτό ήταν η αρχή της επαγγελματικής του καριέρας. Τα πρώτα χρόνια παράλληλα με το σχολείο τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο της Άρτας και σπούδαζε κιθάρα, σολφέζ και αρμονία με την Ρόζα Μαλιγιάννη.

Με τη στήριξη της οικογένειάς του, καθότι ακόμα ανήλικος, δέχτηκε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να τραγουδήσει στο "ΡΟΔΟΝ live". Εκεί τραγουδούσε 4 συνεχόμενα χρόνια και συνεργάστηκε με σημαντικά ονόματα του χώρου, όπως τον Νίκο Βέρτη, τον Ανδρέα Στάμο, την Κέλυ Κελεκίδου.

Μετά από πρόταση δισκογραφικής εταιρίας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο, μετακόμισε στην Αθήνα και κυκλοφόρησε το πρώτο CD single με τίτλο «Ότι κι αν ζητήσεις».

Με το ομώνυμο τραγούδι, τον επέλεξαν για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Διαγωνισμό Μεσογειακών Χωρών "MEGA HIT" όπου διεξήχθη στο Fetie της Τουρκίας. Στο διαγωνισμό αυτό, απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Δημοφιλέστερος Καλλιτέχνης».

Επιστρέφοντας από την Τουρκία, ξεκίνησε αμέσως να τραγουδάει στο Ποσειδώνιο με τη Μάρω Λύτρα και το Νίκο Βέρτη. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως: Αντύπας, Πέτρος Ίμβριος, Λένα Παπαδοπούλου, Άγγελος Διονυσίου και άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες φτάνοντας στην πρόσφατη συνεργασία στο CAN CAN με την Άντζελα Δημητρίου και τον Θέμη Αδαμαντίδη, των οποίων η βοήθεια είναι πολύτιμη.


Απολαύστε την επιτυχία του Χρήστου «Ρομπέν των Δασών»




Δείτε επίσης απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel σχετικά με την συμμετοχή του Χρήστου στον Διαγωνισμό Μεσογειακών Χωρών που έγινε στην Τουρκία.


blogger templates 3 columns | Make Money Online